Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 21681852

2019. május 23.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ma Dezső napja van.
Holnap Eszter napja lesz.

Lendván is épül stadion az adónkból

A szlovén választási kampányba is keményen beavatkoztak Habony Árpádék. A támogatott miniszterelnökük elbukott, két év börtönre ítélték korrupció miatt. Egyelőre még nincs nálunk, mint a bukott macedóniai miniszterelnök, akinek a kampányát szintén támogatták az adónkból, és ugyancsak két évre ítélték, ugyancsak korrupció miatt. Vajon Montenegróban is beleavatkoznak a két bukta ellenére is a kampányba?

 A lendvai térségben induló magyar származású ember viszont bejutott a szlovén parlamentbe. A kampányban megígérték a lendvaiaknak, ha az ő jelöltjükre szavaznak, kapnak egy stadiont! Ők megígérték, mi meg kifizetjük! Szocialista munkamegosztás.

A lendvai másodosztályú focicsapat stadionjára egyelőre kétmilliárd forint jut az adónkból.

A balkáni tűzfészek választási kampányaiba előszeretettel avatkozik bele a ki tudja mennyi adónkat elemésztő mértékben pártunk és kormányunk. Mintha itthon minden rendben lenne! Arról nem is beszélve, hogy a balkáni beavatkozások a magyarság számára nem jelentenek semmi jót. Elég visszagondolni az első világháború előzményeire!

Most már elmondhatjuk, hogy Ausztria kivételével végig stadionokat építünk, van olyan (Szlovákia), ahol kettőt is. De mit szólnak ehhez a sógorok? És mit szólnak ehhez a magyar emberek? Egyelőre tűrik a már húsz körül épülő stadionok sokaságát, sőt már a fenntartásukat is nekünk kell finanszírozni, mert az eddig megépültek mind veszteségesek. Ez azonban nem szegi Orbán Viktor kedvét, ezt megspékeli még a várba költözéssel is!

Valaha eléri az ingerküszöbét a sok szegény magyar egyre reménytelenebb sorsa? Négyévenkénti krumpli, alma, vagy használtruha osztás már nagyon kevés lesz, mert az ember nem négyévente éhes.

Békéscsaba, 2019. január 10.

Anton

Emlékeztető: „Kevesebb stadion kellene, de azoknak az építése továbbra sem áll le, és sajnos dől kifelé a nagyvilágba a magyar adófizetők uniós pénze és adóforintjai, ami egészen elképesztő! Normális országban először otthon tennének rendet, utána pocsékolnának.Nem mellesleg az unió csaknem legszegényebb országa lettünk, csak Bulgáriát „sikerült” megelőzni! Kevesebb propaganda kell, és több megélhetési lehetőség a társadalomnak is! Soha ilyen népes és ilyen magas jövedelmű hatalom nem volt még Magyarországon, mint ez a mostani. Ráadásul sokszor kibújik a szög a zsákból, hogy nem is ők kormányoznak! A nép igényeinél fontosabbak a multik és a haveri kör igényei!” (Részlet a Nem igazán szívderítő téma, de beszélni kell róla! című cikkből)