Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 23892539

2019. október 18.
H K SZ CS P SZ V
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ma Lukács napja van.
Holnap Nándor napja lesz.

Kinek a szégyene, hogy Európa hallgat az úzvölgyi gyalázatról?

Bocsáss meg atyám, mert vétkeztem: merő unalomból sikerült ismét feltévednem a kormányzati hülyegyerekportálra némi kontentért. Pedig hidd el, nem olvasok túl sűrűn 888-at, akkor is legfeljebb önmagam megkuncogtatása a cél, ám ma olyasmi történt, ami már régen: kommentárféleségre ingerelt az egyik ottani propagandafirkálmány.

Az adott, khmmm, „cikk” kiválóan illeszkedik a fideszes kommunikáció, és igazából 2010 óta folytatott politika azon törekvésébe, amely Gyurcsány Ferencet és pártját igyekszik megtenni „Az Ellenzék” vezető erejének. Ennek érdekében számon kéri a Demokratikus Koalíción, miért nem tartott egyetlen politikusuk sem sajtótájékoztatót, melyen elítélték volna az úzvölgyi katonatemetőben esett gyalázatot.

A szerző az álnaivitás csúcsára kapaszkodva nagy légszomjjal és sűrű lihegéssel spanolja magát, hogy miként tehet ilyet a DK, majd pofára esik az oxigénpalackon, amikor érvelése tyúkszarjában megtalálja az ütőeret:

De hiszen Gyurcsányék mindig is nemzetellenesek voltak és irtóztak a határon túli magyaroktól!

Bravó, ez tényleg megért egy cikket, kedves narancs-Sherlock! De önmagába így sem az iromány, sem a fenti alapigazság nem érdemelné meg, hogy szót vesztegessek rá.

Viszont, amikor a kedves szerző már azon lamentál, hogy miért nem érkeznek az elítélő nyilatkozatok Brüsszelből, na azzal már érdemes foglalkozni.

Mert tényleg, miért nem ítéli el az uniós elit, hogy az államszövetség keleti féltekén, mindössze pár hónappal az első világháború lezárulásának századik évfordulója után felheccelt és a román politika bizonyos része által nyíltan bátorított csőcselék megszentségtelenít egy katonatemetőt? Egy olyan első és második világháborús sírhelyet, ahol nem csak magyar, de osztrák és német katonák is nyugszanak.

Rettentő könnyű lenne ezt a Fidesz és értelmisége kedvenc frázisával elütni: megfelelési kényszer, a politikai korrektség nem engedi, s a többi.

A folytatás, illetve a teljes cikk további elérhetőségekkel ITT !

Forrás és fotó: alfahir.hu

Megint mi húztuk a rövidebbet! Újabb megalázkodás… Erről ITT !

Emlékeztető: „A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak.” (Edmund Burke)