Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 20712910

2019. március 21.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Benedek napja van.
Holnap Beáta napja lesz.

Lázár János ezúttal Romániából migránsozott

Tegnap (március 19-én) a román határon túlról migránsozott egyet Lázár János kancelláriaminiszter. Példaként hozta fel a Románián belüli áttelepítést (román területről románok ideköltöztetése országon belül a magyar határhoz), ami nem migráció Lázár úr! Hogy ezt a románok nem fogják szóvá tenni, abban ne legyen biztos. Elvégre nekik az idén jeles évfordulójuk van. Az idén száz esztendeje vették el tőlünk Erdélyt (Gyulafehérvári százezres nagygyűlés 1918. december 1-jén).

Amiről sem Lázár János, sem a Fidesz médiaúthengere nem beszél, az az, hogy a menekülttáborok építésével kapcsolatos 2015-ös kormányrendeletet nem vonták vissza, és nincs visszavonva a gyalázatos Letelepedési kötvénnyel kapcsolatos törvény sem, csak egyelőre a választásig „pihentetnek”. A menekülttáborok építése is bármikor bekövetkezhet.

A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint 2010 óta csaknem 50 ezer migránst fogadtak be, miközben éjjel-nappal a migránsok ellen kampányoltak. Az uniós kvótát megszavazta a Fidesz uniós képviselői csoportja, de megszavazta és alá is írta Orbán Viktor, majd itthon mondott egy nagy migránsellenes beszédet, és pert indított a kvóta ellen Brüsszelben. A pert el fogjuk veszíteni, ami miatt újabb 1292 migránst be kell fogadni, és nem lehet tudni, mennyibe kerül a perköltség.

Nem települ be senki? A román és a szlovák határ mentén Magyarországra beköltöző románok és szlovákok laknak. Rajkán lakótelepük is van, és szlovák helyi járat jár be értük, mert Pozsonyban dolgoznak, ott is vásárolnak be, de a gyerekeiket magyarországi óvodába, iskolába helyezik el. Rajka valószínűleg már megtelt, a szomszédfaluban is laknak már szlovákok. Idősebb oroszok vannak Hévízen és környékén, akik valószínűleg az ukránokhoz hasonlóan magyar nyugdíjat kapnak majd, és szavazni is fognak! Ha bejönnek Paks II. építésére az oroszok, hozhatják a magyar nyugdíj miatt a szülőket, esetleg a nagyszülőket is. Szabolcsban van olyan családi ház, ahová a magyar nyugdíj miatt háromszáz(!) ukrán van állandóra bejelentkezve. Ezek a nyugdíjasok április 8-án szavazni fognak a Fideszre, és akár el is döntik, hogy ki legyen a megye egyik választókerületének az egyéni országgyűlési képviselője. Az ukrán maffia is elég rendesen berendezkedett már Szabolcsba, aminek ideje lenne véget vetni!  

Százezer ukrán vendégmunkást készülnek behozni, és már elég sok bent is van. Nemrégiben Kiskunhalason négy ukrán vendégmunkás következmények nélkül súlyosan megvert egy magyart. Sok ukrán vendégmunkás van a jászfényszarui két multinál, de vannak már Békéscsabán is. Mivel nem tudnak magyarul, tolmácsot is kell miattuk foglalkoztatni. Jönnek, vagy már vannak is itt szerb vendégmunkások is.

Lázár János is bort iszik, és vizet prédikál, a mondandója azonos a többi Fideszeséhez, vagyis egyenszöveg! A választásig még tartani fog ez a migránsellenes uszítás… Aki a Fideszre szavaz, az a vendégmunkások behordására, a migránsok beözönlésére, a gyalázatos Letelepedési kötvény további forgalmazására és az örökös korrupcióra is szavaz. A kínaiaknak építünk egy vasútvonalat, amit kínaiak fognak megépíteni – magyar hitelből! A beruházás soha nem fog megtérülni, Paks II. talán…

