Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 20349536

2019. február 24.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Ma Mátyás napja van.
Holnap Géza napja lesz.

Kövér: Az a jó, ha az ellenzék nem rúg labdába

Az ellenzék ellehetetlenítése volt a célja a Fidesznek a választókörzetek átszabásával – ismerte el Kövér László. A kormánypárt országos választmányának elnöke erről még 2017 januárjában beszélt egy zártkörű rendezvényen, a hangfelvételt az LMP-hez kötődő Reflektor portál hozta nyilvánosságra. A házelnök azt mondta: a választókerületekkel kapcsolatban már az 1990-es választójogi törvényben is volt bűvészkedés, ami akkor a szocialistáknak kedvezett.

„Az a jó, ha az ellenzék nem rúg labdába. Ezt természetesen kormánypárti politikusként mondom, és minden kormánypárti politikus ezt mondja. Vagyis ezt gondolja, vagy ezt mondja magában legfeljebb, de nem mindenki meri kimondani nyíltan, én is csak ebben a körben természetesen. Isten őrizz, hogy labdába rúgjanak!

A folytatás, illetve a teljes cikk azzal a bizonyos hangfelvétellel ITT

Forrás: hirtv.hu

sokkaljobb-kommentár: A Fidesz által módosított választójogi törvény 2014-ben vizsgázott először. A Kövér László-féle hangfelvétel, amely a napokban került nyilvánosságra, nem igazán okozott meglepetést. Főleg úgy nem, hogy Tuzson Bence, a Fidesz kommunikációs vezetője azonnal le is nyilatkozta, hogy nincs jelentősége ennek az úri huncutságnak! Erről bővebben ITT

A Fidesz a 2010-es és a 2014-es nagy lehetőséggel nem élt (mindkétszer megvolt a kétharmados parlamenti többsége!), hanem VISSZAÉLT! Történt más bűvészkedés is, amikor például az alaptörvényből kihagyták a magyar társadalom négy alaptételét: nincs alkotmányos védelem alatt a termőföld, a vízbázis, az egészségügy és a nyugdíj, de levédték a gyalázatos egykulcsos személyi jövedelemadót, vagy készítettek például egy munkavállaló ellenes munkatörvénykönyvet is.

A 2014-es országgyűlési választásokon a választásra jogosultak 61,73 százaléka vett részt, ami kismértékben ugyan, de elmarad a 2010-es választásokon való részvételi aránytól. A megyénkénti arányokat vizsgálva megállapítható, hogy a részvételi arány csökkenése országos tendencia volt – nincs olyan megye, ahol a választópolgárok nagyobb része járult volna az urnákhoz, mint 2010-ben. Mindkét választást tekintve kiemelkedik Budapest, ahol a részvételi arány jóval magasabb az országos átlagnál, majdnem eléri a 70 százalékot.

2014-ben a 61,73 százalék választói létszám 43 százaléka szavazott a Fideszre, és még ezzel az eredménnyel is elérhető volt a kétharmad a Fidesz javára billegő választókerületeknek köszönhetően, amit az időközi választásokon elvesztettek. Ez sem zavarta őket, feles törvénnyé degradálták a kétharmados törvényeket. Például a plakáttörvényt! A Fidesz mindent visz, sajnos még a szebb jövőnket is!

Figyelmeztetés: A 60 százalékos részvételi arány április 8-án nem lesz elegendő! Legalább 70 százalékos részvétel kell, mert most már lényegesen több levélszavazat is fog érkezni, és szavazni fognak a Fideszre az állandóra (esetenként 300 is be van jelentkezve egy-egy családi házba állandó lakosként az ukrán határ mentén!) bejelentkezett, magas magyarországi nyugdíjat élvező ukrán állampolgárok is!

A temérdek sorosozás, az orbáni levelek, a sorozatos, már zaklatásnak is beillő nemzeti konzultáció, az ország teleplakátolása a 87 éves aggastyán fotójával ne kedvetlenítsen el senkit! És az sem, hogy most még egy szórólap is érkezni fog a postaládákba! Mindenképpen el kell menni szavazni! 70 százalék fölötti részvételi arány esetén van remény a változásra, 60 százalékos részvétellel NINCS! Ezt kell minden egyes választójoggal rendelkező honfitársunkkal megértetni! Aki négy évenként nem képes fél órát a szavazásra szánni, az a választás után ne siránkozzon! Amennyiben megint meglesz a csalfa választójogi törvénynek köszönhetően a Fidesznek a kétharmados parlamenti többsége, még a jelenleginél is sokkal rosszabb helyzetbe fogunk kerülni. A jogállamiság, a normalitás talajára vissza kell vinni a sarkaiból Fidesz-fazonra igazított törvényekkel kiforgatott hazánkat! 

Békéscsaba, 2018. február 5.

F. I. – K. M.

Emlékeztető 1.: „A Fidesz hivatalosan mindig cáfolt adatbázis-építésének újabb bizonyítéka került fel vasárnap az internetre:  a 2009-es pécsi időközi polgármester-választásról készült videón Kubatov Gábor pártigazgató és a párt pécsi kampányfőnökének utasításai alapján listázzák a helyi választókat az aktivisták.” (Részlet az Így működnek a Kubatov-listák a gyakorlatban című cikkből)

Emlékeztető 2.: „Európában ma sok helyen az iszlámtól félnek, sőt van, ahol ellenségnek tekintik. Magyarország nem ilyen ország. Magyarország az iszlámot az emberiség egyik nagy szellemi és lelki alkotásának tekinti, amely sok százmillió embert segít hozzá, hogy az emberi élet létezésének magasabb értelméhez eljuthasson. Ezért mi az iszlámról is a tisztelet hangján beszélünk. A fenti néhány mondat idézet. Magyarország miniszterelnökétől származik. Orbán Viktor mindezt nem valamikor réges-régen, még Soros-ösztöndíjasként mondta, hanem jobboldali kormányfőként 2015-ben, vagyis már a nagy migránskrízis idején, amikor kormányzati körökben a mecsetépítés gondolat sem volt tabu.” (Részlet az Iszlámbarát Orbán című cikkből)

Emlékeztető 3.: „Orbánék rettegnek a 2018-as elszámoltatástól. Ezért hazudták már rólam, hogy Haynau-imádó vagyok, hogy homoszexuális orgiákra jártam, hogy török terrorista, hogy Soros-ügynök, Simicska-csicska lettem, hogy vadászom a nyugdíjasokra, most pedig, hogy lebontanám a kerítést és hogy Allahot dicsőítettem. A szánalmas hazugságokért a bíróságon vettem elégtételt. Milyen érdekes, hogy azt még soha nem hazudták rólam, hogy elloptam valamit. Emlékezzünk erre, amikor szavazunk!” (Vona Gábor: Félnek című jegyzete)