Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 25242744

2020. január 18.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ma Sára napja van.
Holnap Sebestyén napja lesz.

Manipuláció és csalás nélkül nem lett volna meg 2018-ban a kétharmad!

Sok ország megadja a kettős állampolgárságot, de nem ad hozzá választójogot.

Kapnak szavazatvásárlásként is értékelhető magas nyugdíjat, és bizony már nagyon sok munkabér is áramlik ki a határon túlra az ukrán, a román, vagy a szerb választóknak, az érintett államoknak is nagy hasznára! Sok esetben bizony szervezetten, betanítva hordják őket a választások idején, meghatározva, hogy a Fideszre és annak jelöltjére kell nekik szavazni.

A törvényszerű az lenne, hogy csak az szavazhasson, aki viseli is szavazatának következményeit, a magas adókat, az alacsony itthoni fizetéseket, és a 27 százalékos áfával megterhelt élelmiszer árakat.

Az erről szóló kutatói jelentés videóval elérhető ITT !

Békéscsaba, 2019. december 4.

F. I. – M. K. M.

Emlékeztető: „A Kommunista Ifjúsági Szövetségből indultak (1988/89), Soros György finanszírozta a Fidesz és a Szabad Demokraták Szövetségének indulását. Orbán Viktor és több Fidesz-alapító társa Soros ösztöndíjas volt. Schmidt Mária, a Terror Háza örökös főigazgatója és temérdek közalapítvány kasszakezelője, NER-lovagnő például három évig volt Soros György támogatottja. Ő nem mellesleg 2007-ben pártot szervezett a Fidesz ellen, de miután nem jött össze a dolog, visszatért és vissza is fogadták a húsosfazék mellé.” (Pálfordulások sora, avagy kifordítom, befordítom, mégis bunda a bunda című cikkből)

Emlékeztető: „A lakosság részére biztosított uniós pénzből nem a családi házak és a társasházak lesznek, illetve már vannak szigetelve, hanem a középületek. Állítólag nagy nehezen rábólintott az unió, hogy Lázár János ezt is megtehesse. A lakosság is szigetelhet – hitelből. Erre a hitelre is könnyen ráfázhatnak az azt igénybevevők, úgy járhatnak, mint a devizahitelesek! A családok évéből is sikerül csalások évét kreálni. Itt már semmi nem az, aminek látszik. Főleg a magyar vidék rohamosan vágtat az ellehetetlenülés irányába. A budapesti vízfej meg nagyon jól elszórakozik, sokszor a minisztériumokban, sokszor a parlamentben.” (Részlet A kétharmados parlamenti többség mindent visz című cikkből) Most meg elvették tőlünk a lakástakarék-pénztárral kapcsolatos lehetőséget is, miközben a kiválasztott oligarchák (magyarországi adófizetést elkerülők) egyre gazdagodnak!