Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27192290

2020. június 02.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Anita, Kármen napja van.
Holnap Klotild napja lesz.

Kövér László megint jó vastagon beolvasott

Gyurcsányozott egy sort a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában. Szerinte Gyurcsány a politikai élet legaljához tartozik, és kevés több kárt okozó figurája volt a huszadik és a huszonegyedik századnak.

Kövér László Budapesten, 2018. szeptember 26-án (Fotó: Reuters/Szabó Bernadett)

Jutott egy csepp bírálat az 1956-os forradalmat követő megtorlások idején pufajkásként fegyverrel „szolgáló” Horn Gyula volt miniszterelnöknek is (1994-98), de őt tulajdonképpen megvédte, Gyurcsányt viszont pitiáner, senkiházi nemzetárulónak titulálta.

Orbán Viktor fiatal politikusként 1989-ben Gyurcsány Ferencről így nyilatkozott:

Az őszödi beszédtől a rendőri lovasrohamig (2006 ősze) történtekhez képest Kövér László szerint a Borkai Zsolt erkölcsi kisiklása nem mérhető. A győri korrupciós ügyeket nem hozta szóba. A Kövér László-féle interjúval kapcsolatban az alfahir.hu cikke fotókkal, további elérhetőségekkel ITT !

Arról sem beszélt, hogy a 2010-es országgyűlési választást a Fidesz az elszámoltatás és felelősségre vonás ígéretével toronymagasan nyerte, és meglett a kétharmados parlamenti többsége. Ezt jó célra is lehetett volna használni, és az ígéretet végre kellett volna hajtania! Amennyiben betartja a Fidesz az ígéretét, vagyis lett volna elszámoltatás és felelősségre vonás a 2002 és 2010 közötti történésekért, minden másképp történne napjainkban is! A 2006 őszi események miatt nem történt különösebb felelősségre vonás, az viszont megtörtént, hogy az önkormányzati választást a Fidesz nyerte, és négy évig kettős hatalom volt az országban. Jócskán el is adósították azokat a településeket, ahol a Fidesz uralkodott, és a hitelek törlesztésének jelentős részét áttolták kamatokkal terhelten a magyar adófizetőkre.

Arról a bizonyos kettős hatalomról egy korábbi cikkünk további elérhetőségekkel, videóval elérhető ITT !

A 2010-ben létrejött parlamenti kétharmados többséggel a Fidesz kiforgatta az országot a sarkaiból, még az ország nevét is megváltoztatták, Magyar Köztársaságról Magyarországra, és elkészült a magyar társadalmat figyelmen kívül hagyó alkotmány, vagy újabb nevén az alaptörvény. A gyalázatos egykulcsos adóval adókötelessé tették az addig adómentes minimálbért, és egyformán adózik a gigajövedelmekkel!

Megalkották a csak a Fidesznek kedvező választójogi törvényt, amely alapján az ellenzéknek nincs esélye részt venni az ország közügyeiben. Végre rádöbbent az ellenzék az összefogás fontosságára, ami miatt lehet azt mondania Kövér Lászlónak, hogy összegyurcsányozták magukat! Inkább most már összefideszezték magukat szóösszetétel lehetne a helyes, mert egyre több és egyre magasabb jövedelmű potentát terpeszkedik az ország nyakán! A nagy arcból ideje lenne visszavenni, mert ahogy a régiek mondták, már a kapanyél is elsül. Az ügynöklista Ungvári Krisztián történész szerint azért nem nyilvános most sem, mert a legtöbb érintett a Fideszben és a KDNP-ben van.  

Az ellenzéki összefogás során amennyiben az ellenzék nem gyurcsányozza össze magát, és nem fog össze, simán meg lesz ismét a Fidesznek a kétharmad. Ezért aztán fenn kell tartani az árokásást, az ékverést. Ez tulajdonképpen át is süt a Kövér-féle megnyilatkozásban, vagyis ellenségeket mindig kell találni, ha nem Soros Györgyöt, akkor mást! A legutóbbi árokásás hála légyen az Úrnak, Jászberényben nem jött össze, sőt csattanós választ kapott a Fidesz a választóktól. 

Akár tetszik az ellenzéknek, akár nem, ÖSSZEFOGÁS nélkül nem tudja megakadályozni az újabb és újabb Fidesz-kétharmadokat!

Békéscsaba, 2019. november 11.

Anton

Emlékeztető: „Az Eurostat által kiadott statisztika szerint Magyarország államadóssága a tavalyi év végén több mint 29 951 milliárd forint volt, ami a GDP 70,2 százalékának felelt meg. Az előző évben, 2017-ben a bruttó hazai termékhez viszonyított mérték még 72,9 százalékot tett ki. Az államháztartási hiány a tavalyi év végén több mint 976,52 milliárd forint volt, ami a GDP 2,3 százalékát tette ki. Az előző évben 2,4 százalékra rúgott a deficit.” (hvg.hu, 2019. október 21.)

Emlékeztető: „A jogállamiság leépítése és a média kisajátítása nagy segítségre van abban, hogy mindig meglegyen a kétharmad. A rengeteg kettős állampolgár, a letelepedési kötvényesek, az Ukrajnából magyar nyugdíjért átjárók és a kamupártok is megérik a pénzüket! Sokba kerülnek, de most már nemcsak a hatalom megtartása a fontos, hanem a lopott holmi megtartása is! A kamupártok most nem játszanak szerepet, mert nincs rablási lehetőség, nincs kampánypénz. 2022-ben azonban tovább fognak dübörögni. Az átjelentkezések viszont most is jelentős szerepet játszhatnak (nem a lakóhelyén szavaz a választó, akár pártkérésre). És bizony áthozzák megint szavazni a magyar nyugdíjat élvező, általában törvénytelenül magyar állandó lakcímre bejelentkező ukránokat. Főleg Szabolcsban jelentős a létszámuk, de jócskán lehetnek már Budapesten és több településen is bejelentkezve. Az általában levélben szavazó kettős állampolgárok létszáma is jelentős, már meghaladta az egymilliót.” Részlet A választási összefogás fontosságáról KÖZÉRTHETŐEN! című cikkből)