Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 25637299

2020. február 18.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Ma Bernadett napja van.
Holnap Zsuzsanna napja lesz.

Május 26-án már több mint egymillió kettős állampolgár szavaz

Magyarország kettős állampolgárainak létszáma meghaladja már az egymilliót. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes külön köszöntötte is őket.

Szervezik őket nemcsak a határon túl, hanem Észak- és Dél-Amerikában, Ausztráliában és mondhatjuk úgy, hogy világszerte a magyar kettős állampolgárság lehetőséget. Ha nem tudnak magyarul, akkor tanítják őket, mint a már itt tartózkodó venezuelai magyar „leszármazottakat”.

A levélszavazatoknak bizony nagyon jelentős a postaköltsége is, és elképesztő módon eldönthetik most már például a május 26-ai uniós választási eredményt is. Orbán Viktor miniszterelnök külön levélben fel is kérte őket a szavazásra. Még az is előfordulhat, hogy a mostanában behordott ukrán és egyéb állampolgárságú vendégmunkások is szavazni fognak... A tetemes kiadást és a szavazás következményeit a magyar adófizetők viselik!

A magyarországi EP-listára tehát olyanok is szavazni fognak, akik nem uniós tagállamban élnek! Ami szintén elképesztő lehet: az ukrán vendégmunkások, amint lesz lakcímkártyájuk, bejelentik az otthoni felmenőket is, és nekik is folyósítja pártunk és kormányunk a magyar nyugdíjat, és belőlük is magyarországi választójoggal rendelkező polgár lesz.

A Vajdaságban is dübörgött a Fidesz EP-kampánya. Erről bővebben ITT !

Világszerte zajlik most már a magyar adóforintjaink szétszórása Panamától Mongóliáig, Ázsiától Afrikáig! Úgy tessék már osztogatni, hogy valamennyi azokra is jusson, akik befizették az adót, és akik ELTARTJÁK ezt az egyre népesebb és egyre magasabb jövedelmű hatalmat! Minél több az ilyen pénzszórás, annál népszerűbb a kormánypárt. Ez a társadalom fordítva van bekötve, amiből villanyszerelők szerint nagy probléma lehet…

Békéscsaba, 2019. április 18.

Összeállította: F. I.  

Emlékeztető: „Bár Deutsch Tamás elfelejtette elújságolni, de ettől még a Fidesz összes EP-képviselője megszavazta csütörtökön (2018. március 15-én), hogy az Európai Unió 2019-es költségvetésében megfelelő összeg jusson a Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap (MMIA) számára. Ebből a pénzből lehet majd támogatni a menedékkérők méltóságteljes befogadását a tagállamokban. A Fidesz EP-képviselője pénteken büszkén számolt be arról, hogy a 2019-es uniós költségvetés parlamenti prioritásai között kellő hangsúllyal jelennek meg a Magyarországnak fontos területek (agrárpolitika és digitalizáció). Deutsch Tamás azt már nem tette hozzá, hogy egyúttal azt is megszavazták: az uniós költségvetésnek finanszíroznia kell a migránsok származási országában, valamint a menekülteket befogadó országokban végrehajtott intézkedéseket, ideértve többek között a szegénység, a munkanélküliség, az oktatási és a gazdasági kihívások, valamint az instabilitás kezelésére irányuló intézkedéseket. Szintén megszavazták a fideszes EP-képviselők, hogy támogatni kell az áttelepítési programokat, valamint a harmadik országbeli állampolgárok hatékony integrációjának előmozdítását.” (Részlet a Muszlim Európára szavazott a Fidesz című cikkből)