Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 25236546

2020. január 18.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ma Sára napja van.
Holnap Sebestyén napja lesz.

Kegyetlen tréfából haláleset

Négy gyermeke siratja azt a férfit, akit viccből kikötöztek egy kocsma teraszán, és magára hagyták.

Súlyos tragédia történt a Fejér megyei Nagylókon, ahol a Blikk riportja szerint a helyi kocsma egyik vendége egy kegyetlen tréfa miatt vesztette életét. A cikk szerint a férfi elaludt italozás közben, mire a kocsma három másik vendége „viccből” odaszigszalagozta őt a székhez, ám később elfelejtették kiszabadítani. Próbált szabadulni a szerencsétlen áldozat, de nem sikerült, felborult a székkel, és a hideg kövön fekve reggelre kihűlt, és meghalt.

A Blikk szerint az áldozatot Zsoltnak hívták, 43 éves volt és négy gyermek apja. Közmunkásként dolgozott, de már régebb óta nem tudott gondoskodni a négy gyermekéről, ezért a keresztanyjuk, Ramóna vette őket magához. Amikor a kicsik megtudták, hogy az apjuk nincs többé, órákon át zokogtak – írta a lap.

Remélem, mindenki, aki gonosz tréfát űzött Zsolttal, hosszú évekre rács mögé kerül. Soha nem bocsátom meg, hogy a sorsára hagytak egy négygyermekes édesapát. Még arra sem vették a fáradtságot, hogy megkeressenek engem vagy Zsolt édesapját, és bocsánatot kérjenek – mondta az asszony.

A lap megtalálta a férfi édesapját is, aki azt mondta, neki a pultos szólt másnap reggel, hogy a fia meghalt a kocsma teraszán. Nem hittem neki, mondtam, ne hülyéskedjen ezzel. Aztán mások is megerősítették a hírt, de én még most sem hiszem el – mondta értetlenül az apa.

A Blikk megkereste a kocsmát, de a tulajdonos nem kívánt nyilatkozni. A falubeli hírek szerint egyébként a pultosnő segítségnyújtás helyett fotózta Zsoltot, majd a felvételeket körbeküldte ismerőseinek.

Az egyik „ötletgazda” önkormányzati képviselő, aki átköltözött a szomszéd faluba, de sokat tartózkodik Nagylókon, ott képviselő. Éppen Romániába készültek a polgármesterrel, amikor a rendőrök kiszállították a gépkocsiból. Jó munkájáért elismerést is kapott. Egyelőre szabad lábon védekezik a három elkövető, de valószínűleg nem igazán mutatkoznak a kocsma környékén, ahol a „viccet” elkövették. Az önkormányzati képviselő tavaly belügyminiszteri dicséretben részesült…

Békéscsaba, 2019. december 2.

Alapinformáció: blikk.hu

Összeállította: F. I.