Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27188279

2020. június 02.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Anita, Kármen napja van.
Holnap Klotild napja lesz.

Mészárosé lett a legtöbb magyar termőföld

Így megy ez a NER-ben: Simicska eltűnt, Mészárosé lett a legtöbb magyar termőföld

Illusztráció: alfahir.hu

A K-monitor összegyűjtötte a magyar agrárium legfontosabb gazdasági mutatóit - ezekből kiderül, Mészáros Lőrinc már nemcsak az építőiparban, vagy épp a hazai „médiapiacon” foglal el vezető szerepet, de ma már ő a legnagyobb földbáró is. 

A magyar mezőgazdaság (spekulánsai) számára jó év volt a tavalyi, már ami a befolyó támogatásokat illeti: a teljes kiosztott összeg, az összes jogcímet ideértve, elérte a 663,5 milliárd forintot.

A folytatás, illetve a teljes cikk további elérhetőségekkel ITT !

Fazekas Sándor volt földművelésügyi miniszter örömmel jelentette be, hogy az Európai Unió akkor is folyósítja a termőföld-támogatásokat, ha a föld nincs megművelve.

Azé az ország, akié a földje! A termőföld, a trafikok, a rokkantak, a magán-nyugdíjpénztári pénzek, a lakástakarék-pénztárak elleni merényletek tovább növelik pártunk és kormányunk népszerűségét! Így van ez Orbánisztánban… A fél világot támogatják már az adónkból, és egyre több fa esik áldozatul a megalomániának. Budapest és sok vidéki város is lassan betonteknővé válik, miközben tombol a hőség. Egyik brókerbotránytól a másikig tántorgunk, megspékelve némi bankbotrányokkal, a felelősségre vonásnak már látszata se igen van. Nem fogja ez a hatalom az uniós ügyészséghez sem csatlakoztatni az országot, mert akkor a klientúra nem tud a zavarosban halászni.

Pártunk és kormányunk nem helyezte alkotmányos védelem alá a termőföldet, a vízbázist, a társadalombiztosítást (vagyis az egészségünket!) és a nyugdíjat! (vagyis az idős korunkat). Levédte viszont a gyalázatos egykulcsos személyi jövedelemadót, ellehetetlenítve a kis keresetűek, és kedvező helyzetbe hozva az egyre népesebb és egyre magasabb jövedelmű hatalmat! Egy Facés jegyzetíró szerint Magyarország államformája már nem köztársaság, hanem Mészáros Lőrinc. A világon nincs még egy gázszerelő, aki alig nyolc év alatt ekkora vagyonra tudott volna szert tenni.

Érdekes licitálási rendszerben nagyon sok olyan ember jutott termőföldhöz, aki nem kötődött soha a mezőgazdasághoz. Vajon be lett fizetve a termőföld ára a magyar költségvetésbe? És ha igen, mire használták azt föl? Az új földtulajdonosok munkaerő-igényes növényekkel nem foglalkoznak, ami a zöldség-gyümölcs árán bizony már megjelent!   

A Simicska-emberekkel épül Mészáros új birodalma című cikk elérhető ITT !

Békéscsaba, 2019. augusztus 13.

Anton

Emlékeztető: „Akié a föld, a víz és a fű, azé minden!” (Árpád vezér üzenete Szvatopluk fejedelemnek. Anonymus: Gesta Hungarorum)

Emlékeztető: Az ember kötelessége, hogy a maga népét szolgálja. Aki ez alól kihúzza magát, az a népe árulója.” (Kós Károly)

Emlékeztető: „Le fogjuk győzni a hatalommal való visszaélés technikáit, a felelősség alóli kibúvás kísérleteit.” (Orbán Viktor, 2010. május 14). A szavak és a tettek nincsenek nála köszönőviszonyban, mert még sohasem találkoztak.