Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 19442971

2018. december 19.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Ma Viola napja van.
Holnap Teofil napja lesz.

Kövér László: Soros György halála után is folytatódik a küzdelem

„Olyan puccs zajlik Európában, mint amit a bolsevikok csináltak száz éve” – mondta az Országgyűlés elnöke. Fotó: Béres Attila / Magyar Nemzet

Groteszk módon a Scorpions zenekar Wind of change (A változás szele) című száma fogadta szerda este azokat az érdeklődőket, akik Kövér László Fidesz-alapító, egyben az Országgyűlés elnöke és Tuzson Bence fideszes képviselő gödi választási fórumára látogattak el. A zenén kívül azonban minden körítés a változatlanság üzenetét hordozta, melyet jól tükrözött Kövér László előadásának első gondolatmenete: Ha nem a Fidesz–KDNP marad kormányon, akkor „Nem lesz Magyarország”.

„Olyan puccs zajlik Európában, mint amit a bolsevikok csináltak száz éve” – vezette fel Kövér László, hogy szerinte milyen világrengető tétje van az áprilisi választásoknak. Elmondása szerint Brüsszel politikusai, Soros György, illetve a balliberális elit arra szövetkezett, hogy lebontsák az „európai nemzetállamok szövetét”, amelyek gazdasági és politikai törekvéseik útjában állnak – köztük Magyarország.

A folytatás, illetve a teljes cikk további elérhetőséggel ITT !

Forrás: mno.hu

sokkaljobb-kommentár: A csak a Fidesznek kedvező választójogi törvénnyel megyünk neki az április 8-ai választásnak. Az országgyűlés létszámát felére csökkentették, és az onnan kikerült Fideszes potentátokból nagyon rövid idő múlva már államtitkárok, államtitkár-helyettesek és egyéb fontos pozíciót betöltők lettek. Valószínűleg úgy, hogy a hat havi végkielégítést az Országgyűlés kasszájából felvették.

A házőrség létszámát megduplázták, és az utóbbi időben már szabályos hadsereget kreáltak belőlük. Erről ITT

Azt a bizonyos köteles beszédet Békéscsabán, még a régi ifjúsági házban mondta el Kövér László. Volt egy híres mondása, miszerint Kommunistából nem lesz demokratikus szalonna! A Fidesz pálfordulása valahogy ideklappol: Liberális kutyából lehet nemzeti szalonna?

Békéscsaba, 2018. március 8.

F. I. – T. Z.

Emlékeztető: „Az igazi nagy bumm a 2010-es nagy fülkeforradalmi győzelem után következett, amikor szabályos törvénygyárat csináltak az Országgyűlésből, és a törvények nagy részét saját fazonjukra igazították... A legelképesztőbb talán az alaptörvény, amelyből kihagyták a magyar társadalom négy alaptételét. Nincs alkotmányos védelem alatt a magyar termőföld, a vízbázis, az egészségügy és a nyugdíj. A gyalázatos egykulcsos adót viszont levédték. A havi ötmilliós jövedelműek és a minimálbéresek egyaránt 15 százalékkal adóznak. Ezt nevezik magyar igazságnak! Elkészült a munkavállaló ellenes munkatörvénykönyv, és a fazonra igazított választójogi törvény. Ezzel a választójogi törvénnyel megy neki Magyarország a 2018. évi választásoknak. Eszerint a törvény szerint CSAK A FIDESZ lehet a nyerő amiatt is,  mert a határainkon túlról jelentős számú levélszavazat fog rájuk érkezni. Ezek alapján a szavazatok alapján dől el, hogy melyik párt lesz Magyarország legerősebb pártja, és ebből következően ki lesz a miniszterelnöke.” (Részlet Az első Orbán-kormány idején történt című cikkből)

Emlékeztető: A Letelepedési kötvénnyel 20 ezer fő jutott magyar iratokhoz. Egyelőre szünetel a kötvények forgalmazása, amelyek forgalmazása hatalmas hasznot hajtott az oligarcháknak, magyarországi adófizetést elkerülő offshore lovagoknak. A választás után, amennyiben a Fidesz megnyeri a választást, a forgalmazás ott folytatódik, ahol most abbamaradt – hatalmas kárt okozva a magyar adófizetőknek. Ha győzne az ellenzék, akkor örök időkre sutba lehetne vágni ezt az aljas forgalmazást. Nem mellesleg a forgalmazást a 2012-es kezdetkor még a Magyar Államadósság Kezelő Központ végezte, de Rogán Antal (akkor még a parlament gazdasági bizottságát vezette) rácsapott a nagy lehetőségre, és a forgalmazás az offshore lovagok kezébe került.” (Részlet a Terroristák és bűnözők is kaptak magyar állampolgárságot című cikkből)

Emlékeztető: „Ez az ország Magyarország: itt a jókat szembe köpik. Ez az ország az én hazám, itt az álom összetörik.” (Részlet Sinka István: Íme a hazám című verséből)