Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27266806

2020. június 07.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Róbert napja van.
Holnap Medárd napja lesz.

Kétes eredetű és hatékonyságú fertőtlenítőszert osztogat Simonka György

A másfélmilliárd forintos költségvetési csalással és más bűncselekményekkel vádolt fideszes képviselő kampányakciója a legnagyobb videómegosztóra is felkerült. Bár a szájmaszkok és a gumikesztyűk mellett az egyik legkeresettebb termék most a fertőtlenítőszer és az egészségügyi intézmények is keveset kapnak ebből, de úgy tűnik Simonka Györgynek valahonnan sikerült 24 ezer liter oldatot szereznie. A felvétel szerint Simonka, a Dél-Békési Mentőcsoport egyenruhájában osztogatta a fertőtlenítőszert és az észt a Viharsarokban.

A Dél-Békési Mentőcsoporthoz hivatalosan azonban nincs köze Simonka Györgynek. Az viszont tény, hogy a mentőcsoport 2013-ban Pusztaottlakán, a büntetőeljárásban is érintett cégek székhelyén volt bejegyezve és induláskor a politikus bizalmasa, az egykori tótkomlósi polgármester volt az elnöke. A szervezet az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatósággal is kapcsolatban állt és a hvg.hu szerint az elmúlt hét évben a katasztrófavédelmi alapítvány, egy a nők munkavállalását ösztönző 200 millió forint összköltségű uniós felzárkóztató program keretében működött együtt a Dél-Békési Jövőkép Nonprofit Kft.-vel.

A folytatás, illetve a teljes cikk elérhető ITT !

Hiába minden, parlamenti mentelmi jog felfüggesztése, eljárások, Simonka ugyanúgy szavaz a parlamentben és nyerheti akár a pályázatokat is, mintha mi sem történt volna. Ez itt kérem Magyarország! Meddig maradunk következmények nélküli ország?

Békéscsaba, 2020. március 27.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „Olyan sakktáblához lehetne hasonlítani a jelenlegi magyar politikai viszonyokat, ahol van egy vezér, és körülötte csupa paraszt, s még azt is a vezér határozza meg, hogy melyik paraszt léphet föl egyáltalán a táblára, időnként még az ellenzéki oldalon is. És még ezért a szánalmas, bár jól fizető szerepért is hosszú sorok kígyóznak a páholya előtt, beleértve a történelmi egyház sok képviselőjét is.” (Részlet a Mi lesz itt, ha mindenki számára világossá válik, hogy a rendszer velejéig romlott és menthetetlen? című cikkből).

Emlékeztető: „A kommunizmus megbukott minden értelemben, de a kommunistáktól nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem a meztelen életét és a zsákmányt.” (Márai Sándor) A kommunizmus szót be kell helyettesíteni a Fidesz szóval, és máris a jelen helyzetünknél tartunk!