Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 25241927

2020. január 18.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ma Sára napja van.
Holnap Sebestyén napja lesz.

Kiderült, melyik gyár dolgoztathatja már most is heti 68 órát a munkásokat

A Portfolio a birtokába került dokumentumok alapján azt írja, megtudták, melyik magyarországi gyárban dolgoztathatnak munkavállalókat egy héten akár 68 órát is. Erre lehetőséget ad, hogy heti öt napon keresztül 12 órát dolgozzanak, a hatodik napon pedig 8 órára be lehet hívni túlórázni. (hvg.hu)

Ez egészen elképesztő! Rabszolgatörvény nélkül is alkalmazzák Békés megyében a körösladányi Heineken gyárban! 68 órás munkahét is lehetséges, a sok vélemény szerint egészségre káros gyárban! Érdemes megnézni a Dávid Ferenccel készült beszélgetést, illetve elolvasni az írást arról, mi vár a keményen dolgozó kisemberekre!

Miközben megtriplázódott és megtízszereződött a kormány létszáma, illetve fizetése! Ezt kapta a nép karácsonyra! A beszélgetés felvételével a cikk elérhető ITT !

2013-ban közel ötmilliárdos beruházást adott át Csepreghy Nándor államtitkár a körösladányi gyárban, amelynek köszönhetően 16 munkahely jött létre:

Párhuzam a társadalom és a hatalom között:

Domokos László ÁSZ-elnök előterjesztésére az általában veszteséges állami cégek vezéreinek fizetését havi ötmillió forintra emelték. A jegybank is állami cégnek számít, így ott is örülhettek a nagy fizetésemelésnek. A jegybank összes kiadása a magyar adófizetőket terheli, de a nyeresége nem kerül be az államkasszába, hanem hat jegybanki alapítványba teszik. Amelyek haveri kifizetőhelyként is működnek. Most beütött valami, mert az egyik jegybank Növekedési Hitelbankja nem egészen jó jeleket mutat. Lehet, hogy a haverok nem fizetik vissza a százmilliós hiteleket?

Az állami cégek vezetőinek fizetésemelése után következhet a népes kormány fizetésemelése! Ők is megkapják valószínűleg már január 1-jétől a havi ötmilliót! Mivel nincs sem járulék-, sem nyugdíjplafon, ezeknek a nyugdíja bizony bedönti nemsokára a nyugdíjkasszát, mert akár négymillió forint is lehet majd a nyugdíjuk!

A nagy létszámú hatalomról bővebben ITT !

A hatalomnak havi ötmillió, a keményen dolgozó kisembernek meg akár heti 68 órás munkahét úgy, hogy a túlóráért járó juttatást talán három év múlva megkapja. Nekik be kell érni 100 ezer forint körüli nettóval, amelyből 27 százalékos áfával be is tudnak vásárolni. A maradék mire elég, azt nem olyan nehéz kiszámolni…

Áldott Karácsonyt Magyarország!

Békéscsaba, 2018. december 21.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „Az egykulcsos adó és a magas jövedelműek egyre több adókedvezménye miatt kiesik már vagy 700 milliárd forint adóbevétel, amit a társadalom sanyargatásával igyekeznek kipótolni. Több mint ötven féle adó, és a világ legmagasabb, 27 százalékos áfája bizony nagyon kemény teher az átlag magyarra nézve. Az áfa minden szakvélemény szerint a kisember különadója. Az átlagbérből, amibe a nagyon magas és a nagyon alacsony fizetés egyaránt benne szerepel, a statisztika szerint több mint 100 ezer forint a levonás! A magáncégek alkalmazzák a magyar munkavállalók 75 százalékát. A fizetésemelések az érintetteknek nem túl sokat jelentenek, de a magyar állam bevétele minden egyes fizetésemeléssel jelentős. Azok a vállalkozások, amelyek nem tudják kitermelni a fizetésemeléseket, bezárják a kaput. Mindezek a problémák csak hab a tortára! Egy markáns vélemény szerint már nincs is torta, csak hab…” (Részlet A magas jövedelműek kormánya című cikkből)