Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 20713163

2019. március 21.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Benedek napja van.
Holnap Beáta napja lesz.

Kápolna is lesz a szegedi stadionban

Nem véletlen, hogy a választások után Csányi Sándor és Kiss-Rigó László szeged-csanádi püspök közösen helyezték el az épület alakövét. 

Az MLSZ-elnök azt is mondta, reméli, hogy a szegedi focisták felkapaszkodnak majd a helyi kézisek szintjére. Merthogy Szeged focicsapata egyelőre csak a másodosztályban senyved, ott is inkább a kiesés ellen küzd, úgyhogy jól jöhet még az isteni segítség is. (szeged.ma) 

A stadion jövő februárban készül el. 

Hogy mikor lesz ütőképes focicsapat a nagyvárosban, az még mindig nem derült ki, de stadion, az már lesz. A csapat egyelőre az NB II. alsóházában szerepel. A fociakadémiákra elköltött rettenetes milliárdok nem sok (Felcsút egyet) igazi focistát termeltek ki. A válogatott meccs előtt is elmentek templomba, de úgy látszik, már az ima sem segít rajtuk. A felcsúti csapatban is egyre több a külföldi „szerzemény”.  

Kiss-Rigó László püspök az építtető és nem az önkormányzat. A püspök úr Orbán Viktor egyik nagy kedvence. A lakiteleki népfőiskola környékén is ott bábáskodik, amelyre egyre több milliárdot költenek el az adónkból. Lesz ott még wellness is. Azt tudjuk, hogy a kiadás bennünket terhel, de vajon kié, illetve kié lesz a bevétel? 

Az államkassza helyett egyre több társasági adó kerül át a TAO-ba, amelynek kasszakulcsa Csányi Sándor MLSZ elnök–OTP vezér kezében van. A TAO-milliárdokról egy régebbi cikkünk elérhető ITT ! https://www.sokkaljobb.hu/content/ad%C3%B3milli%C3%A1rdjaink-rep%C3%BClnek-%C3%A1t-a-tao-ba-%C3%A9s-a-jegybankb%C3%B3l-0 

A mindenható hatalom egyre több stadiont épít, és egyre magasabb jövedelmet fizet ki a TAO-pénzből a focistáknak nevezetteknek. Ettől évtől már óriási adókedvezményt is élveznek. A magyar adófizetőket fogja terhelni a rengeteg stadion fenntartási költsége is, mert se foci, se néző. Ilyen körülmények között a társadalom végképp el fog szegényedni, mert termelő munkahelyek továbbra sem létesülnek. A multik amint átállnak a robotokkal történő termelésre, még minimálbéres munkahely sem fog jutni itthon a magyarnak. A kivándorlás megállítása érdekében nem tesz semmit a hatalom, a bevándorlás ellen a propagandában sikeresen szájal, miközben már csaknem 50 ezer migránst befogadott. Bizony félő, hogy a nem is túl távoli jövőben újraindítják az oligarchák a Letelepedési kötvény forgalmazását. 

Békéscsaba, 2018. április 12.

Anton 

Emlékeztető: „Egyre több stadion és egyéb létesítmény épül Szlovákiában, Romániában, Horvátországban, Szerbiában, amelyeket valószínűleg fenntartani is nekünk kell majd. Szerbiában megkezdődött a led-lámpák szerelése nagyon sok településen, a magyar adófizetők számlájára! Itthon is nagyot kaszáltak vele, hát akkor kaszálnak minden szomszédos országba. Csak legyen még Magyarországon, aki ezeket a förtelmes kiadásokat megtermelje! Ehelyett a magyarországi egészségügyet, az oktatást, a szociális ágazatot, a devizahitelesek dolgait, a banki- és brókerbotrányok károsultjait kellene rendezni! Pártunk és kormányunk azonban a belső magyarok helyett mindenre költ az adónkból. Most néhány napig még szédítenek, hazudoznak, ígérgetnek, de április 9-én bizony ránk szakad a pokol, mert az államadósság és az államháztartási hiány is az eget nyaldossa. És a Fideszes potentátok jövedelme és korrupciós szokásai is. Az államkasszát jócskán leürítette a Fidesz a választás elvesztésétől való félelmében.” (Részlet a Mi lesz akkor, ha a munkahelyeinket elfoglalják a robotok? című cikkből)