Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 21682023

2019. május 23.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ma Dezső napja van.
Holnap Eszter napja lesz.

Lázár János mérges: Ilyenre nem volt példa az ötvenes években sem

Lázár János (Fotó: Facebook/Lázár János)

Lázár János terjedelmes interjút adott a befolyása alá tartozó, hódmezővásárhelyi ügyekkel foglalkozó Promenádnak. A beszélgetés nagy részében kormánybiztosként rábízott feladatait magyarázza el, de jelentős terjedelmet szán két térségbeli riválisa, Szeged MSZP-s polgármestere, Botka László és Hódmezővásárhely független vezetője, Márki-Zay Péter bírálására.

Utóbbi kapcsán arról értekezik a miniszter, hogy Hódmezővásárhely ugyan februárban polgármestert választott, de szerinte „egy olyan pályakezdő politikust kapott, aki a város hátán állva akarja felépíteni magát az országos politikában”. Lázár szerint Márki-Zay a 2022-es parlamenti választáson Orbán Viktor kihívója szeretne lenni.

A folytatás, illetve a teljes cikk további elérhetőségekkel ITT

Forrás: magyarhang.org

sokkaljobb-kommentár: Lázár János polgármestersége idején Hódmezővásárhely volt az országban az egyik legeladósítottabb város. Az önkormányzatok adósságának nagy részét a 2010-es fülkeforradalmi győzelem után a magyar adófizetőkre terhelték. Egy régi cikk erről ITT

Vásárhely adósságának 70 százalékát vette át az állam az önkormányzati adósságkonszolidáció során, vagyis a 22.358 milliárd forintból 15.651 milliárd forintot az adófizetőkkel fizettettek ki. Elmondhatjuk, hogy drága emberünk nekünk Lázár János. Ma már nem miniszter, de elég sok kormányzati megbízást kap. Korábban például a dohányzás mellett állt, a trafikmutyi egyik motora volt, jelenleg meg dohányzási tilalomról dalol. Tett egy nevetséges látogatást Bécsben is, ahol a világ legélhetőbb városát alázta. Nagyon nagy a mellény és bizony mára ő is jócskán meggazdagodott. „Akinek nincs semmije, az annyit is ér!” – szólta le korábban a szegényeket, de leszólta ő jócskán a közmunkásokat is.

Békéscsaba, 2018. november 13.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „A lakosság részére biztosított uniós pénzből nem a családi házak és a társasházak lesznek, illetve már vannak szigetelve, hanem a középületek. Állítólag nagy nehezen rábólintott az unió, hogy Lázár János ezt is megtehesse. A lakosság is szigetelhet – hitelből. Erre a hitelre is könnyen ráfázhatnak az azt igénybevevők, úgy járhatnak, mint a devizahitelesek! A családok évéből is sikerül csalások évét kreálni. Itt már semmi nem az, aminek látszik. Főleg a magyar vidék rohamosan vágtat az ellehetetlenülés irányába. A budapesti vízfej meg nagyon jól elszórakozik, sokszor a minisztériumokban, sokszor a parlamentben.” (Részlet A kétharmados parlamenti többség mindent visz című cikkből)

Emlékeztető: „Volt a trafikmutyi idején egy csörte Csányi Sándor és Lázár János között. Csányi Sándor kijelentette: „Lázár urat nem ismerem személyesen olyan jól, de nagyon tehetséges politikus, láthatjuk, milyen jól elintézte a trafikügyet”. Lázár János egy újságírói kérdésre reagálva azt mondta, hogy az OTP-vezér „a devizahitelesektől szerzett milliárdjaival páváskodik”, majd az ország első számú uzsorásának nevezte az OTP-vezért.” (Részlet a Lázár János megkapta a mezőhegyesi ménesbirtokot című cikkből)