Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27188945

2020. június 02.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Anita, Kármen napja van.
Holnap Klotild napja lesz.

Kiöregedett dj-ként hergelte a hazaárulózó fideszeseket Hende Csaba

Hende Csabánál szemmel láthatóan bekattant valami, amikor alkalmatlansága miatt kidobta Orbán Viktor a kormányból még 2015-ben.

A nyilvános megalázás ellenére is maradt a Fidesznél és úgy tűnik, hogy mindent megtesz azért, hogy visszaküzdje magát az élvonalba. Most a párt szombathelyi képviselőjeként tartott a városban programbemutatót, ahol megmutatta, milyen az, amikor valaki foggal-körömmel ragaszkodik a hatalomhoz.

A folytatás, illetve a teljes cikk videóval, további elérhetőségekkel és fotókkal ITT !

Egészen elképesztő, amit Hende Csaba művelt, aki nem mellesleg az országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke és Szombathely országgyűlési képviselője. Jócskán nekifeszült Nemény Andrásnak, az ellenzék polgármester-jelöltjének. Szombathelyen az ellenzéki összefogás szétverése lehet a feladata Hende Csabának. Amennyiben sikerül, az katasztrófa lesz. A nyugati határszélen öntudatosabbak az emberek, nincsenek annyira kiszolgáltatva a Fidesz-hatalomnak, mert elég könnyen sikerül a magyar bér háromszorosáért Ausztriában munkát találni. Épült a városban egy feleslegesen nagyméretű stadion, amelynek a fenntartása is a magyar adófizetők nyakába kerül. Máris belekerülhetett vagy 20 milliárd adóforintunkba, mert parkolót is kell építeni hozzá. A csapat amúgy kiesett az NB I-ből, és nem lesz néző! Ugyanez a helyzet a többi már átadott stadionnal is. A megalománia jól szájon vágta a magyar adófizetőket!

Gulyás Gergely is jócskán kitett magáért! A kormányinfón úgy védte a védhetetlent, hogy a helyzet fordítva történt: Hende Csabát hazaárulózta az ellenzék. Ezzel aztán végképp levizsgázott. Most már csak az a kérdés, minek van egyáltalán kormányinfó?

2006 tavasza óta sajnos sikerrel alkalmazza a Fidesz az Oszt jónapot! elnevezésű taktikát! Erről bővebben ITT !

Békéscsaba, 2019. szeptember 27.

Összeállította: Forgó Irén

Emlékeztető: „Sorra születtek a Fidesz fazonjára igazított törvények, azonnal alkotmányoztak, megszületett a munkáltatópárti munkatörvénykönyv, és megalkották a 2012-ben életbe léptetett, csak nekik kedvező választójogi törvényt. A Kubatov-lista alapján átrajzolták a választási kerületeket, és egyfordulóssá tették a választást, mellyel vége szakadt a két választási forduló közötti egyeztetési lehetőségnek! Az egyfordulós azt jelenti, hogy egy Fideszes jelölttel szemben akár tíz ellenzéki jelölt is indul, ami miatt egyértelmű, hogy győzelmi esélye kizárólag a Fidesznek van! Annyit mindenképp el kell mondani, hogy amennyiben 1998-ban ez a választójogi törvény lett volna, nem győzött volna a Fidesz, mert a választás első fordulóját az MSZP nyerte.” (Részlet A választási összefogás fontosságáról KÖZÉRTHETŐEN! című cikkből)