Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 19770412

2019. január 18.
H K SZ CS P SZ V
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ma Sára napja van.
Holnap Sebestyén napja lesz.

Lázár 37 milliárdos ajándékot ígért húsvétra a hódmezővásárhelyieknek

Húsvéti ajándékba kapja az elkerülő utat Hódmezővásárhely március 29-én – mondta Lázár János lakossági fórumán. Az országban egyedülálló körhíddal épült elkerülő út 37 milliárd forintjába kerül az adófizetőknek. Nem csak az elkerülő út lesz ajándék: az április 8-i választások előtt pár nappal a város 100 millió forintot szán arra a költségvetéséből, hogy minden nyugdíjas 10 ezer forintot kapjon húsvétra.

A hódmezővásárhelyi Németh László Gimnázium frissen felújított ebédlőjében tartott politikai fórumot Lázár János és a Fidesz polgármester-jelöltje, Hegedűs Zoltán alpolgármester. A kancelláriaminiszter 37 milliárd forintos ajándékot ígért húsvétra a helyieknek.

„Március 29-ére felkértek engem az őt átadására. Tehát március 29-én az elkerülő út húsvéti ajándékként, a kormány húsvéti ajándékaként (nem a magyar adófizetők állják a számlát? Aki fizet, az az ajándékozó! – F. I.), nagypéntek előtt egy nappal átadásra kerül Hódmezővásárhelyen” – közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Lázár János ezúttal a kormányzati propagandát sem hagyta ki: azt mondta, a következő évtizedekben a bevándorlás kérdése lesz a legfontosabb az ország életében, mert a bevándorláspárti országok 100-150 ezer bevándorlót akarnak Magyarországra küldeni.

„Nyugat-Európában azért engedik be a bevándorlókat, hogy a nagytőke érdekében letörjék a munkabért. Nyugat-Európában a nagytőke kiszolgálása érdekében beengedik az olcsó munkaerőt, ezért van 30 százalékos munkanélküliség a fiatalok között Olaszországban, Spanyolországban és Franciaországban is. Nekik az olcsó munkaerő kell. Ha mi beengednénk a bevándorlókat, akkor tönkretennénk a magyar fiatalok jövőjét. Aki a bevándorlókat beengedi, az a magyar fiatalok jövőjét veszélyezteti, mert a bevándorlók el fogják venni a megélhetésüket, a munkájukat és a lehetőségüket, mert olcsóbban fognak dolgozni, és másképpen fognak élni, mint a magyar fiatalok” – emelte ki Lázár János.

Nem csak az elkerülő út lesz ajándék a hódmezővásárhelyieknek az április 8-ai választások előtt pár nappal, a város 100 millió forintot szán arra a költségvetéséből, hogy minden 62 év fölötti nyugdíjas 10 ezer forintot kapjon húsvétra.

Forrás: hirtv.hu

sokkaljobb-kommentár: Ezzel a február 25-ei időközi polgármester-választást is befolyásolni kívánja Lázár János. A független jelöltként induló Márki-Zay Péter igazi vörös posztó előtte. Az ajándéknak nevezett, a magyar adófizetőknek 37 milliárdba fájó elkerülő út az időközi polgármester-választás előtt már át lesz adva. Erről ITT

Elképesztő összegeket szór szerteszéjjel pártunk és kormányunk szavazatvásárlásra. Mi következik ebből? Bizony az, hogy a választás után hatalmas megszorítások jönnek a nyakunkra! Az államadósság és az államháztartási hiány jócskán megugrott, amiből nagyon nagy baj lesz! Még az is lehet, hogy ismét IMF hitelt is fel kell venni. Az oroszokkal Paks II-vel kapcsolatban nagyon hátrányos, magas kamatú hitelszerződést „sikerült” kötni. A levét nem a szerződés aláírója, hanem a magyar nép fogja meginni! Az is elég sok millió adóforintunkba kerül, hogy Lázár János naponta hazajár az állami kocsival és az állami benzinnel Budapestről Hódmezővásárhelyre… Nagyon elszaladt vele is a ló, és bizony elég sok telhetetlen Fideszes potentáttal. Mi lesz, ha megindul a kibeszélő show? Ez is bekövetkezhet, amikor végképp kiürül az államkassza! Mert mint tudjuk, nincs az a sok, ami el ne fogyna!

Békéscsaba, 2018. február 7.

F. I. – K. M.

Emlékeztető 1.: „Az igazi nagy bumm a 2010-es nagy fülkeforradalmi győzelem után következett, amikor szabályos törvénygyárat csináltak az Országgyűlésből, és a törvények nagy részét saját fazonjukra igazították... A legelképesztőbb talán az alaptörvény, amelyből kihagyták a magyar társadalom négy alaptételét. Nincs alkotmányos védelem alatt a magyar termőföld, a vízbázis, az egészségügy és a nyugdíj. A gyalázatos egykulcsos adót viszont levédték. A havi ötmilliós jövedelműek és a minimálbéresek egyaránt 15 százalékkal adóznak. Ezt nevezik magyar igazságnak! Elkészült a munkavállaló ellenes munkatörvénykönyv, és a fazonra igazított választójogi törvény. Ezzel a választójogi törvénnyel megy neki Magyarország a 2018. évi választásoknak. Eszerint a törvény szerint CSAK A FIDESZ lehet a nyerő amiatt is,  mert a határainkon túlról jelentős számú levélszavazat fog rájuk érkezni. Ezek alapján a szavazatok alapján dől el, hogy melyik párt lesz Magyarország legerősebb pártja, és ebből következően ki lesz a miniszterelnöke.” (Részlet Az első Orbán-kormány idején történt című cikkből)

Emlékeztető 2.: „Orbánék rettegnek a 2018-as elszámoltatástól. Ezért hazudták már rólam, hogy Haynau-imádó vagyok, hogy homoszexuális orgiákra jártam, hogy török terrorista, hogy Soros-ügynök, Simicska-csicska lettem, hogy vadászom a nyugdíjasokra, most pedig, hogy lebontanám a kerítést és hogy Allahot dicsőítettem. A szánalmas hazugságokért a bíróságon vettem elégtételt. Milyen érdekes, hogy azt még soha nem hazudták rólam, hogy elloptam valamit. Emlékezzünk erre, amikor szavazunk!” (Vona Gábor Félnek című jegyzete)