Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 20712034

2019. március 20.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Klaudia napja van.
Holnap Benedek napja lesz.

Mégsem „migránsmentes övezet”: egyre több menedékkérőt fogadunk be

1148 – a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal (BMH) adatai alapján január és november között ennyi menedékkérőt fogadott be Magyarország. Miközben Orbán Viktor kormányfő most is a brüsszeli EU-csúcson küzdött a menekültek kötelező betelepítése ellen állítólag 2,3 millió nemzeti konzultációs papírral a hátizsákjában, addig a Belügyminisztérium háttérintézményének számító BMH soha annyi menekültstátust nem osztott még ki önként, mint 2017-ben. Ez a szám 2016-ban az ötszázat sem érte el. Emlékeztetőül: az Európai Bírósághoz 1294 menedékkérő miatt fordult keresettel a magyar és a szlovák kormány.

Oltalmazotti státust tavaly összesen 271 személy kapott, idén pedig már 980-nál tart a számláló. Csak novemberben 114-en kaptak ilyen papírt. Ugrásszerűen emelkedett a befogadott státusban részesülők száma is: 2016-ban mindössze hét, idén már 73 fő kapott ilyen minősítést a BMH-tól. Egyedül a menekültstátust nem akarja megadni a hatóság, míg tavaly 154 embert ismertek el menekültnek, addig idén eddig csak 95-öt. (A menekülti és az oltalmazotti kategória közötti fő eltérés tényeges: az oltalmazotti státust szerző menedékkérők nem élhetnek a szülőkből és kiskorú gyermekekből álló, úgynevezett magcsaládra vonatkozó családegyesítési jogukkal.

A folytatás, illetve a teljes cikk fotóval, további elérhetőségekkel ITT !

sokkaljobb-kommentár: Bort iszik és vizet prédikál pártunk és kormányunk! Nem vagyunk migráns-mentes övezet! Elég sok kiskorú gyerek van bent, akikhez fejenként akár 30 fő is érkezhet a családegyesítéssel, mert elég népes, túlszaporodott családokról van szó! 20 ezer darab Letelepedési kötvényt adtak el a Fidesz oligarchái, azok is akkor költöznek be édes hazánkba, amikor akarnak! Azt, hogy honnan van erre a célra a „vásárlónak” 360 ezer eurója, nem vizsgálják, és nem esnek át nemzetbiztonsági átvilágításon sem.

Megint megy a szívatás, mint a rezsicumival, meg a temérdek nemzeti konzultációval! Vajon miért nem kormányoznak? A népbutítás nem kormányzás!

Annyi migráns már bőven bent van nálunk, amennyi miatt cirkuszol a miniszterelnök Brüsszellel!

Békéscsaba, 2017. december 18.

F. I. – K. M.  

Emlékeztető: „A legutóbbi Magyar Közlönyben újabb 6,6 milliárd forintot csoportosítottak át propagandára! Ami jelenleg zajlik, az a hatalom bebetonozása hazug propagandákkal! A határon túliak mindig Fidesz-szavazók lesznek, rájuk is van már ijesztve, miszerint ha nem rájuk szavaznak, elzáródnak a pénzcsapok! A magyar társadalom felé vezető pénzcsapok sajnos ki se nyíltak, csak a Haverok, Rokonok, Mutyi, Hanta zajlik. Matolcsy György jegybank elnök legutóbb szórakoztató műsort adott a parlamentben, és közölte, hogy neki keresztény emberként 7,5 milliárd rokona van! Ezek szerint mi is rokonai vagyunk! Akkor a jegybanki nyereséget miért nem az államkasszába fizeti be, és miért szervezi, illetve SZERVEZHETI ki alapítványokba, ahol a valódi rokonainak biztosít lehetőséget? A jegybanki alapkamat hosszú ideje nem változik, ami nagyon nagy lehetőséget biztosít az exportálóknak, elsősorban az itt működő autógyáraknak… (Részlet a Hány pártot is darált már le eddig a Fidesz? című cikkből)