Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 16256171

2018. február 18.
H K SZ CS P SZ V
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Ma Bernadett napja van.
Holnap Zsuzsanna napja lesz.

Kormánypropagandával riogatták a romákat (videóval)

Ha nem a Fideszre szavaznak, a migránsok miatt lesznek még szegényebbek

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat által szervezett fórumon szólalt fel cigányok előtt Kathy-Horváth Lajos zeneművész – számolt be a Hír TV

Kathy-Horváth fideszes propagandával riogatta a közönséget. Mint mondta, nem feladata megmondani, hogy kire kell szavazni, de az ellenzék lebontaná a kerítést, a beözönlő migránsok pedig még mélyebb szegénységbe taszítanák a cigányságot.

A Hír TV beszámolója szerint így fogalmazott:

„Azért vagyok itt, hogy elmondjam, mi vagyunk a legjobban érintve ebben, cigányok. Mert képzeljétek el, ha ide százezrével betelepítenek bevándorlókat a cigányok ellenében. Kilencmillió forintot akarnak adni most vagy személyenként, vagy családonként, lakást, munkát, akkor annak, amennyi van most a szegény cigány társadalomnak, még az öt százaléka sem lenne, még most is borzalmas helyzetben élnek. Nem nagyvárosokról és Budapestről beszélek szándékosan. A vidéki, igazi csóró cigányságról. Mi lenne belőle? Hát még lejjebb hova tudnak csúszni?”

Forrás: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: Arról nem beszélt a zeneművész, hogy mennyi milliárd magyar adóforint tűnt el eddig a romák felzárkóztatása? És bizony az eredmény egyenlő a nullával. A romák ugyanúgy nem tudnak maguknak normális, nem korrupt vezetőket választani, mint a magyar társadalom. Ebből lesz a nagy baj művész úr, meg abból, hogy a romák elől ellopott pénzt nem keresi senki, aki eltüntette, jól eldugta. Az egyikből miniszterelnöki tanácsadó lett havi egymillióért miután megjárta már az MSZMP-t és az MSZP-t is, a rendszerváltás után a börtöntől Göncz Árpád elnöki közkegyelme mentette meg. Vajon milyen fontos tanácsokkal tudja ellátni a miniszterelnököt a nagyzsebű roma ember?

Valószínűleg ő fogja szervezni április 8-án a romák Fideszre történő szavazását. Még az is lehet, hogy megint lesz pörkölt és esetleg sör is. A magyarok adójából.  

Békéscsaba, 2018. február 10.

F. I. – T. Z.

Emlékeztető: