Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 26234919

2020. március 31.
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ma Árpád napja van.
Holnap Hugó napja lesz.

Körforgás a börtönbiznisz körül

Illusztráció: alfahir.hu

A Fidesz a saját farkát harapdálja a börtönbiznisz kapcsán, hiszen a saját és csak saját maga által 2016-ban elfogadott törvény alapján történik a börtön-károsultak úgynevezett börtönbiznisze. A megalkotója ma már az Európai Néppárt Fideszes frakciójában ül, Trócsányi Lászlónak hívják.

Most a nemzeti konzultáció egyik kérdése lesz a börtönbiznisz, és a megkérdezettek válaszai alapján fognak döntést hozni – mondta Varga Judit igazságügyi miniszter a parlamentben.

Az eddigi nyolc nemzeti konzultáció egyetlen fitying hasznot nem hozott, és a jövő hónapban érkező sem fog, csak a haveri körnek, akik milliárdokat kapnak majd erre hivatkozva is. Propaganda propaganda hátán, kormányozni nem is kell! Évente 100 milliárd forint megy el a semmire, és a magyar társadalom egyelőre még tűri, és azt is tűri, hogy a járulékait már adóként szedjék be, és ne az egészségügyre használják fel.

Az igazságügy-miniszter a parlamentben arról is beszélt, hogy a börtön-károsultaknak megítélt pénz nem kerülhet az ügyvédek letéti számláira... Ezek szerint nem fogadhatnak ügyvédet az esetenként bizony ANALFABÉTA elítéltek? Farkas Flórián is közéjük tartozott az átkosban, ott végezte el a nyolc osztályt.

Öt évvel ezelőtt ígérte meg a kormány a börtönépítéseket, de inkább stadionok sokaságát építette meg nemcsak itthon, hanem a határon túl is.A saját felelősségét igyekszik a kormány rátolni másokra, és újabb ellenségeket keres, összeugrasztva a társadalmat. Oszd meg és uralkodj! Amennyiben valóban egymás torkának esünk, akkor nekik már végképp nem lesz más feladatuk, mint még jobban uralkodni rajtunk.

Ügyvéd nélkül lehet, hogy nem boldogult volna… A Milliomosként szabadul az olaszliszkai lincselő című cikk elérhető ITT !

Az alfahir.hu cikke a börtönbizniszről és a nemzeti konzultációról ITT !

Békéscsaba, 2020. február 21.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „Olyan sakktáblához lehetne hasonlítani a jelenlegi magyar politikai viszonyokat, ahol van egy vezér, és körülötte csupa paraszt, s még azt is a vezér határozza meg, hogy melyik paraszt léphet föl egyáltalán a táblára, időnként még az ellenzéki oldalon is. És még ezért a szánalmas, bár jól fizető szerepért is hosszú sorok kígyóznak a páholya előtt, beleértve a történelmi egyház sok képviselőjét is.” (Részlet a Mi lesz itt, ha mindenki számára világossá válik, hogy a rendszer velejéig romlott és menthetetlen? című cikkből). Az utolsó mondatrész egyik ilyen képviselője a vásárhelyi esperes, aki azt közölte a választás előtt, hogy soha annyi pénz nem érkezett még a számlájukra... Vagy a szegedi püspök, aki stadiont építtet jócskán felárazva, kápolnával... Még az is lehet, hogy lesz focicsapat is.

Emlékeztető: „A kommunizmus megbukott minden értelemben, de a kommunistáktól nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem a meztelen életét és a zsákmányt.” (Márai Sándor) A kommunizmus szót be kell helyettesíteni a Fidesz szóval, és máris a jelen helyzetünknél tartunk!