Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 20709590

2019. március 20.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Klaudia napja van.
Holnap Benedek napja lesz.

Lázár: Bevándorlás-ellenes politikus vagyok

Nem bánta meg a bécsi videóját Lázár János, szerinte több hasonlóra lenne szükség Európa más városaiból is.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint nincs esély a bevándorlók integrációjára, a bevándorlók által lakott településrészeket romló közbiztonság jellemzi.

Lázár János a migránsok betelepítését a Ceaușescu-féle román–magyar lakosságcseréhez hasonlította a határ menti településeken.

Nézzék meg, hogy mi lett azokkal a magyar településekkel, ahová Ceaușescu románokat telepített be, itt tőlünk harminc kilométerre a magyar–román határ mentén. Nézzék meg, hogy azoknak a településeknek mi lesz a sorsuk és mi lett a társadalmi összetétele harminc-negyven évvel a betelepítés után. Úgy gondolom, hogy bárkinek a betelepítése megváltoztatná az országot és megváltoztatná a városokat.

Én egy bevándorlás-ellenes politikus vagyok, én ezt vállalom is. Szerintem nem kell senkit betelepíteni az országba, nincs rá szükség. Meggyőződésem szerint a magyarokat kell a magyar adófizetők pénzéből támogatni. Úgyhogy ez a bécsi tanulság, egyáltalán nem bántam meg, sőt azt gondolom, hogy még több ilyen tájékoztatásra lenne szükség – közölte a miniszter.

Forrás: hirtv.hu

Emlékeztető: „Bár Deutsch Tamás elfelejtette elújságolni, de ettől még a Fidesz összes EP-képviselője megszavazta csütörtökön (2018. március 15-én), hogy az Európai Unió 2019-es költségvetésében megfelelő összeg jusson a Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap (MMIA) számára. Ebből a pénzből lehet majd támogatni a menedékkérők méltóságteljes befogadását a tagállamokban. A Fidesz EP-képviselője pénteken büszkén számolt be arról, hogy a 2019-es uniós költségvetés parlamenti prioritásai között kellő hangsúllyal jelennek meg a Magyarországnak fontos területek (agrárpolitika és digitalizáció). Deutsch Tamás azt már nem tette hozzá, hogy egyúttal azt is megszavazták: az uniós költségvetésnek finanszíroznia kell a migránsok származási országában, valamint a menekülteket befogadó országokban végrehajtott intézkedéseket, ideértve többek között a szegénység, a munkanélküliség, az oktatási és a gazdasági kihívások, valamint az instabilitás kezelésére irányuló intézkedéseket. Szintén megszavazták a fideszes EP-képviselők, hogy támogatni kell az áttelepítési programokat, valamint a harmadik országbeli állampolgárok hatékony integrációjának előmozdítását.” (Részlet a Muszlim Európára szavazott a Fidesz című cikkből)