Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 26275943

2020. április 02.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Ma Áron napja van.
Holnap Buda, Richárd napja lesz.

Kelebiánál népes migráns csapat jelent meg a kerítésnél

Fotó: Kauffmann Balázs/infex.hu

Mintegy háromszáz fő jelent szert területen meg gyerekekkel csütörtökön délután, és a gyerekeket is felhasználva kiabálták, hogy nyissák meg a határt.

Péntekre virradó éjjel buszra tették és elvitték őket a határ mellől a szerb hatóságok.

„A menekültekért 15-20 busz érkezett, köztük rendőrségi kisbuszok. Azt nem tudni, hogy a békés tüntetés résztvevőit mennyire kellett noszogatniuk a határőröknek, hogy felszálljanak a járművekre, mert az Index szerint ezt már nem lehetett látni, a hatóságok az összes újságírót kizavarták a határ területéről. A buszok a befogadó-központok irányába indultak el, és a tudósítás szerint olyan is elhangzott, hogy a menekülteket a macedón határ közelébe, Presevo városához vitték. A szerbiai táborok azonban nem zárt táborok, így elképzelhető, hogy a menekültek néhány nap múlva ismét útra kelnek.” – írja az index.hu.

Ezen a migráns őrületen elég sok embercsempészből lett már milliárdos. Azt sem lehet tudni, hogy a Földközi-tengeren őket szállító hajókat miért nem foglalják le például az olaszok, miért engedik vissza őket az újabb szállítmányért Líbiába. Líbia volt Afrika legélhetőbb országa, amíg Kadhafit nem ölték meg. Ő megfogta a migránsokat, akik Európába kívánkoztak már az ő idejében is, néhány napig kaptak enni, felmálházták őket a táborokban, és haza lettek küldve, nem Európába. Most Líbia jócskán tele van fegyveresekkel, Európába szállítandó migránsokkal, teljes a káosz. Élhetetlen ország lett az is, mint Szíria és Irak.

Az arab tavaszból jócskán tél lett, de nem a kirobbantói viselik a következményeit, hanem Európa.

Békéscsaba, 2020. február 7.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „Általában hamis zászlós hadműveletet hajtanak végre. A hamis zászló alatti művelet (false-flag operation) azt jelenti, hogy valaki úgy hajt végre valamit, hogy közben bizonyítékokat gyárt és terít azért, hogy a felelősséget másra kenje. Ilyen kiemelkedő hadművelet volt az Irak ellen 2003-ban indított háború, valamint az Arab tavasz és az ukrajnai események.” (Részlet az Amerika háborúi által nekünk okozott károk című írásból)

 Emlékeztető: „A migránsok között lehetnek külföldi harcosok, lehetnek terroristák is, akik megpróbálnak elbújni, elvegyülni közöttük.” (Jens Stoltenberg NATO főtitkár)

Emlékeztető: „Azt mondták, terroristák ellen harcolunk, de az igazi terrorista én voltam, és az igazi terrorizmus ez a megszállás maga! (Mike Prysner, Irakot megjárt amerikai katona 2011-ben)

Emlékeztető: „Az ISIS (Iszlám Állam) barátaink és szövetségeseink finanszírozása révén indult el.” (General Wesley Clark, volt NATO tábornok)