Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 19446326

2018. december 19.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Ma Viola napja van.
Holnap Teofil napja lesz.

Már több pártot (kamupártot) vettek nyilvántartásba, mint négy évvel ezelőtt

Újabb négy pártot és egy nemzetiségi önkormányzatot vett nyilvántartásba az áprilisi országgyűlési választásra keddi ülésén a Nemzeti Választási Bizottság (NVB). Ezzel 88-ra emelkedett a nyilvántartásba vett pártok száma, négy évvel ezelőtt összesen 71 pártot vett nyilvántartásba a testület.

Az országgyűlési választásokon indulni szándékozó jelölőszervezeteknek nyilvántartásba kell vetetniük magukat. A szervezetek folyamatosan juttatják el kérelmüket az NVB-hez, a bizottságnak a bejelentéstől számított négy napon belül kell döntenie azokról. Ehhez előbb a Nemzeti Választási Iroda ellenőrzi a bejelentett szervezet létezését és adatainak hitelességét a civil szervezetek bírósági nyilvántartásában.

Az NVB korábban már nyilvántartásba vett jelölőszervezetként 84 pártot, valamint az országos nemzetiségi önkormányzatok közül tizenkettőt. 

A testület keddi ülésén további négy pártot vett nyilvántartásba, ezek - a kérelmek beérkezési sorrendjében - a következők: Egyenlőség Roma Párt (ERP); Közös Nevező 2018 (Közös Nevező); Civil Mozgalom; Európai Alternatíva Párt (EU Alternatíva).

Az NVB visszautasította az Együtt az Új Magyarországért 2018 Párt (EUMP 2018) nyilvántartásba vételét, mert a szervezet bejegyzése a választás kitűzésekor még nem volt jogerős.

A folytatás, illetve a teljes cikk további elérhetőséggel ITT

Forrás: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: 2014-ben ennek a gyalázatos, kamupártos törvénynek köszönhetően meglett a Fidesznek ismét a kétharmados parlamenti többsége, amit aztán az időközi választásokon „sikerült” lefejezni. A magyar adófizetők kára négymilliárd(!) adóforint volt. A mostani választáson ez a kár már ötmilliárd forint lesz. Bár hoztak egy olyan törvényt, hogy az a párt, amelyik nem éri el az egy százalékot, vissza kell, hogy fizesse a támogatási pénzt, abból megint nem lesz semmi. Nem olyan pártoknak adják a pénzt, amely pártoknak van olyan vezetője, akitől be lehetne a pénzt hajtani. Viszont a választási csalás melegágya ez is, és a levélben érkező immár 500 ezer körüli szavazat. A levélszavazatok is nagyon sokba kerülnek a magyar adófizetőknek: a levelezés és a Fidesz-kommandó erdélyi körutazásai bizony sokba kerülnek. Amennyiben megint összejönnek a Fidesznek a kétharmad, az nem sokba kerülne, hanem a magyar társadalom számára végzetes lenne!

Zuschlag Jánost, a szocik egykori üdvöskéjét február 1-jén őrizte vették, mert kamupártokkal akart ismét (2014-ben összejött neki, és nála is maradtak a százmilliók!) csalni. Nyert elég sok milliót az adónkból azzal is, hogy Strasbourgban pert nyert a magyar állam ellen a rossz börtönviszonyok miatt. Úgy látszik, ilyen dolgokból akar most már megélni.

Az egészségügy, az oktatás és a szociális ágazat rendbetétele nem fontos, arra nincs pénz, ezekre a csalárd csalásokra viszont mindig akar. A választás után szinte azonnal megszorítások jönnek, mert iszonyatosan leürítette a Fidesz-hatalom az államkasszát! Jócskán megugrott az államadósság és az államháztartási hiány is!

Békéscsaba, 2018. február 14.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: Orbán Viktor kormánya anyagilag is minden évben támogatja a sport- és kulturális szervezeteket azokon a területeken, ahol magyarok élnek. Ennek keretén belül 3,3 millió eurót (1 milliárd forintot) ad az NK Osijek futballiskolájának.” – írta a Blikk 2017 januárjában. Mészáros Lőrinchez kötik az eszéki csapatot, de hát már a második egymilliárdot pumpálja bele szeretett pártunk és kormányunk. Minél több az ilyen eset, annál népszerűbb a Fidesz! Vajon mennyi magyar él még Eszéken? Rákerestünk a wikipédián, íme az eredmény: 2011-ben 108 048 lakosából 96 746 (89,54 %) horvát, 6 751 (6,25 %) szerb; 979 (0,91 %) magyar; 263 (0,24 %) német és egyéb. Tehát Eszéken már csak nyomokban vannak magyarok! A magyar adóforintok Horvátországnak, Romániának, Szlovákiának, Szerbiának termelnek hasznot. Hogy a magyar adófizetőknek mégiscsak mikor lesz már ebből elege, ezt a kérdést is el kell dönteni az áprilisi választáson! (sokkaljobb kommentár az újabb 70 milliárdot költ a kormány sportra című cikk végén)

Emlékeztető: „Nincs hálásabb publikum a majomszínházban sem, mint amilyenek az emberek egy népgyűlésen, hol megmagyarázzák nekik, miért voltak eddig szegények, s megcsillogtatják előttük azt a távoli célt, melynek elérése érdekében újabb nyomorúságot és szenvedést kell majd lelkesen elviselniük.” (Márai Sándor)

Emlékeztető: „A kommunistáktól még nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem a zsákmányt!” (Márai Sándor) A Fideszesektől még nehéz lesz megszabadulni…