Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 25667773

2020. február 20.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Ma Álmos napja van.
Holnap Eleonóra napja lesz.

Kurd harcosok a magyar kormány szolgálatában!

Kapcsolatot ápol a magyar kormány a kurdokkal is, és a törökökkel is! Nem lesz ebből baj?

Észak-Irakban Erbil város mellett a Mol olajmezőit a magyar zsoldos hadsereg őrzi, melynek a több milliárdos költségét nem a Mol, hanem a magyar adófizetők állják! Hogy miért, arra egyszer csak válaszolni kellene, mert már elég régen, talán 2011 óta így megy. Árulták, vagy árulják még mindig a letelepedési kötvényeket is. Remélhetőleg az Iszlám Állam nem vásárolt belőle. De vajon ott kik vásároltak?

És ki hiszi azt el, hogy úgy kell helyet csinálni Észak-Szíriában a szír menekültek Törökországból történő hazatérésének, hogy előtte a még épen maradt épületeket lebombázzák kurdostól, mindenestől. És még a kórházat is lángba borítják! Hogy emiatt a gaztett miatt hány menekült indul el, később lehet, hogy kiderül. Mi lenne a világgal, ha minden ország elkezdene átjárni az esetleges haragos szomszéd országba egy kis harci cselekményre?

Az észak-iraki őrzési feladatokban elég sok kurd harcos is részt vesz, őket is a magyar adófizetők fizetik. Talán húsz kurd sebesült járt is már bent Magyarországon, a Honvéd kórházban gyógyultak. Erről Szijjártó Péter külügyér beszélt egyszer. Szerencsére Erdogan eddig nem küldte rájuk a török hadsereget! De annyi erővel, amennyivel Észak-Szíriába odaküldte a katonáig, ugyanúgy megtámadhatja Észak-Irakot is. Volt a Molnak egy sikeres olajmezője Szíriában, a Selyemút melletti Palmira közelében, amit valószínűleg tönkretett az Iszlám Állam. Az Amerika hamis zászlós hadműveletével beindított Arab tavasz elég gyorsan végképp télbe fordult.

Miért vásárol a magyar kormány milliárdokért fegyvert a török diktatúrából? Magánembereken keresztül. Elég sok török üzletember van jelen Magyarországon, de már megjelent az új generáció is, vagyis az ifjú generáció. A török fegyvervásárlásról bővebben ITT !

Észak-Irakban, amikor 2011-ben megkezdődött a kitermelés, meghívták a sajtót. Ezt az olajmezőt őrzik a magyar zsoldos katonák kurd segédlettel a magyar adófizetők terhére. A számlát vajon miért nem a Mol állja? A hatalmas bevétel az övé… 

Az első világháború idején a törökök által végrehajtott örmény népirtást Franciaország után a közelmúltban Amerika is népirtásnak ismerte el, ami ellen a török diktátor vehemensen tiltakozott. A 150 éves magyarországi török itt tartózkodásnak az lett a következménye, hogy miután kitakarodtak, szinte újra kellett telepíteni az országot. Eleinknek volt egy mondása a török kitakarodás után, hogy Semmi sem tart örökké, százötven évig sem lettünk törökké!

Bár lesz Erdogan elnöknek török iskolája Budapesten, és a türk tanácsnak (nyolc ázsiai diktatúra) az irodája már meg is nyitott, remélhetőleg nem válunk törökké, esetleg kipcsakok se leszünk. És a románok sem kezdik rá a régi nótát, hogy menjünk vissza Ázsiába!

A török elnök budapesti látogatásáról és az észak-szíriai török megszállásról a szakértő szemével ITT !

Békéscsaba, 2019. november 8.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „A migránsok között lehetnek külföldi harcosok, lehetnek terroristák is, akik megpróbálnak elbújni, elvegyülni közöttük.” (Jens Stoltenberg NATO főtitkár)

Emlékeztető: „Azt mondták, terroristák ellen harcolunk, de az igazi terrorista én voltam, és az igazi terrorizmus ez a megszállás maga! (Mike Prysner, Irakot megjárt amerikai katona 2011-ben)

Emlékeztető: „Az ISIS (Iszlám Állam) barátaink és szövetségeseink finanszírozása révén indult el.” (General Wesley Clark, volt NATO tábornok)

Emlékeztető: „Több millió euróval járul hozzá Magyarország Törökország menekültügyi forrásaihoz. Az erről szóló kormányhatározat a Magyar Közlöny legfrissebb számában jelent meg. A határozat szerint a kormány egyetért azzal, hogy Magyarország további pénzügyi hozzájárulást nyújtson a „Törökország-támogató Menekültügyi Eszköz” 2018-2019. évi működéséhez. Ennek keretében összesen 7 870 809 eurós összeg pénzügyi kötelezettségvállaláshoz szükséges tanúsítványt ír alá a pénzügyminiszter. Ebből 1 777 228 eurót jövőre, a fennmaradó több mint 6 millió eurót a 2020-2023. években kell biztosítani – áll a határozatban.” (Részlet a Több millió euróval támogatja Magyarország a török menekültügyet című cikkből)

Törökországot az Európai Unió és az ENSZ bőséggel támogatja, pl. abból a tagdíjból, amit Magyarország is befizet ebbe a két szervezetbe! Miért ez a rettenetes plusz teher? Ennyire jól áll Magyarország? Hogy a történet még szebb legyen, jócskán jönnek át török segítséggel a migránsok Görögországba!