Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27121082

2020. május 27.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Hella napja van.
Holnap Emil, Csanád napja lesz.

Közvélemény-kutatásnak álcázott rémhírterjesztés a NER érdekében

Kihelyezik az őszi önkormányzati választások hirdetményeit a nyíregyházi városháza épületében 2019. augusztus 12-én (Fotó: MTI/Balázs Attila)

Vélhetően naponta több ezer embert hívnak fel az Amygdala Közvélemény-kutatóként bemutatkozó cég munkatársai, hogy aztán kérdésekbe burkolt állításokkal kampányoljanak a Fidesz polgármester-jelöltei mellett. Nemcsak Budapesten, hanem szinte mindenütt, ahol éles verseny várható az önkormányzati választásokon. Nem mondják meg, ki fizeti őket és mennyi közpénzt kaptak erre a feladatra.

Engem január 29-én hívott fel valaki a fenti cég nevében – írja Lukács Csaba újságíró a Magyar Hang online kiadásán megjelent cikkben.

A folytatás, illetve a teljes cikk további elérhetőségekkel ITT !

Forrás: magyarhang.org

Emlékeztető: „A magyarországi parlamentarizmus és a választás ma valójában politikai színjáték, olyan formát reklámoz, ami mögött már nincs tartalom. A parlament nem a fékek és ellensúlyok háza, semmi jelentősége nincs a bizottságoknak, az interpellációs lehetőségeknek. Nem érdemes eljátszani a parlamentarizmust akkor, amikor a hatalomgyakorlás nem parlamentáris. Jobb lenne nyilvánossá tenni, hogy az egész valójában egy álca, egy álparlament, egy áldemokrácia.” (Részlet az Ungváry Krisztián: Börtönbe kerülne a kormány kulcsfiguráinak jelentős része vereség esetén című cikkből)

Emlékeztető: „Mi szelíd és derűs emberek vagyunk, de nem vagyunk se vakok, se balekok. A választások után természetesen elégtételt fogunk venni, erkölcsi, politikai, jogi elégtételt is. De most csak a közös célokra, Magyarország megvédésére fordítsuk erőnket. Egységben az erő, egy a tábor, egy a zászló, mindenkire szükségünk van.” (Részlet a Félelmetes szavakkal hívta harcba Orbán Viktor az embereket című cikkből) Elhangzott a 2018-as választás előtti március 15-ei ünnepségen.

Emlékeztető: „A kereszténynek mondott hatalom és sajtómunkásai figyelmébe: a 10 parancsolat 8. parancsolata így szól: Ne hazudj, és mások becsületében kárt ne tégy!”