Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 23960458

2019. október 23.
H K SZ CS P SZ V
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ma Gyöngyi napja van.
Holnap Salamon napja lesz.

Kovács Zoltán: Soros, Brüsszel, Migráns

Avagy elakadt a tű a lemezen… Most a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában riogatott Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár.

Fotó: Bruzák Noméni/MTI

Állítása szerint bevándorláspárti bosszúállók mindent megtesznek Magyarország ellen az új Európai Parlamentben, és erről szól a hétfői brüsszeli meghallgatás is.

Az uniós tagállamok kormányaiban vannak bevándorláspárti erők, amelyek bosszút akarnak állni Magyarországon - tette hozzá az államtitkár az EU-tagországok miniszteri találkozójára utalva, amelyen finn kezdeményezésre meghallgatják a magyar kormány képviselőjét az alapszerződés hetes cikke szerinti jogállamisági eljárás keretében.

Kovács Zoltán szerint a balliberális migránspárti erők a keresztény értékrend felülírására törekszenek. Brüsszelben már ki se lehet mondani azt, hogy „a kereszténység védelme”. Az új ideológia a migránsok támogatása. Jean-Claude Juncker távozó bizottsági elnök nemrég egy interjúban egyenesen azért vonta kérdőre Orbán Viktor miniszterelnököt, mert számára Magyarország és a magyarok érdeke az első.

Forrás: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: Kovács Zoltán a CEU-n végzett, ráadásul úgy, hogy a hatalmas tandíját a magyar adófizetők terhére számolták el. Szép ez az elnevezés: nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár! Képtelenség már összeszámolni, hogy hány államtitkár, államtitkár-helyettes és annak a helyettese van ebben az óriási létszámú és hatalmas jövedelmű kompániában, amit kormánynak is szokás nevezni. Vajon miért űzték oly messzire onnan a szakértelmet? A gyűlöletkeltés, a mellébeszélés, az nagyon megy. A forintgyengülés, vagy inkább gyengítés esetében meg úgy tűnik, hogy sem a jegybanknak, sem a kormánynak nincs feje!

Békéscsaba, 2019. szeptember 16.

F. I. – M. K. M.

Emlékeztető: „A migráns vendégmunkásoknak megoldják a lakáskörülményeit és még tolmácsot is fogadnak melléjük. A magyar devizahiteleseket a sorsukra hagyják, és nem is törődik a kormány azzal, hogy hová költözik a szerencsétlenné tett kilakoltatott. Szerbiával egészségügyi megállapodást is kötött a kormány, de nem kötött ilyen megállapodást a magyar társadalommal. Vajon hány milliárd adóforintunk repül megint át a szerbekhez a kerítés felett? A járulékokat már adóként szedik be, és szabad felhasználású pénz lesz abból is. A forint gyengülése, illetve gyengítése miatt elszabadul az infláció. A magyar társadalom számára jó hírek nem igazán kerülnek elő az óriási kormányzati propagandából, azok leginkább arra vonatkozóan adnak tanácsot, hogy kit kell gyűlölnünk!” (Részlet a Migránspárti Orbán-kormány című cikkből)