Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 23106981

2019. augusztus 23.
H K SZ CS P SZ V
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Ma Bence napja van.
Holnap Bertalan napja lesz.

Kígyózó sorok a Bevándorlási Hivatalban

Milliárdok mentek el arra, hogy a közmédiában és óriásplakátokon hirdesse fennen a magyar kormány, hogy nem leszünk a migránsok országa. Komikus volt, amikor a 2015-ös nagy migráció során MAGYARUL hirdették az óriásplakátok, hogy nem vehetik el a magyarok munkahelyét…

Orbán Viktor február 10-én évértékelőnek nevezett, nagy biztonsági intézkedések mellett megrendezett programján nem évet értékelt a Várbazárban, hanem választási propagandát hirdetett. A családvédelmi akciótervnek elnevezett lehetőséggel hogyan és hányan tudnak majd élni, nem lehet még tudni. Mert a bankok 10 millió forint hitelt nem akárkinek fognak majd nyújtani. Ennek egyik lényeges eleme, hogy a nők vehetik fel, de mi lesz, ha a későbbiekben elválnak? A nők 40 éves munkaviszony után elmehetnek nyugdíjba, a férfiak nem. A nők 40 éves koruk előtt felvehetik a 10 milliós kedvezményes kamatozású hitelt, a férfiak nem… A devizahitelesek problémáját nem oldja meg a kormány, vajon ha ezek a hitelesek is bajba kerülnek, a számukra lesz majd megoldás?

Az nem került szóba, hogy Gyere haza magyar fiatal, pedig az jóval olcsóbb lenne, ha a kész munkaerő térne haza, és nem olyan vendégmunkásokat hordanának be, akik mellé tolmácsot is kell alkalmazni, és a lakásproblémájukat is meg kell oldani. A külföldi multikat azzal csábították be az országba, hogy jöjjenek ide, mert itt olcsó a munkaerő! Vagyis a saját állampolgárait szolgáltatta ki a kormány. A minimálbéremelésekről lehet ódákat zengeni, de annak nettó összege még mindig nem éri el a 100 ezer forintot. Ráadásul ebből a pénzből a világ legmagasabb, 27 százalékos áfájával tudnak bevásárolni. Ebből hogy lehet nekiindulni az életnek, lakást, házat vásárolni, gyermekeket vállalni és nevelni, hiszen ez a pénz a megélhetésre sem elég, és erre a jövedelemre hitelt nem fognak adni a bankok! A Fidesz előszeretettel elmúlt nyolc évezik, pedig most már az ő elmúlt nyolc évéről kell, hogy szóljon a nóta! Arról például, hogy a minimálbért ők tették adókötelessé!

Miközben a migránsok ellen kampányolnak, sorosoznak ezerrel, aközben mi történik? Erről szól az alfahir.hu összeállítása, amelyet elérhetővé teszünk ITT !

Békéscsaba, 2019. február 12.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „300 ezer euró az ára a magyar kormány által kibocsátott letelepedési államkötvénynek, amelynek a megvásárlásával bármely Európai Unión kívüli ország polgára megszerzi a schengeni területen történő tartózkodás jogát. A közel négy éve működő program keretében eddig 4700 letelepedési kötvény lelt gazdára. Családtagokkal együtt mintegy 16 ezer nem-EU állampolgár szerezte meg a jogot, hogy Magyarországon éljen korlátlan ideig, s szabadon utazzon a schengeni országokban. Úgy látszik, a kormány számára a pénznek tényleg nincsen szaga, más legalábbis aligha magyarázza, hogy a törvényi tilalom ellenére büntetett előéletű személy is vehetett letelepedési magyar államkötvényt.” (Részlet a Gazdag migráns jó migráns, a szegény migráns bevándorló című írásból) 

Emlékeztető: „2010 után a kétharmados parlamenti többség birtokában egymás után hozták a magyar társadalmat ellehetetlenítő törvényeket. Az egyik ilyen volt a 2012. január 1-jével hatályba léptetett új választójogi törvény, amellyel a Fideszt törvényes választáson szinte legyőzhetetlenné tették! Alkotmányoztak is, amit később alaptörvénynek neveztek el. Ebből kihagyták a társadalom négy alaptételét. Vagyis nincs alkotmányos védelem alatt a magyar termőföld (láthattuk, mit műveltek vele, jelentős területeket oligarchák kezére juttattak, és már az erdők is veszélyben vannak!), a vízbázis (egyre nagyobb probléma a vízhiány, amiért háborúk indulhatnak, hiszen az olaj nem oltja a szomjúságot), a társadalombiztosítás (vagyis az egészségügy, melynek járulékait már adóként szedik be, és szabad felhasználású pénzeszköz lett belőle!), és a nyugdíj (vagyis az idős korunk).” (Részlet az Orbán Viktor megígérte című cikkből)