Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 20713441

2019. március 21.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Benedek napja van.
Holnap Beáta napja lesz.

Londonban fényreklámon hirdetik az Orbánt és oligarcháit leleplező Reuters-cikket

A Facebookon terjed egy videó, melyen egy londoni fényújság látható a brit főváros egyik leghíresebb bevásárló- és üzleti negyedében, a Canary Wharf-on. A magyar miniszterelnök nem lesz túl boldog tőle, ha elolvassa, mit hirdet a fénycsík.

Semjén Zsolt és Orbán Viktor

Az öles betűk ugyanis nem mást reklámoznak, mint a Reuters Hogyan finanszírozzák az európai adófizetők Orbán barátait és családtagjait című oknyomozó cikkét, melyről portálunk is beszámolt, és ami egy keszthelyi turisztikai mutyi kapcsán enged bepillantást abba, milyen módszerekkel tesznek szert a kormányfő oligarchái és rokonai mesés vagyonokra a magyar és európai adófizetők pénzéből.

Ha kíváncsi, milyen trükkel gazdagodtak meg a „nemzeti nagytőkések”, akkor az alábbi cikkben elolvashatja ITT

Forrás és fotó: alfahir.hu

A már nem korrupció, alkotmányos költség című korábbi cikk további elérhetőségekkel ITT !  

Orbán Viktorról és a korrupcióról egy osztrák lapban ITT

A gyémánttá vált alkotmányos költségről írta ma az mno.hu. A cikk elérhető ITT

Emlékeztető: „Az állam teljesítménye mindent felülmúlt – negatív értelemben. Közel 200 milliárd forintnyi megtakarítás párolgott el a megmaradt 1342 milliárd forintból. Ha a teljes államosított összeggel számolunk – ez körülbelül 2946 milliárd forint –, majd figyelembe vesszük a megsemmisült állampapírokat, a költségvetési befizetéseket és a reálhozamok kifizetéseket, akkor a KFI számításai alapján, közel 10 százalékos éves veszteség jön ki. Ezzel a kormány a teljes szektor teljesítményét 7 százalékkal múlja alul. Ez már tényleg eltőzsdézett pénznek számít. Merje bárki is azt mondani, hogy nincs rossz kézben a nyugdíjvagyon.” (Részlet a Selmeczi: biztonságban vannak a nyugdíjmegtakarítások (3) című, 2012. május 10-én megjelent cikkből. Megpróbáltuk elképzelni, mekkora pénz ez…

Emlékeztető: „A magyarok helyett sajnos már a fél világot támogatja a nemzetinek mondott kormány Lázár úr! Az nem igaz, hogy Ön erről nem tud! Támogatjuk Vietnamot, Laoszt, a Fülöp-szigeteket, Mongóliát, Srí Lankát, Nigériát, Mianmart (ahol nem az üldözötteket támogatjuk, hanem az üldözőket!), és csak a jó ég tudja, kiket nem. Már Ghánában is sportkomplexumot építünk, és a határ mentén körbe sok helyen stadionok is épülnek az adónkból, amiket majd fenn is kell tartanunk. 2017 év végén 200 milliárd adóforintunkat szórták szét a szélben. Orbán Viktor Tusnádfürdőn ráijesztett az erdélyi magyarokra, mondván, ha nem a Fideszre szavaznak, elzáródnak a pénzcsapok. Sajnos idehaza az egészségügyre, az oktatásra, a szociális ágazatra és több más fontos célra nem nyílnak meg…” (Részlet a Lázár János ezúttal Romániából migránsozott című cikkből)