Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 23530763

2019. szeptember 22.
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Ma Móric napja van.
Holnap Tekla napja lesz.

Kerüli a nyilvánosságot Simonka

Sportsérüléssel mentette ki magát egy ünnepségről

Nemrégiben Simonka György is Orbán Viktornál járt a Karmelita kolostorban (Fotó: Simonka Facebookos idővonala/alfahir.hu)

Látni és hallani akartuk, ahogy Medgyesegyháza határában, az itt – nem minden kacskaringó nélkül – létesítendő ipari park alapkő-letétélen az előre beharangozott program szerint ünnepi beszédet mond az immár vádlott Simonka György. Nem volt szerencsénk.

A meghívó szerint a medgyesegyházi ipari park alapkő-letételén szerda délelőtt nem csupán a dél-békési kisváros polgármestere, Nagy Béla, hanem a Békés Megyei Közgyűlés elnöke, Zalai Mihály és a térség több mint hírhedt fideszes országgyűlési képviselője, Simonka György is megjelenik. Az utóbbi kettő ünnepi beszédet, míg Nagy Béla házigazdaként köszöntőt mond.

Úgy véltük, ez remek alkalom legalább két dologra. Egyrészt, hogy hallhassunk egy ünnepi köszöntőt a képviselőtől, aki időközben gyanúsítottból vádlott lett. Másrészt szerettünk volna élni a lehetőséggel, hogy hosszú idő után kérdezni lehet tőle egy nyilvános eseményen. Úgy általában a vádiratról, másrészt arról az ipari parkról, amelyet felavatni készült, és amely szintén a problémás ügyei közé sorolható.

A folytatás, illetve a teljes cikk további elérhetőségekkel, fotókkal ITT !

Forrás: magyarnarancs.hu

sokkaljobb-kommentár: És hány olyan van, amelyik ellen nem emeltek/nem emelnek vádat? Egyik ilyen lehet Farkas Flórián, neki még a mentelmi jogát sem függesztették föl. Simonka György az elmúlt években keményen megdolgozott azért, hogy végre legyen következménye, de hogy lesz-e, nem ajánljuk senkinek, hogy arra bevegye a ciánkapszulát. A kamupártos rablások is büntetlenek maradnak. Máris lehet nekik készülődni a következő választásra. Az eddig általuk okozott kár (2014-ben és 2018-ban) 8 milliárd forint.

Békéscsaba, 2019. augusztus 30.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „A Fidesz politikájának egyik legkártékonyabb „vívmánya”, hogy megtanította mindenkinek: ha lojális, akkor joga van teljesítmény nélkül érvényesülni. Nagy lesz a morális ára ennek a nyolc vagy még ki tudja, hány évnek.” (Részlet a Kéri László: Orbán Viktor egy hepciáskodó hős, a legrosszabb Fidesz-korszak csak most jöhet című cikkből)

Emlékeztető: „Milyen jövőt lát előttünk? Németh Miklós válasza: Lord Dahrendorf német származású angol társadalomtudós modellje jut eszembe. Eszerint egy politikai rendszert hat hónap alatt le lehet váltani, egy gazdasági rendszert hat év alatt át lehet alakítani, ám a társadalom átalakulásához hatvan év kell. Most kezdődik a második harminc év. Remélem, ez jobban sikerül majd.” (Részlet az Orbán hamis mítoszt épít című cikkből – Beszélgetés Németh Miklós volt miniszterelnökkel)