Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27187940

2020. június 02.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Anita, Kármen napja van.
Holnap Klotild napja lesz.

Lehetsz az alkalmatlannál is alkalmatlanabb…

…de csak akkor, ha Fideszes potentát vagy, ráadásul ismerőse is vagy Domokos László ÁSZ elnöknek! A Jobbik nem tartozik ebbe a kategóriába!

Dancsó József volt az államkincstár alkalmatlan vezetője. Orosháza polgármestere volt korábban, és évekig volt Fideszes országgyűlési képviselő is. Domokos László ÁSZ elnök pedig a Fidesz Békés megyei főmuftija, Békéscsaba alpolgármestere, valamint később a megyei önkormányzat elnöke volt. Nagyon jó, mondhatni baráti kapcsolatban lehettek itt Békésben, és később Budapesten is. Dancsó alkalmatlanságának következménye nem lett, feljelentést nem tett ellene a barátja és párttársa által vezetett Állami Számvevőszék.

És ez mi, ha nem következmény? Az interneten utol lehet érni ezt az információt, miszerint  Dr. Dancsó Józsefet nevezte ki az alapítói jogokat gyakorló Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az EXIM operációs vezérigazgató-helyettesének és az Igazgatóság tagjának.

„Útja hasonlít az Állami Számvevőszék elnökévé lett Domokos Lászlóéhoz: ő is Békésből jött, és ő is fideszes pártkatonából lett egy fontos állami intézmény – a Magyar Államkincstár – első embere.” – írja az egyik internetes hírportál.

Szijjártó Péter az Eximbankhoz elég sok pártkatonát nevezett ki, már nemcsak a Fideszből, hanem annak ifjúsági szervezetéből is. A magyar adófizetők pénzén élősködő, immár haveri kifizetőhellyé is degradálódott bank legutóbbi dicstelen tette az volt, hogy giga hitelt adott a magyar Ganz helyett inkább az orosz Transzmasholding üzletének finanszírozására. Emiatt a hazai cég egy többszázmilliárdos külföldi megrendeléstől esett el.

A Súlyos szabálytalanságokat talált az ÁSZ az államkincstárnál című cikk elérhető ITT !  

Domokos László Állami Számvevőszéki elnök az ellenzéki pártok esetében képes volt akár igazságtalan döntéseket is hozni, ráadásul elképesztő módon az ÁSZ határozatai ellen nincs jogorvoslat! Ilyen határozatok Észak-Koreában, Azerbajdzsánban vagy Törökországban vannak.

Ideje lenne visszatérni a normalitás talajára, és legalább a nagyon fontos intézményeket szakemberekkel kellene feltölteni és nem pártkatonákkal! Ez az idő sajnos mostanában nem fog eljönni, mert megint meglett a Fidesz fazonjára szabott választójogi törvénnyel a parlamenti kétharmad, és folytatódik a klientúra gazdagodása érdekeit szolgáló, kormányzásnak nevezett mutyi. Félő, hogy a Letelepedési kötvényeket ismét forgalmazni fogják az offshore lovagok (adóelkerülő adóparadicsomi Fideszes potentátok), mert a lehetőséget biztosító törvényt nem törölték, csak szüneteltetik! Az ebből származó további sok-sok milliárdos kár megint a leszegényített társadalom nyakába fog szakadni. A legszegényebbek 90 százaléka a Fideszre szavazott.

Békéscsaba, 2018. április 27.

F. I.

Emlékeztető: „A magyarok helyett sajnos már a fél világot támogatja a nemzetinek mondott kormány Lázár úr! Az nem igaz, hogy Ön erről nem tud! Támogatjuk Vietnamot, Laoszt, a Fülöp-szigeteket, Mongóliát, Srí Lankát, Nigériát, Mianmart (ahol nem az üldözötteket támogatjuk, hanem az üldözőket!), és csak a jó ég tudja, kiket nem. Már Ghánában is sportkomplexumot építünk, és a határ mentén körbe sok helyen stadionok is épülnek az adónkból, amiket majd fenn is kell tartanunk. 2017 év végén 200 milliárd adóforintunkat szórták szét a szélben. Orbán Viktor Tusnádfürdőn ráijesztett az erdélyi magyarokra, mondván, ha nem a Fideszre szavaznak, elzáródnak a pénzcsapok. Sajnos idehaza az egészségügyre, az oktatásra, a szociális ágazatra és több más fontos célra nem nyílnak meg…” (Részlet a Lázár János ezúttal Romániából migránsozott című cikkből)

Emlékeztető: „Bayer Zsolt, a Fidesz odamondogató újságírója jól kiosztotta azokat, akik nem a Fideszre szavaztak! „Magyarországon él 2,8 millió tisztességes magyar ember, akik a Fideszre szavaztak. A többi rohadt állat nyugodtan takarodhat innen a francba, még beléjük is rúgok kifelé menet, hogy minél messzebbre repüljenek. Szóval takarodó van picinyeim, ez már a mi országunk!” (Sokkaljobb Nemzeti Hírportál, Facebook)

Emlékeztető: „Egy politikus a legközelebbi választásokra gondol, egy államférfi a következő nemzedékre”. (Konrad Adenauer (1876-1967) német szövetségi kancellár)