Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 19445912

2018. december 19.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Ma Viola napja van.
Holnap Teofil napja lesz.

Kamupárti jelölt is növeli Simonka esélyeit

Bár rajthoz áll a Magyarországi Cigánypárt, semmiképpen nem a fideszes jelölt ellen

Simonka György körzetében a képviselő közeli ismerőse is indul a választáson. Nem várható vérre menő küzdelem. Fotó: Székelyhidi Balázs

Bár a Fidesz a látszatát is igyekszik elkerülni annak, hogy bármi köze lenne a 2018-as országgyűlési választásra szárba szökkenő vagy újraaktivizálódó több száz kamupárthoz, Békés megye 4. számú választókörzetében hiba csúszott a számításba. Hangfelvétel bizonyítja, hogy a Magyarországi Cigánypárt (MCP) nyilvántartásba vett képviselőjelöltje, Faragó Lajos jó barátságban, mi több, rendszeres kapcsolatban van Simonka Györggyel, a körzet kormánypárti képviselőjével, aki elvileg Faragó Lajos ellenfele lesz az április 8-ai választáson. Az árulkodó szavakat a Békés megyei Kevermes község határában rögzítettük, ahol Faragó él, ám őt riportunk idején nem találtuk otthon. Így a feleségével tudtunk beszélni, aki elmondta, Simonka régóta ismeri a férjét, jó barátságban van vele, így amikor a fideszes képviselő megjelenik Kevermesen, mindig beszélnek. Az asszony szerint Simonka rendszeresen meghívja Faragót politikai gyűlésekre.

Mivel az MCP jelöltje egyébként nyolc éve a helyi roma önkormányzat vezetője, talán nem is lenne furcsa, hogy egy kormánypárti képviselő társaságát keresi. Csakhogy amikor később telefonon elértük, azt állította: utoljára 2010-ben találkozott Simonkával, a választás idején, amikor a Fidesznek kampányolt.

A folytatás további elérhetőséggel ITT !

Forrás: mno.hu

sokkaljobb-kommentár: A parlamentben, vagyis a munkahelyén nagyon ritkán szokott megjelenni. Amikor megjelent, mindig a nagy Voldemort (Mengyi Roland) mellett ült, akit a Fidesz nem indít újra, vagyis kegyvesztett lett a sok sumák miatt. Simonka György viszont valamiért legalább olyan fontos a Fidesznek, mint Farkas Flórián.

A Közel egymilliárd forint kárt okozott Simonka György cége című korábbi összeállítás ITT

A Nem ingott meg a kormánypárt bizalma Simonka Györgyben című cikk elérhető ITT

Simonka nem ott építette fel az uniós pénzen a beruházást, ahová a térkép szerint kellett volna. Erről bővebben ITT

A kamupártok 2014-ben 4 milliárd forint kárt okoztak az adófizetőknek. Ekkor már azzal a gyalázatos választójogi törvénnyel megy neki Magyarország, amelyik egyszer már kétharmadot biztosított a Fidesznek. A mostani választásra már annyi kamupárt indult el szégyenszemre, hogy a kár hatmilliárd forint lesz. Ez is megéri a Fidesznek! Meg a szintén nagyon költséges békemenet is terheli az államkasszát! A választás előtt mennyországot ígérnek, a választás után beköszönt a pokol, ha a nyakunkon tudnak maradni! Ugye helyükre tesszük őket magyarok? Békés megye 4-es választókerületében 30 induló körül lesz, a gyanús aláíró ívek ellenőrzése során még lehet, hogy szűkül a kör. A kamupártok a Fidesz győzelmét segítik. Ezt a számlát is persze a magyar adófizetők állják, és nem a Fidesz!

Békéscsaba, 2018. március 10.

F. I. – T. Z.

Emlékeztető: „Az a miniszterelnök, akinek a kormányzása alatt az euró 300 forint fölé emelkedik, nem tud kormányozni, és le kell mondania.” (Orbán Viktor 2008 áprilisában a parlamentben). A 2010-es kormányváltás idején 282 forint volt.

Emlékeztető: „Magyarországon zéró tolerancia van, így ha korrupció gyanúja merül fel, és bizonyítékok kerülnek elő, akkor a magyar hatóságoknak kötelességük lépni az ügyben. (Orbán Viktor miniszterelnök 2014 októberében Brüsszelben). A Fidesznél a szavak és a tettek nincsenek köszönőviszonyban, mert még sohasem találkoztak!

Emlékeztető: „Miért kell azokat a fiatalokat, akik vállalják, egyébként az életkoruknak megfelelő, nagyon komoly kalandot, hogy elmennek dolgozni, és idegenben próbálnak helytállni, miért kell őket állandóan megbélyegezni azzal, hogy menekültnek nyilvánítják őket? Önök igazságtalanok, tisztelt hölgyeim és uraim; azt kell mondanom, hogy úgy tűnik, a modern idők szavát sem értik!” (Orbán Viktor miniszterelnök válasza egy ellenzéki felvetésre a magyar parlamentben, 2014 februárjában)