Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27338692

2020. június 14.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Vazul napja van.
Holnap Jolán napja lesz.

K. O. Jön Trianon 100. évfordulója! (videó)

Érdemes lesz-e huszonegyedszerre is nekifutni az ügynökakták nyilvánosságának? Miért ódzkodik az átvilágítástól a magát következetesen antikommunistának nevező hatalom? Jön a Trianon-emlékév, de lélekben felkészültünk-e már rá? Vagy soha nem is fogunk? A ringben Schiffer András ügyvéd és Ungváry Krisztián történész. (Részlet a videó ajánlójából)

Az ügynökakták titkosak maradnak! És jön Trianon 100. évfordulója. A határon túli pártok 130 milliárd forintot kaptak az adónkból. Remélhetőleg nem a mi pénzünkön fogják megünnepelni a szomszédok a nagy jótéteményt. Az Állami Számvevőszék az itthoni ellenzéki pártokat ellenőrzi, bünteti, de nem foglalkozik a határon túlra kiáramló milliárdok ellenőrzésével, és a kamupártokkal, amelyek már vagy nyolcmilliárd(!) adóforintunkba kerültek eddig. Megszüntetésük szóba se kerül!

 Ami nekünk fájdalom, az a szomszédoknak nagy ünnep. Főleg Romániának, nekik több jutott, mint ami maradt! Szlovákia Trianonnak köszönheti a létrejöttét, de Jugoszlávia is igencsak jól járt. A határon túlra kiszorult magyarok sorsa 1920. június 4-én megpecsételődött! Nem mellesleg Ausztria és Lengyelország is kapott egy-egy darabot Nagy-Magyarország testéből. Temérdek értékünk is odaveszett.

Sok minden szóba kerül az N1 tv felvételén, oda kell figyelni rá!

Harminc éve szabadon elnevezéssel a kormány három éven keresztül ünnepelteti a rendszerváltozásnak nevezett valamit. Sokaknak van rajta mit ünnepelni, de mi a helyzet azokkal, akik nagyon rosszul jártak? Alapítványon keresztül adónk milliárdjai fognak elszállni erre is, sok más alapítványhoz hasonlóan Schmidt Mária NER-lovagnő ennek is kasszakezelője. Nemrégiben Temesváron is elköltöttek ebből a pénzből elég sok milliót.

A soproni évfordulóra eljött Merkel német kancellár is, aki elégedetten nyilatkozott a magyar kormány uniós forrás kezeléséről. Hát igen, elég sokat kaptak belőle a német multik! Bejátszották többször Orbán Viktor 1989. június 16-án Nagy Imréék újratemetésén felolvasott beszédét. Azon azért el kellene gondolkodni, hogy akkor még itt voltak a szovjet csapatok, még nem voltunk túl az első szabad választáson, és a közönség soraiban ott voltak a spiclik. Az egyik ilyen spicliből később belügyi nagyember lett, az 56-os forradalom 60. évfordulóján tábornokká léptették elő. Nagy lett miatta a felzúdulás, életkorára is tekintettel elküldték nyugdíjba. De a tábornoki rang vajon vissza lett véve tőle? Ha nem, akkor bizony kiemelt nyugdíja van Pintér Sándor emberének!

A rendszerváltozás előtti utolsó belügyminiszternek, Horváth Istvánnak lehetett nagy szava abban, hogy elhangozhat-e az a bizonyos Orbán-beszéd 1989. június 16-án?

A volt belügyér egyébként Stumpf Istvánnak, az Orbán-kormány volt miniszterének és volt alkotmánybírónak az apósa.

Érdekes interjút adott a Magyar Hangnak röviddel ezelőtt Stumpf István, amely elérhető ITT !

Részlet egy másik Stumpf-interjúból. Az interjú címe Orbán Viktor is megöregedett, fogytán az energiája: „A volt kancelláriaminiszter, nemrég leköszönt alkotmánybíró, Orbán egykori kollégiumi nevelője interjút adott a hvg.hu-nak és a hvg360.hu-nak, amelyben beszél a talárban eltöltött éveiről és az Orbán Viktor által felépített rendszerről is. Stumpf István szerint az október 13-i vereséget a túlzott agresszivitás és a morális lázadás okozta. Azt állítja, Mészáros Lőrinc rapid gazdagodása hungarikum, Simicska Lajos feladata pedig az volt, hogy olyan rendszert építsen fel, amit nem lehet elnyomni, mint a csikket. Szerinte a Nemzeti Együttműködés Rendszere kampánylogikai innováció pusztán, az illiberális demokrácia kifejezésével pedig rossz szót használt Orbán. Mindenki elfárad a háborúzásban, véli, az emberek pedig nyugalomra vágynak már.”

Az ügynökakták titkosságán túl a másik vérlázító titkosítás 2000-ben történt, amikor az első Orbán-kormány a gyalázatos olajmaffia aktáit 80 évre titkosította! Amint egy-egy ügynek a szálai magasra érnek, azonnal megkezdődik a maszatolás, majd a titkosítás… Ráadásul egyik brókerbotránytól a másikig tántorgunk, és a kilakoltatás sem áll le! Hogy mi lesz a kilakoltatottak sorsa, az vajon miért nem éri el a kormány ingerküszöbét? A fél világot támogatják már az adónkból, de a magyarországi helyzetet nem rendezik! Az nem rendezés, hogy a saját jövedelmüket és létszámukat megduplázzák, a minimálbért meg megkadóztatják!

Békéscsaba, 2019. december 22.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „Putyin akkoriban jött rá, hogy nem kell megszüntetni az ellenzéket, mint egy diktatúrában, elég megfojtani. Valódi vetélytársak sincsenek: ha valaki felemelkedne, egyből letörik.” (Részlet az Orbán a válság haszonélvezője című cikkből)

Emlékeztető: „Magyarország az Európához és az Európai Unióhoz kapcsolódást adhatja a Türk Tanácsnak –jelentette ki Orbán Viktor tegnap Bakuban, a Türk Tanács VII. csúcstalálkozóján. Azerbajdzsán fővárosában a magyar miniszterelnök nyomatékosította: hazánk jelenleg azért harcol, hogy a hamarosan felálló új Európai Bizottságban a bővítés- és szomszédságpolitika tárcáját kapja meg. – Az esélyek nem rosszak, de ez egy éles csata. Ha sikerülne megszerezni, akkor a keleti partnerség ügyében szoros együttműködésünk lesz Azerbajdzsánnal, a tagsági tárgyalás ügyében pedig Törökországgal – fogalmazott a kormányfő.” (Részlet Az EU-hoz kapcsolódnak a türk országok című cikkből – 2019 október). Arról, hogy mit szól mindehhez az Európai Unió, nem találtunk információt…

Emlékeztető: „A 2010-es kormányváltás idején 282 forint volt az euró-árfolyam, és az államadósság 20 ezermilliárd forint volt. Ebből lett mára a 337 forintos euró, és az államadósság 30 ezermilliárd forintra úgy nőtt, hogy a kormányzati kommunikáció szerint csökkent! Arról időnként szó esik, hogy a Világbankot kipenderítette a Fidesz-kormány, de arról nem, hogy úgy szabadult meg az IMF-hiteltől, hogy kedvezőtlenebb kamatokkal vett fel más forrásból hiteleket! Árulják a kedvező kamatozású állampapírokat öt éves lejáratra, amit a következő kormánynak kell visszavásárolnia. Az állampapírokkal tovább növelik az eladósodást, mert a belső eladósodás is eladósodás!” (Részlet a Hogy állunk Magyarország című cikkből)