Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27222038

2020. június 04.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Bulcsú napja van.
Holnap Fatime napja lesz.

Kubatov Gábor szerint a komcsik mindent tönkretettek

A Fidelitas szombati (2019. november 30-ai) választmányi ülésén néhány Fideszes nagyágyú nagy beszédet mondott! Közülük is kiemelkedett Kubatov Gábor, aki kommunistázott egy jó ízűt.

Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója a kommunista diktatúra időszakát felidézve azt mondta: minden működő közösséget tönkretettek és a nemzeti öntudatot is. „A merjünk kicsik lenni”, ebből az ötven évből ered, ami mögöttünk van – fogalmazott. Most pedig visszajöttek, a háttérben ott vannak, ugyanazzal az értékrenddel és ugyanazzal a célokkal, csak maguk előtt tolnak egy korosztályt – tette hozzá a pártigazgató, aki arra biztatta a fiatalokat, ne hagyják mindezt szó nélkül.

Ha eltűrik, hogy Gyurcsány Ferenc ossza az észt Magyarországon, akkor megint jöttek beljebb egy lépést – fogalmazott. Ha nem elég bátrak, nem tartanak össze, akkor addig jönnek, amíg egyetlen szabad terület nem marad – tette hozzá.”

Azt a választójogi törvényt, amellyel egyenlő esélye volt nyerni a hatalomnak és az ellenzéknek, 2010 után felülírták, egyfordulóssá tették a választást. Így nincs lehetőség a két forduló közötti egyeztetésre. Amennyiben a saját választójogi törvénye már érvényben lett volna 1998-ban, a Fidesz nem tudott volna nyerni, és a kisgazdák segítsége nélkül sem, akiket „hálából” már két év múlva (2000-ben) a két éves költségvetéssel lerázták, mint kutya hideg vizet.

A választókerületeket átszabták, Békésben például a hét választókerületből négy lett. Listázták a szavazókat, és kialakították a biztos Fideszes választókerületeket. Pécsen volt a főpróba, ahol Kubatov Gábor nagyot alakított a listájával. Szili Katalin volt a szocik polgármester-jelöltje (napjainkban havi egymillió forint feletti jövedelemmel Semjén Zsolt munkatársa, kényelmét sofőrös gépkocsi is szolgálja), a Fideszé Páva Zsolt. Páva nyert, aki később szinte csődbe vitte a várost, és biztosokat ültettek a nyakára. Hogy mekkora mínusszal adta le most a várost az ellenzéknek, nem lehet tudni. Valószínűleg sokkal… A jövő évi költségvetés 315 forintos euró-árfolyamon készült el, máris idejét múlt költségvetés lett belőle, mert az árfolyam már 338 forint körül száguld, és sem a kormány, sem a jegybank nem tesz semmit a forint védelmében!

A Fidesz úgy szórja a magyar adófizetők pénzét, mintha az övé lenne! Jut már belőle a fél világnak! 121 milliárd forint például a határon túli területek felzárkóztatására, 130 milliárd a határon túli pártoknak azzal az indokkal, hogy nekünk nem mindegy, hány magyar polgármester van a határon túl… Ennek fontossága a magyar társadalom számára egyenlő a nullával! Törökországnak is jócskán ad a kormány a migránsok ellátásának támogatására, és kap az adónkból a kommunista Vietnám, valamint a török diktatúrán túl még néhány ázsiai diktatúra, valamint afrikai országok is. A határon túl megtámogatott országok bizony nagyon jól járnak. A másik hatalmas probléma, hogy ezeknek az iszonyatos pénzeknek a felhasználásával kapcsolatban nincs se ellenőrzés, se esetleges felelősségre vonás. Az ölükbe hullik az adónk! Hogy az itthoni problémák mikor kerülnek egyáltalán szóba és pláne finanszírozásra, nem lehet tudni. Egyszerűen nem éri el a kormány ingerküszöbét a magyar társadalom jelentős részének egyre romló helyzete.

A szombati Fidelitas választmányi ülésen nemcsak Kubatov Gábor mondott nagyot, hanem a többi szónok is. Külön figyelmet érdemel szónoklatok közül Kósa Lajos zsidózása, amelyre a megfelelő helyekről meg is érkezett a válasz. Időközben a nagyágyú bocsánatot kért a zsidózás miatt. A szombati szónoklatokat is tartalmazó összeállítás elérhető ITT

Tessék megnézni, hogy honnan indult és hová jutott a Fidesz és Orbán Viktor:

Kubatov Gábor országgyűlési képviselőként nem sokszor szerepel, de szavazni bejár. Nemcsak a Fidesz pártigazgatójaként, hanem a Fradi elnökeként is jelentős összegek fölött rendelkezik, rájárnak ők is jócskán a TAO-kasszára, ahová az államkassza helyett a társasági adónk nagy részét átterelik. A kasszakulcsot Csányi Sándor MLSZ elnök kezeli. A Fidesznek egyetlen választási programja van: Folytatjuk… És folytatják is mindaddig, amíg le nem ürül végképp az államkassza! A jelenlegi pénzszórással lehet csak igazán tönkretenni az országot! Hol nemzetinek, hol kereszténynek mondott ideológia mentén… A TAO-kasszával és nem egészen mellékesen a jegybanki alapítványokba kiterelt közpénzekkel is ideje lenne elszámolni! A Kubatov Gábor által elnökölt Fradi tavalyi támogatásáról ITT !

Békéscsaba, 2019. december 2.

F. I.

Emlékeztető: „Az Eurostat által kiadott statisztika szerint Magyarország államadóssága a tavalyi év végén több mint 29 951 milliárd forint volt, ami a GDP 70,2 százalékának felelt meg. Az előző évben, 2017-ben a bruttó hazai termékhez viszonyított mérték még 72,9 százalékot tett ki. Az államháztartási hiány a tavalyi év végén több mint 976,52 milliárd forint volt, ami a GDP 2,3 százalékát tette ki. Az előző évben 2,4 százalékra rúgott a deficit.” (hvg.hu, 2019. október 21.)

Emlékeztető: „Nem az a boldog ország, ahol legtöbb a gazdag ember, hanem az, hol legkevesebb szegény ember vagyon.” (Deák Ferenc, a Haza bölcse)

Emlékeztető: „Minden óriási vagyon alapja egy óriási bűncselekmény.” (Lev Tolsztoj)

Emlékeztető: „A 2010-es kormányváltás idején 282 forint volt az euró-árfolyam, és az államadósság 20 ezermilliárd forint volt. Ebből lett mára a 337 forintos euró, és az államadósság 30 ezermilliárd forintra úgy nőtt, hogy a kormányzati kommunikáció szerint csökkent! Arról időnként szó esik, hogy a Világbankot kipenderítette a Fidesz-kormány, de arról nem, hogy úgy szabadult meg az IMF-hiteltől, hogy kedvezőtlenebb kamatokkal vett fel más forrásból hiteleket! Árulják a kedvező kamatozású állampapírokat öt éves lejáratra, amit a következő kormánynak kell visszavásárolnia. Az állampapírokkal tovább növelik az eladósodást, mert a belső eladósodás is eladósodás!” (Részlet a Hogy állunk Magyarország című cikkből)