Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 25247602

2020. január 18.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ma Sára napja van.
Holnap Sebestyén napja lesz.

Külföldi kettős állampolgárok választanak magyarországi falvak élére képviselőket!

Bizony vannak már olyan települések főleg a keleti határ mentén, ahol a polgármestert és a képviselőtestületet ukrán vagy estenként román kettős állampolgárok fogják megválasztani. Nagyon sok ország megadja a kettős állampolgárságot, de nem ad hozzá választójogot, hiszen a szavazatok következményeit az országhatárokon belül élőknek kell elviselni.

Ukrajnából egy 1963-ban életbe lépett egyezmény alapján járnak át magyar nyugdíjért egészen elképesztő módon. Erről bővebben ITT !

Az a bizonyos egyezmény miért van még mindig hatályban magyar részről? Mert a Szovjetunió utódállamai nem foglalkoznak vele. Vagy járnak át magyarok Ukrajnába, esetleg Oroszországba például nyugdíjért és ingyen gyógyulni? Milyen egyezmény az, amelyik csak egyetlen országra, sajnos Magyarországra ró kötelezettséget? Az egyezmény, amikor a Szovjetunióval köttetett, fontos volt, mert elég sok magyar volt kint egyetemen és épült a gázvezeték magyar munkások közreműködésével Orenburgban és Tengizben (ma Ukrajna).  A Magyar Népköztársaság és a Szovjetunió az aláírója!

1989. október 23-án megszűnt a Magyar Népköztársaság, 1991 augusztusában szétesett a Szovjetunió. Az igazság az, hogy 2010 óta erősödött föl jócskán a magyarországi nyugdíjfolyósítás és ingyenes betegellátás Ukrajnába, és előfordul Romániába is. Egyértelmű célja a szavazatvásárlás! Mert a magyar nyugdíjban részesülőknek mindössze annyit kell tenni, hogy a választásokon mindig le kell a Fideszre szavazni! Ez a lehetőség akár 40 milliárd forintos kiadást is okozhat már. Szebb néven nem lehetne elszámolni, mint választási csalásra!

Rengeteg ukrán vendégmunkás jön be hazánkba, akiknek megoldják a lakásgondját is. Mi lesz, ha a felmenőiket bejelentik azokba a lakásokba, és az ukrán maffia máris eljár ügyükben a kijevi nyugdíjintézetnél, hamis kereseti adatokat megadva? Mert ezzel bizony már az is előfordul, hogy 300 ezer forintos nyugdíjat fizetünk egy-egy ügyesebb csalónak! Mert ez akár tetszik valakinek, akár nem, igenis csalás! Be fog jönni elég sok orosz munkás is Paks II-t építeni, és ők is bejelenthetik majd a felmenőiket, nekik is utaljuk egyből a magyar nyugdíjat! Belegondolt abba már valaki, hogy mi lesz ennek a következménye?

Annyi biztos, hogy szervezetten, rendőri segédlettel hozzák át most már őket szavazni (15-20 ezer körül lehetnek már!) a Fideszre. Szavazataik következményeit a magyar társadalom fogja elviselni. Egyre több milliárd adóforintunk repül át már a határainkon, és félő, hogy az lesz a következmény, hogy a határon belül élők és a határon túliak meg fogják gyűlölni egymást! Románia egyébként lehagyott bennünket az unióban, de hogy ebben mekkora szerepe van a temérdek átrepült magyar adóforintnak, soha nem fogjuk megtudni. Ukrajnából jönnek a vendégmunkások és áramlik ki az adónk is. De nem jár rosszul Szerbia sem, oda is jócskán jut belőle, meg hát a fél világnak már! Itthon meg olyan állapotban van az egészségügy, amilyenben talán még nem is volt.

Az október 13-ai önkormányzati választásra megint át lesznek hordva Ukrajnából a teljes jogú magyar választójoggal rendelkezők, és hiába akarnak változást a helyiek, már nem rajtuk múlik!

Békéscsaba, 2019. október 4.

Anton

Emlékeztető: „Hogy ez a hatalmas csalássá duzzadt akciózás véget ér-e valaha, ahhoz magyar kormányzati akarat kellene, de hát nekik a szavazat a fontos! Sok szabolcsi faluba, ahol már túl sokan jelentkeztek be, október 13-án már ők választják meg a leszegényített szabolcsiak, hajdúságiak, békésiek, stb. önkormányzatait. Mindenki legyen résen! Amennyiben ismeretlen nevekre kap választási értesítőt, keresse fel azzal a jegyzőt, és járjon el annak érdekében, hogy a hamis bejelentkezőket kivezessék a magyarországi lakcímnyilvántartásból. Furcsa módon már a háborús övezetnek számító donyecki medencéből is van ukrán nyugdíjasunk, és egyre több lehet belső Ukrajnából is. Az országgyűlési választásra szervezetten hozták be őket szavazni. Harminc magyar készenléti rendőrnek ez több napos elfoglaltságot jelentett.” (Részlet a Választási értesítők sokasága ismeretlen nevekre című cikkből)