Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 26234518

2020. március 31.
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ma Árpád napja van.
Holnap Hugó napja lesz.

Karantén helyett operált a szegedi rektor

„2019 áprilisában pedig a Szegedma.hu nevű fideszes propagandatermék Háború Európáért – Konferencia a migrációról nevű rendezvényének záró előadását bízták rá. Mint arról a 444.hu beszámolt, az SZTE rektorának neve olyan nagyágyúk mellett szerepelt a programban, mint Bayer Zsolt publicista, Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, Kiss-Rigó László püspök, valamint Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő.” (Részlet a cikkből).

Micsoda felelőtlen a Rektor úr! Neki függetlennek kell lennie a NER lovagoktól. Szégyent hozott az orvostársadalomra a felelőtlenségével. Vajon hány áldozata lesz? Sose tudjuk meg...

Kiss-Rigó László püspök akkora NER-lovag, hogy az ő nevén fut a szegedi stadion jócskán felárazott építése, és a Lakiteleki Népfőiskolára elköltött milliárdok, ahol a határban lévő hatalmas beruházásnál már wellness-szálló is épült. Vajon mi zajlik ott, hogy megér ennyi adómilliárdot?

A szegedi rektor tettéről a magyarhang.org cikke elérhető ITT !

„A Magyar Orvosi Kamara etikai bizottsága hivatalból és azonnali hatállyal eljárást indít a Szegedi Tudományegyetem rektorával szemben – írják közleményükben.” (Forrás: szeged.ma)  

Békéscsaba, 2020. március 22.

Összeállította: F. I. – M. K. M.

Emlékeztető: „A levél azzal indul, hogy péntek reggel (2020. március 13.) Orbán Viktor még büntetni szerette volna a pedagógusokat, ami Molnár szerint „kár” lett volna, „még akkor is, ha tudom, hogy ők a NONAT miatt is elrúgták Önnél a pöttyöst”. A polgármester úgy látja, hogy nem kérdéses, hogy a tanárok is közfeladatot látnak el, ezért bérezésük kérdésében is indokolt az állami szerepvállalás, hozzátéve, hogy minden olyan gazdasági szereplő kapcsán is „kötelező lesz a kormányzati beavatkozás, amely a vírusveszély miatt fellépő korlátozások következtében kerül a csőd közeli, vagy csődhelyzetbe”. – Ez nem nyolcmilliárd lelsz miniszterelnök úr, hanem 800, 1000, vagy ki tudja hány milliárd forint – írja, mondja Molnár, aki azt javasolja a kormányfőnek, hogy a propagandára, állami médiára, stadionokra és konzultációra költendő pénzt a munkahelyek megmentésére költse.” (Részlet Molnár Zsolt kübekházi polgármesternek a miniszterelnökhöz címzett hangos leveléből)

Emlékeztető: „Száz vasutat, ezeret!” (Petőfi Sándor). „Száz stadiont, ezret!” (Orbán Viktor)

Emlékeztető: „Csak a gyenge szereti önmagát, az erős egész nemzeteket hordoz szívében.” (gróf Széchenyi István)