Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 20349972

2019. február 24.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Ma Mátyás napja van.
Holnap Géza napja lesz.

Mészáros Lőrinc simán ki tudná fizetni az EU korrupciós bírságát

– de nem ő fogja, hanem Ön

Akinek a miniszterelnök a barátja, az üdvözül. Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor

Tavaly novemberben 48 EU-s pályázatot tekintettek át az Európai Bizottság auditorai, melyekből 44 nem ment át ezen a vizsgálaton, így hazánkra 100-150 milliárd forint értékű büntetést szabhatnak ki. Az érintettek között ott van Mészáros Lőrinc több cége és Bajkai István fideszes képviselő ügyvédi irodája is – mutat rá csütörtöki közleményében Bana Tibor. 

A Jobbik alelnöke emlékeztet: pártja évek óta beszél arról, hogy „az uniós források nagyobb része egy szűk, kormányközeli körhöz kerül, jelentős túlárazások és a valódi versenyt lehetetlenné tevő feltételek mellett.” 

Bana szerint a Fidesz-kormány „a törvényesített korrupció gyakorlatával lefölözi az uniós pénzeket”, így kevesebb jut el azokból a magyar kis- és középvállalkozásokhoz, a magyar adófizetőkhöz.  A politikus szerint a fenti folyamatot semmi sem illusztrálja jobban, mint, hogy „Mészáros Lőrinc egymaga képes lenne kifizetni a várható bírságot.”

Ugyanakkor hozzáteszi: „ne legyenek kétségeink afelől, hogy, ha a büntetés befizetéséhez érkezünk, az is a magyarok zsebéből fog megtörténni, ezzel másodszor is meglopják őket.”

A jelenlegi gyakorlattal szemben a Jobbik egy átláthatóbb, a kis- és középvállalkozásokat támogató pályázati rendszert hozna létre – szögezi le a politikus.

Forrás és fotó: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: Bajkai István a jelenlegi országgyűlés egyik leggazdagabb képviselője. Állítólag ő az Orbán-család ügyvédje, és ő az előterjesztője a hajléktalanokkal kapcsolatos alkotmánymódosítási javaslatnak.

Mészáros Lőrinc nemrégiben meg akart vásárolni valamit, de kiderült, hogy már az övé! Ezen aztán jót kacagtak a Facebookon jegyzetelők. Egy jegyzetelő szerint Magyarország államformája Mészáros Lőrinc. Ha így halad a gazdagodással, még akár az is megtörténhet.

Békéscsaba, 2018. június 15.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Nem igazán voltak biztosak a kétharmados győzelemben, ezért előre kiosztották az uniós pénzeket, gyorsított eljárásokban. Azok a minisztériumi alkalmazottak, akik ezen dolgoztak, hatalmas jutalmakat kaptak. A legtöbb jutalmat Varga Mihály nemzetgazdasági minisztériumában fizették ki, volt olyan dolgozó, aki 18 millió forintot kapott. Amennyiben nem jön be annyi pénz az unióból, amennyit kiosztottak, akkor bizony a magyar adófizetőket fogja terheli a következmény. Mint a Letelepedési kötvényeknél… Ott is van eddig 18 milliárd forint körüli kár, és 150 milliárd körüli hasznot termeltek a kötvények a Rogán-féle haveri ökörkörnek!” (Részlet az EU-s következményei lesznek a kormányzati pénzszórásnak című cikkből)