Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 23083874

2019. augusztus 21.
H K SZ CS P SZ V
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Ma Sámuel napja van.
Holnap Menyhért napja lesz.

Mészáros Lőrinchez került Matolcsy unokatestvérének banki részesedése

Fotó: alfahir.hu

Az MKB Bank közleményéből kiderül, hogy Mészáros Lőrinc üzlettársa, Szíjj László részére értékesítette a BanKonzult Kft. a hasonló nevű zrt.-ben levő 100 százalékos tulajdonrészét Szemerey Tamás (Matolcsy György jegybankelnök unokatestvére – F. I.). Az intézet azért számolt be a tranzakcióról, mivel az érintett tulajdonrész az MKB Bank Zrt.-ben közvetetten fennálló közel 33 százalékos részesedés. Az egykori felcsúti polgármester köre a mostani tranzakció után már több mint 81 százalék felett rendelkezik a pénzintézetben, amely idén várhatóan tőzsdére kerül. (alfahir.hu)

A szépen gyarapodó Matolcsy-családról ITT

Arról, hogy gond van Matolcsy unokatestvérének bankjánál, ITT

Békéscsaba, 2019. január 15.

Összeállította: Anton

Emlékeztető: „A költségeket az adónkból a TAO-ba átpakolt milliárdokból fedezik, vagyis mi valamennyien fizetjük. A TAO kasszakulcsát Csányi Sándor kezeli, a legtöbb támogatást mindenkor az Orbán Viktorhoz és Mészáros Lőrinchez köthető Felcsút kapja. Nem jár rosszul Seszták Miklós Kisvárdája, de Tállai András Mezőkövesdje sem. Az, hogy a magyar társadalom ezzel is rosszul jár, nem okoz az egyre népesebb és egyre magasabb jövedelmű hatalomnak gondot. Annyi már az államtitkár és az államtitkár-helyettes, valamint az ilyen-olyan kormánymegbízott, vagy kormánybiztos, mint égen a csillag. Sok bába közt elvész a gyerek, mert kormányzás az nincs. A propaganda és az adóforintjaink szétszórása a nagyvilágba, az nem kormányzás, hanem a társadalom ellehetetlenítése!” (Részlet az Oligarchaháború – ezt a számlát is mi fizetjük! című cikkből)

Emlékeztető: „A jegybank összes kiadása (több mint ezer alkalmazott munkabére és járulékai, az összes rezsi) a magyar adófizetőket, nyeresége a hat jegybanki alapítványt illeti, ahol elképesztő vásárlások, rokoni összefonódások vannak. Mivel a jegybank állam lett az államban, ezért szabadon gyakorolja ezeket a cselekedeteket. Néhány újságíró feltárja a tényeket, de változás nem történik. A forint gyengülése vagy gyengítése nem érinti meg a jegybank monetáris tanácsát, ezért nincs változás. Az ezen keletkező hatalmas nyereség is az alapítványokhoz kerül? De mi lesz a sorozatosan nagyon rosszul járó magyar társadalommal?” (Részlet a Hatalmas siker: elértük az éves államháztartási hiány 121 százalékát című cikkből)