Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27241804

2020. június 05.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Fatime napja van.
Holnap Norbert napja lesz.

Márki-Zay Péter az önkormányzati választásról (videóval)

Hódmezővásárhelyen nagy választói részvétellel megnyerte Márki-Zay Péter a polgármesteri posztot, és kényelmes többsége is lett a képviselő-testületben. Beszélt elsősorban az ellenzéki összefogás fontosságáról, amelyet a választójogi törvény kényszerít ki. Egy Fideszes ellen egy ellenzéki jelölt kell, hogy elinduljon, másképp nem lehet eredményt elérni! Kiemelte Debrecent, és sajnos Békés megyében két települést, Orosházát és Békéscsabát is, ahol nem működött az ellenzéki összefogás. A 2022-es országgyűlési választásnak nem lehet ellenzéki összefogás nélkül nekivágni.

Az adás videófelvétele ITT !

Békéscsaba, 2019. október 16.

Anton

Emlékeztető: „Kósa Lajos, a Fidesz önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke volt az M1 vendége hétfő reggel (2019. október 14.), és többek között arról beszélt, hogy a fővárosban a főpolgármester-választást a Budapesten élő külföldiek döntötték el. Mint Kósa fogalmazott van 90 ezer európai polgár, aki Budapesten lakik, létesített lakcímet és elment szavazni. „Ők mondjuk kevésbé fogékonyak a nemzeti politizálására, részint nem magyarok, részint nem is értik” – mondja Kósa, aki szerint Karácsony Gergely és csapata külön kampányt is csinált rájuk (?). És ez a 90 ezer szavazat éppen a főpolgármester személyét döntötte el Kósa szerint, mert 50 ezer volt a különbség.” (Részlet a Kósa Lajos szerint a külföldiek szavazatai miatt nyert Karácsony Gergely című cikkből) Arról nem tett említést, hogy hány ezer Fideszre szavazó és magyar nyugdíjat élvező ukránt hoztak át megint szavazni, és hogy a Budapesten élő külföldiek közül hány ezer a Fideszre szavazó letelepedési kötvényes? És rájuk szavazhatott a hazájából korrupció miatt megszökött volt macedón miniszterelnök is Budapest V. kerületében, akit a magyar kormány nem hajlandó kiadni a hazájának!

Emlékeztető: „Nem mellesleg Szijjártó Péter és Tarsoly Csaba a győri képviselő-testület padsoraiban egymás mellett ült. Kiderült a botrány során, hogy a külkereskedelmi és külügyminisztérium előszeretettel fektette be az állami pénzt a Quaestor-ba. Az utolsó pillanatban Tarsoly haver a külügynek kiadta a milliárdokat. Elszámoltatás és felelősségre vonás nélkül. Nagyon sokat buktak és buknak a magyar adófizetők az úgynevezett keleti nyitással is. Magyarország nem az uniós tagállamokkal ápol jó kapcsolatokat, hanem ázsiai kommunista országokkal és ázsiai diktátorokkal.” (Részlet az Összeállítás a Győrben történtekről című cikkből)