Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 23891666

2019. október 18.
H K SZ CS P SZ V
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ma Lukács napja van.
Holnap Nándor napja lesz.

Magyar banán

Fotó: Orbán Viktor Facebook oldala

Olvassuk a híreket, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, vagyis a NMHH elnök asszonyának, Karas Monikának havi négymillió forintra emelik a fizetését, amihez jár még kocsi, lakás, hajbókolás. Nem kiugróan magas fizetés ez a Nemzeti Együttműködés Rendszerének arisztokratái között, az Orbán-rezsim 2012 óta szépen stafírozza a díszes társaságot. Olyan remekül (kacsintás) működő állami cégek, mint a MÁV, a Magyar Posta, Paks I-II. vagy éppen az MNV Zrt. vezetői keresnek immár havi ötmillió forint körül, helyetteseik is több mint ennek felét. (A miniszterek többnyire ugyanígy.) De még a Pilisi Parkerdő Zrt. vezérigazgatója is hárommilliót (!) kap; hiába, a kormánynak fontos a környezet ügye.

Na de Karas Monika! A róla szóló híreket olvasva csak eszünkbe jut, annak idején a kiadó ügyvédjeként mennyire sikeresen képviselte a Magyar Nemzetet sajtóperekben (semennyire). Meg aztán beugrik egy régi beszélgetés emléke is, a néhai Welsz Tamás mesélt arról, hogy Bissau-Gineában hogyan történt az „elit” a jó kis politikai megbízatásokért, mivel hiába nagy a szegénység, odafent mindig jut is, marad is. Akkoriban átszámolva ötmillió forint körüli miniszteri béreket emlegetett – jó tudni, hogy ezen a téren már egy szinten állunk Nyugat-Afrikával.

Kár szépíteni: az Orbán rezsim néhány év alatt valódi banánköztársaságot csinált szeretett hazánkból.

Egy szivarfüstős, rumban ázó banánköztársaság minden – ha lehet így mondani – bája nélkül, mert ezeknek még stílusa sincs. Csak arroganciájuk. Meg szotyijuk. De mégis, mi másnak lehet nevezni egy olyan országot, amelyik nem képes/nem akar tisztességesen levezényelni egy választást? Gondoljuk csak a tavaly áprilisi kígyózó sorokra, a rendszer összeomlására és arra, hogy idén meg nem a Nemzeti Választási Iroda (NVI) elnöke, hanem a propagandamédia közölte először az EP-választás eredményét a nagyérdeművel.

A folytatás, illetve a teljes cikk további elérhetőségekkel ITT !

Forrás: magyarhang.org

Emlékeztető: Mivel nincs se járulék-, se nyugdíjplafon, ezért bizony a közeljövőben egyre több négymilliós nyugdíj is megállapításra kerülhet. A nyugdíjkassza nem a Ratkó-korszak gyerekeinek 70 ezer forintos nyugdíjába fog beleroppanni, hanem ezekbe a magas nyugdíjakba, amelyeket az egységes nyugdíjemelés miatt minden évben egyforma mértékben emelnek. Vagyis például 3 százalékkal emelik a havi négymilliós és a havi 70 ezres nyugdíjat. A járulékokat adóként szedik már be, emiatt aztán lehet akár a veszteséges stadionok sokaságának fenntartási költségére is fordítani! A hat jegybanki alapítványra Pallas Athéné alapítványok néven lehet rákeresni.” (Részlet a Kiszivárogtatták a bankcsődöt, a rendőrség mégsem vizsgálja című cikkből) Domokos László ÁSZ elnök volt a havi ötmilliós jövedelmek előterjesztője, az ő fizetését is négymillióra emelték!

Emlékeztető: „A magyar társadalom számára fontos tételeket „kifelejtették” az alaptörvényből! Vagyis továbbra sincs alkotmányos védelem alatt a termőföld (azé az ország, akié a föld), a vízbázis (víz nélkül nincs élet), a társadalombiztosítás (vagyis az egészségünk) és a nyugdíj (vagyis az idős korunk)! Levédték viszont a gyalázatos egykulcsos adót, ami nagyon jót tett a magas jövedelműeknek, benne a hatalomnak, és rosszat a keményen dolgozó kisembereknek! A járulékokat már adóként szedik be, és szabad felhasználású pénz lesz abból is. Ez is okozhatja azt a hatalmas problémát, amellyel az egészségügy, a kórházak küszködnek! Ezek miatt is alaptörvény-módosítás kell, nemcsak az Európai Ügyészséghez való csatlakozás érdekében! (Részlet a Az alkotmány tiltja az Európai Ügyészséghez történő csatlakozást? című cikkből)