Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27094863

2020. május 25.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Orbán napja van.
Holnap Fülöp napja lesz.

Kiderült, hogy ki jár jól a gázfűtéssel

Akárhogy is változtatja a kormány az ország biztonsági gáztartalékait, mindig ugyanaz a gázkereskedő vállalat jár jól, amely az idei feltöltéssel is megtömhette a bukszáját – írja a napi.hu.

Hiszen arra mindig kínosan ügyelnek, hogy ne a csekély jövedelmű milliók járjanak jól, hanem inkább a gázbehozatalra is rátelepülő haveri kör. A gázüzletágnál MET Zrt néven kaszálnak. 2016-os összeállítás a résztvevőkről és az összefonódásról ITT !

Később Garancsi István, Nagy György és a Mol kiszállt a buliból. Arról, aki helyzetbe került, a napi.hu cikke elérhető ITT !

A rezsicsökkentéssel rosszul jártak a fogyasztók, mert az olaj ára jelentősen csökkent. Rezsicumi nélkül jóval kevesebbet kellett volna fizetni a fogyasztóknak. Ezt a hasznot is lenyelték valahol valakik.

Békéscsaba, 2019. szeptember 23.

F. I. – M. K. M.

Emlékeztető: „A lakosság részére biztosított uniós pénzből nem a családi házak és a társasházak lesznek, illetve már vannak szigetelve, hanem a középületek. Állítólag nagy nehezen rábólintott az unió, hogy Lázár János ezt is megtehesse. A lakosság is szigetelhet – hitelből. Erre a hitelre is könnyen ráfázhatnak az azt igénybevevők, úgy járhatnak, mint a devizahitelesek! A családok évéből is sikerül csalások évét kreálni. Itt már semmi nem az, aminek látszik. Főleg a magyar vidék rohamosan vágtat az ellehetetlenülés irányába. A budapesti vízfej meg nagyon jól elszórakozik, sokszor a minisztériumokban, sokszor a parlamentben.” (Részlet A kétharmados parlamenti többség mindent visz című cikkből) Most meg elvették tőlünk a lakástakarék-pénztárral kapcsolatos lehetőséget is, miközben a kiválasztott oligarchák (magyarországi adófizetést elkerülők) egyre gazdagodnak!