Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 22110461

2019. június 20.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Ma Rafael napja van.
Holnap Alajos napja lesz.

Jobbik: Orbán Viktor veszített

Orbán Viktornak és a Fidesz politikusainak a bűnbakkeresés, hazudozás és a hazaárulózás helyett önmérsékletet, önkritikát és alázatot kell gyakorolniuk ahhoz, hogy korrigálni lehessen ezt a példátlan büntetést – közölte a Jobbik a Sargentini-jelentés elfogadását követően.

A legerősebb ellenzéki párt értékelése szerint Orbán Viktor veszített – ez a mai európai parlamenti szavazás óta tényként jelenthető ki.

„A döntés súlyát még tovább növeli, hogy a Fidesz pártcsaládjából, az Európai Néppártból, sőt Orbán Viktor közvetlen barátai és szövetségesei közül is többen támogatták a javaslatot. A Fidesz a hatalmi arroganciája, kompromisszum nélküli politikája és mérhetetlen pénzéhsége miatt feláldozta Magyarországot” – írták.

A Jobbik úgy véli, Orbán Viktornak semmi sem drága, ha önös érdekeiről van szó. Ugyanakkor a Sargentini-jelentés – hibáival együtt – nem a bevándorlásról, nem Sorosról, nem a határkerítésről szólt, hanem a magyar jogállamiságról és demokráciáról.

„Mérhetetlen szégyen a Fidesz-kormányra nézve, hogy ilyen elmarasztalás még nem fordult elő az Európai Unió történelme során egyik országgal szemben sem. Orbán Viktor hatalmi tébolya kellett ahhoz, hogy Magyarország ellen elsőként megindítsák a 7-es cikkely szerinti eljárást” – közölte a Jobbik.

Orbán Viktornak és a Fidesz politikusainak a bűnbakkeresés, hazudozás és a hazaárulózás helyett önmérsékletet, önkritikát és alázatot kell gyakorolniuk ahhoz, hogy korrigálni lehessen ezt a példátlan büntetést – olvasható a közleményben.

Forrás és fotó: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár 1.: A Nagy többséggel fogadta el a Sargentini-jelentést az Európai Parlament című cikk elérhető ITT

2014-ben és 2018-ban a csalárd, csak a Fidesznek lehetőséget biztosító választójogi törvény alkalmazásával kétharmados parlamenti többséget elérni – az ugye nem volt csalás? Tegnap a számítógépes rendszer nem állt le, és nem kellett fél napot várni az eredményre! Szijjártó Péter csalást emleget… Erről bővebben ITT !

Békéscsaba, 2018. szeptember 13.

F. I. – K. M.

sokkaljobb-kommentár 2.: Varga-Damm Andrea jobbikos országgyűlési képviselő idővonaláról: Miniszterelnök úr! Önnek ezek után le kell mondania! Aki egy Hazát ilyen méltatlan helyzetbe hoz, aki így lejáratja a nemzetközi térben a saját hazáját, az nem vezetheti az ország kormányát. https://index.hu/kulfold/ep/2018/09/12/elfogadtak_a_sargentini-jelentes/

Békéscsaba, 2018. szeptember 13.

F. I. – K. M.

sokkaljobb-kommentár 3.: Lengyelország ellen 2007 óta, immár 11 éve van folyamatban hasonló eljárás. A lengyelek megmondták, hogy a magyarok elleni eljárást a végső döntésnél, az Európa Tanácsban (amelynek minden tagállam miniszterelnöke, így Orbán Viktor is tagja) vétózni fognak. A magyar országgyűlésben a Fidesz beterjeszti a jelentést elítélő határozatot, és amelyik képviselő nem szavazza meg, az durva címkéket fog kapni. Az uniós választáson májusban még az is lehet, hogy Orbán Viktor és pártja nagyon jól fog kijönni a Sargentini-jelentés következtében. Mert szó, mi szó, a magyar emberek ingerküszöbét a korrupció még mindig nem éri el, és nagyon vevők a Soros Györggyel és Macron francia elnökkel, valamint a migránsokkal való riogatásra! Következik a Habony-médiában az ellenzék további ekézése és milliárdokért az ország óriásplakátokkal való teleragasztása…

Békéscsaba, 2018. szeptember 13.

F. I. – K. M.

Emlékeztető 1.: „Mi szelíd és derűs emberek vagyunk, de nem vagyunk se vakok, se balekok. A választások után természetesen elégtételt fogunk venni, erkölcsi, politikai, jogi elégtételt is. De most csak a közös célokra, Magyarország megvédésére fordítsuk erőnket. Egységben az erő, egy a tábor, egy a zászló, mindenkire szükségünk van.” (Részlet a Félelmetes szavakkal hívta harcba az embereket című cikkből) Az elszámoltatás és felelősségre vonást is megígérte a 2010-es kampányban, abból nem lett semmi. Az elégtételvételbe sajnos kezdünk jócskán belekóstolni... Igaz, nem szelíd és derűs formában.

Emlékeztető 2.: „Úgy látom a történelmi helyzetet, hogy véget ért a száz év magyar magány korszaka. Újra erősek vagyunk, elszántak vagyunk, bátrak vagyunk, van erőnk, van pénzünk, vannak erőforrásaink, és az elmúlt években bebizonyítottuk a szomszédainknak, hogy aki a magyarokkal együttműködik, az jól jár.” (Részlet Orbán Viktor tusnádfürdői beszédéből) Akik mindig rosszul járnak, azok a magyar adófizetők!