A magyarok helyett sajnos már a fél világot támogatja a nemzetinek mondott kormány Lázár úr! Az nem igaz, hogy Ön erről nem tud! Támogatjuk Vietnamot, Laoszt, a Fülöp-szigeteket, Mongóliát, Srí Lankát, Nigériát, Mianmart (ahol nem az üldözötteket támogatjuk, hanem az üldözőket!), és csak a jó ég tudja, kiket nem. Már Ghánában is sportkomplexumot építünk, és a határ mentén körbe sok helyen stadionok is épülnek az adónkból, amiket majd fenn is kell tartanunk. 2017 év végén 200 milliárd adóforintunkat szórták szét a szélben. Orbán Viktor Tusnádfürdőn ráijesztett az erdélyi magyarokra, mondván, ha nem a Fideszre szavaznak, elzáródnak a pénzcsapok. Sajnos idehaza az egészségügyre, az oktatásra, a szociális ágazatra és több más fontos célra nem nyílnak meg… Ötszázezer körüli levélszavazat fog érkezni, és az állandó magyar lakcímmel rendelkezők is mind Fidesz-szavazók. Horvátországban is támogattak az adónkból elég sok magyart, vagy magyarnak mondott embert. Hogy közülük hány lett kettős állampolgár, vagyis hány szavaz majd levélben nálunk, nem tudjuk. Ezek a külhonból leadott levélszavazatok akár hat képviselői helyet is jelentenek,vagyis a levélszavazatok jócskán belejátszanak abba, hogy melyik párt lesz Magyarország vezető ereje, és ki lesz Magyarország miniszterelnöke. A következményeit meg viselje a belső magyar társadalom! A kettős állampolgársággal a választójog megadása nagyon megosztja a belső és külső magyarokat! Ha ez volt a cél, akkor ez sikerült! Oszd meg és uralkodj, ugye?

Nem Márki-Zay Péter beszélt bosszúról, hanem március 15-én Orbán Viktor miniszterelnök, aki tegnap ismét kiállt a multik mellett, további külföldi multikat idecsábítva ahelyett, hogy végre a magyar munkavállalók többségét foglalkoztató magyar kis- és középvállalkozások mellé állna!   

Egy tavaly októberi cikk arról, hogy Orbán Viktor ázsiai vendégmunkásokat is betelepítene. Erről ITT !

Békéscsaba, 2018. március 19.

F. I. – T. Z.

Emlékeztető: „Az Economica Hungarica Alapítvány ötszázmillió forintot kapott a magyar kormánytól a határ menti területeken élő gazdák mezőgazdasági tevékenységének támogatására. Az alapítványt formálisan a zűrös ügyeiről hírhedt Magyar Nemzeti Kereskedőház egyik cége hozta létre. A magyar külügy által gründolt kereskedőház sok milliárd forint veszteséget halmozott fel az utóbbi években, működését kétes ügyek sora kíséri. Ennek ismeretében nem csoda, hogy az általuk létrehozott délvidéki alapítvány sem osztotta tisztán a magyar adófizetők millióit.” (Részlet a Célpont: magyar közpénz horvát gazdáknak című cikkből)

Emlékeztető: A Letelepedési kötvénnyel 20 ezer fő jutott magyar iratokhoz. Egyelőre szünetel a kötvények forgalmazása, amelyek forgalmazása hatalmas hasznot hajtott az oligarcháknak, magyarországi adófizetést elkerülő offshore lovagoknak. A választás után, amennyiben a Fidesz megnyeri a választást, a forgalmazás ott folytatódik, ahol most abbamaradt – hatalmas kárt okozva a magyar adófizetőknek. Ha győzne az ellenzék, akkor örök időkre sutba lehetne vágni ezt az aljas forgalmazást. Nem mellesleg a forgalmazást a 2012-es kezdetkor még a Magyar Államadósság Kezelő Központ végezte, de Rogán Antal (akkor még a parlament gazdasági bizottságát vezette) rácsapott a nagy lehetőségre, és a forgalmazás az offshore lovagok kezébe került.” (Részlet a Terroristák és bűnözők is kaptak magyar állampolgárságot című cikkből)