Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27264469

2020. június 07.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Róbert napja van.
Holnap Medárd napja lesz.

Luxus irodája lesz az adónk terhére a türk diktatúráknak

Orbán Viktor és a többi türk vezető a Türk Tanács csúcstalálkozóján Bakuban

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher/MTI/MTVA

Tekintettel a magyar és a türk népek szoros történelmi és kulturális kapcsolataira a magyar kormány a Türk Nyelvű Államok Együttműködési Tanácsa titkárságot nyitott Budapesten! Az erre vonatkozó kormányhatározat már meg is jelent a Magyar Közlönyben.

A magyar állam ingyen és bérmentve biztosítja az iroda épületét, és közpénzből fizetik az iroda fenntartását is, de minket terhel a személyzet munkabére is. Zárt lesz a diktatúrák rendelkezésére bocsátott luxus épület, az Ybl palota a magyar emberek és bizony még az országgyűlési képviselők előtt is, csak a fenntartását, a ki tudja mivel foglalkozó alkalmazottak bérét lesz lehetőségünk kifizetni! Szerencsére tűz, vagy egyéb katasztrófa esetén szabad lesz rajtuk segíteni.

Hogy mi folyik majd ebben a luxusban, nem lehet tudni. Van orosz bank is, amely idehelyezte Budapestre a központját.

„A magyar kormány biztosítja azt is, hogy  az Iroda az itthon alkalmazandó vonatkozó jogszabályok sérelme nélkül bármilyen pénzeszközt, vagy valutát birtokolhat, bármilyen pénznemben számlákat vezethet, és pénzeszközeit vagy valutáját szabadon átutalhatja a fogadó országon belül, vagy egyik országból a másikba, továbbá az általa birtokolt valutát bármilyen más valutára átválthatja. A Türk Tanács irodája, annak eszközei, bevételei és egyéb vagyona mentesülnek az összes közvetlen adó alól, beleértve a jövedelemadót és a társasági adót, valamint a különös fogyasztási adót, a gépjárműadót és egyéb hasonló közvetett adókat. A helyiségekre vonatkozó állami ingatlanadót a fogadó ország fizeti – írja a 444.hu.

Lehet, hogy patyolatként (pénzmosodaként) fognak ezek működni.

2019 októberében zajlott le Bakuban, az azeri fővárosban Orbán Viktor miniszterelnökkel a türk országok vezetőinek találkozója, ahol Orbán Viktor a következőket mondta:  

– Magyarország az Európához és az Európai Unióhoz kapcsolódást adhatja a Türk Tanácsnak, jelentette ki Orbán Viktor tegnap Bakuban, a Türk Tanács VII. csúcstalálkozóján. Azerbajdzsán fővárosában a magyar miniszterelnök nyomatékosította: hazánk jelenleg azért harcol, hogy a hamarosan felálló új Európai Bizottságban a bővítés- és szomszédságpolitika tárcáját kapja meg. – Az esélyek nem rosszak, de ez egy éles csata. Ha sikerülne megszerezni, akkor a keleti partnerség ügyében szoros együttműködésünk lesz Azerbajdzsánnal, a tagsági tárgyalás ügyében pedig Törökországgal – fogalmazott a kormányfő. (Részlet Az EU-hoz kapcsolódnak a türk országok című cikkből). Arról, hogy mit szól mindehhez az Európai Unió, nem találtunk információt…

Nemcsak a fél világ anyagi támogatása megy már az adónkból, ezek is beleférnek a kormány költekezési szokásaiba, és az is, hogy a luxus hatalom létszámát és jövedelmét megduplázzák, miközben a minimálbért megadóztatják, ellehetetlenítve nagyon sok fizikai dolgozó életét. Jövőre jócskán lecsökken a közmunkára fordítható pénz is, további problémát okozva a más jövedelemhez nem jutóknak. Őket fogja leginkább sújtani majd az új tb-törvény is. Mert aki szegény, az a legszegényebb nálunk, és úgy is marad!   

A Türk Tanács ülésein Európából egyedül a magyar kormány van jelen, de vajon miért? És hány milliárd adóforintunkba kerül ez is? Miért nem az itthoni dolgainkat teszi végre rendbe a kormány a PÉNZÜNKÖN? Az ELTARTÓIRA egyre kevésbé figyel. De majd választás előtt néhány héttel jön néhány vagon krumpli?

Békéscsaba, 2019. december 16.

F. I.

Emlékeztető: „Több millió euróval járul hozzá Magyarország Törökország menekültügyi forrásaihoz. Az erről szóló kormányhatározat a Magyar Közlöny legfrissebb számában jelent meg. A határozat szerint a kormány egyetért azzal, hogy Magyarország további pénzügyi hozzájárulást nyújtson a „Törökország-támogató Menekültügyi Eszköz” 2018-2019. évi működéséhez. Ennek keretében összesen 7 870 809 eurós összeg pénzügyi kötelezettségvállaláshoz szükséges tanúsítványt ír alá a pénzügyminiszter. Ebből 1 777 228 eurót jövőre, a fennmaradó több mint 6 millió eurót a 2020-2023. években kell biztosítani – áll a határozatban.” (Részlet a Több millió euróval támogatja Magyarország a török menekültügyet című cikkből) Szerencsére ezt is megtehetjük. Majd a magyarok még összébb húzzák a török diktátor miatt a nadrágszíjat!

Emlékeztető: „Miközben a magyarok még fel sem ocsúdtak a sokkból, hogy Borkai polgármester maradhat, Orbán Viktor éppen a Türk Tanácsban udvarol Nazarbajevnek, persze csak miután jó sok közös kép készült róla meg a véres kezű Erdogánról. A kazahok elbaszijának (nemzetvezetőjének) azt mondta:„Sok magyarban van kipcsak vér. Ezeknek van önkormányzatuk. És Nazarbajev elnök úr a mindenkori elnöke a magyar kipcsak törzseknek is.” (Részlet a Magánbűnök, közerkölcsök című cikkből) Így udvarolt a miniszterelnök a kommunista elbaszinak… 

MEGJEGYZÉS: Nazarbajev a szovjet időkben a tagállam kommunista vezetője volt. Asztanát, az új fővárost most átnevezték róla. Irtózatos személyi kultusz van az országban. Az azerbajdzsáni diktátor édesapja is nagyvezér volt a szovjet időkben. Halála után a hatalmat a fia vette át. Vannak ugyan látszólagos választások (lassacskán nálunk is már csak azok lesznek, sokmilliárdos szavazatvásárlásokkal).

Emlékeztető: „Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják.” (George Orwell)