Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 21623599

2019. május 19.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ma Ivó, Milán napja van.
Holnap Bernát, Felícia napja lesz.

Már nem kilátók, hanem panziók épülnek vidéken

„A rekordsebességgel benyújtott és elfogadott, a NAV átalakításáról szóló törvényjavaslatba belecsempészett passzus enyhít az eddigi tiltáson. Az új szabály szerint csak az adott vezetővel egy háztartásban élő hozzátartozókra vonatkozik a korlátozás, és a lehetőség november 1-jétől visszamenőleg érvényes. A törvényjavaslatot Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter nyújtotta be, az Országgyűlés 119 igen szavazat és 69 nem szavazattal engedte át, a fideszes és KDNP-s képviselők mellett DK-sok és Fodor Gábor liberális képviselő is igennel szavazott. Fodor Gábor később azt nyilatkozta, hogy véletlenül nyomott igent. Hiába nincs meg a kétharmad, a Fidesz tovább nyomul, mint kés a vajba. Félő, hogy még a maradék maradéka is odalesz, mire elérkezünk a 2018-as választásokig. Már ha addig a migránsválsággal el nem rendezik a héják a sorsunkat! Vagy az is lehet, hogy addigra már nem köztársaság leszünk, hanem családi vállalkozás?” (Részlet az Állami tisztségviselők rokonai és a közbeszerzés című írásból) Egy Facés jegyzetíró szerint Magyarország államformája Mészáros Lőrincre változott…

Összejött 2018. április 8-án a harmadik kétharmados parlamenti többség, és dübörög tovább a kormányzás helyett a propaganda, a haverok, rokonok, mutyi, hanta nevű társasjáték. Épül egyre több stadion, ahol se foci, se néző. Hogy a játékosok talpacskái az esetleges zordabb időben ne fázzon, fűthetővé kell tenni a focipályákat. Egy-egy fűthetővé tétel akár 200 millióból meg is oldható, és hát elég sok lesz belőle. Valaki jól jár ezzel is, de arra, hogy a magyar társadalom ne járjon jól, arra kínosan ügyel a kétharmad.

A legújabb nagy lehetőség a vidéki településekre panziót építeni. 300 milliárd forint uniós pénz áll rendelkezésre erre a nemesnek nem igazán mondható célra! Hogy miért nem nemes a cél? Öt évig kell panzióként működtetni, utána a pályázó azt kezd az ölébe hullott ötvenmilliós lakással, amit akar! Van olyan 1800 lelkes település, ahol turistát sose láttak csak a televízióban, és mégis hat panzió épül. Amennyiben Fideszes, vagy Fidesz-közeli vagy, biztos az esély a nyerésre.  Erről egy összeállítás elérhető ITT !  

Vannak már olyan uniós pénzből felépült panziók, ahol már laknak, de nem szállóvendégek.  Az izsáki polgármester két faluban is épített panziót. Az n1tv videója:

 

Tyukod, ahol a síkságon kilátók sora épült fel uniós pénzekből. Akár 15 milliót is lehetett kaszálni egy-egy kilátó megépítésén. Hogy mire lehet használni őket? Ez rejtély marad, vagy a polgár fantáziájára van bízva.  

 

Mire költik az uniós pénzeket Kelet-Magyarországon?

 

Az élelmiszeripart a rendszerváltozásnak nevezett időszakban és az uniós csatlakozás idején lenullázták. Sokszor koszos kócerájukban történik a feldolgozás. Amikor lebuknak, kifizetik a jelentéktelen bírságot, kitakarítanak, és forog tovább a mókuskerék. Ahelyett, hogy legalább egy részét újraindítanák, megy a belváros felújításokra, szökőkutak sokaságára az uniós pénz. Mivel a felhasználás jócskán át van itatva korrupcióval, nem akar a kormány csatlakozni az uniós ügyészséghez.

A Vatikán védőszentje Szent Péter, a korrupció védőszentje Polt Péter.

Miközben a magyar társadalom egyre szegényedik, a kiválasztottak egyre gazdagodnak! A legnagyobb léptékben Mészáros Lőrinc. Hogy mennyire, arról az alfahir.hu cikke elérhető ITT !

Békéscsaba, 2018. július 26.

Anton

Emlékeztető 1.: „Nem igazán voltak biztosak a kétharmados győzelemben, ezért előre kiosztották az uniós pénzeket, gyorsított eljárásokban. Azok a minisztériumi alkalmazottak, akik ezen dolgoztak, hatalmas jutalmakat kaptak. A legtöbb jutalmat Varga Mihály nemzetgazdasági minisztériumában fizették ki, volt olyan dolgozó, aki 18 millió forintot kapott. Amennyiben nem jön be annyi pénz az unióból, amennyit kiosztottak, akkor bizony a magyar adófizetőket fogja terhelni a következmény. Mint a Letelepedési kötvényeknél…”  (Részlet az EU-s következményei lesznek a kormányzati pénzszórásnak című cikkből) Emiatt az idei államháztartási hiány június 30-áig már 104 százalékra teljesült!

Emlékeztető 2.: „Arról is érdemes lenne szót ejteni, hogy miért támogatja a kormány a fél világot, miközben itthon egyre több a szegény ember? Miért nem azután ad egymilliárdot például lakástámogatás címén Szerbiába, miután itthon minden rendben van? Sajnos itthon folyamatosan zajlik a kilakoltatás! Rajtuk kell(ene) segíteni, mert ők itthon fizetnek járulékot és adót! Olyanok kerülnek utcára, akik új életet nem tudnak kezdeni, mert hiába vesztik el az életük értelmét jelentő otthonukat, tetemes hiteltartozást hurcolnak tovább magukkal. Hogy a történet még kerekebb legyen, a hatalom a járulékokat már adóként szedi be, és szabad felhasználású pénz lesz abból is! (Részlet A fél világnak jut az adóforintjainkból című cikkből)

Emlékeztető 3.: „Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba. Ezzel hazánk a világon a 12. legtöbb pénzt vesztett állam, megelőzve nálunk sokkal nagyobb és korruptabb hírben álló országokat, például Ukrajnát, Törökországot és Kazahsztánt – állítja egy nemzetközi jelentés. A kutatást vezető közgazdász, John Christensen a Heteknek elmondta: szinte példátlan, hogy egy ország a teljes államadósságának két és félszeresét külföldre engedje úgy, hogy abból semmiféle bevétele nem származik. A megdöbbentő adatok arra utalnak, hogy az elmúlt 30 év sorozatos külföldi hitelfelvételei és megszorításai jórészt értelmetlenül történtek.” (Részlet a Magyarország elrablása című cikkből)