Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27277527

2020. június 08.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Medárd napja van.
Holnap Félix napja lesz.

Jobbik: a hatalom megpróbált elpusztítani, de élünk, és még harcolunk

Elsősorban a jobbikos tagoknak és aktivistáknak köszönte meg Jakab Péter és Gyöngyösi Márton, hogy részt vettek a párt óriási ellenszélben zajlott kampányában, másrészről hálát adtak mindenkinek, aki a Fidesz-kormány által elpusztításra ítélt pártnak bizalmat szavazott.

 

Jakab Péter és Gyöngyösi Márton. Fotó: Béli Balázs

A Jobbik szerint ugyanis az elért eredményeket (219.539 szavazat, 6,44%) annak fényében kell vizsgálni, hogy a Fidesz ÁSZ-bírságon, bomlasztási kísérleten, kampánytiltásokon, hazugságokon keresztül gyakorlatilag meg akarta szüntetni a pártot, de egyik fegyvere sem ért sikert, és a Jobbik továbbra is létezik.

Jakab Péter szóvivő a vasárnap késő este tartott sajtótájékoztatón azért mondott külön köszönetet a támogatóknak, mert szerinte akik az elmúlt hónapokban névvel és arccal vállalták a Jobbik segítését, sok esetben az állásukkal játszottak, ma ugyanis nem lehet akárhogyan szembeszállni a kormánnyal.

A jobbikos politikus azt mondta, a Jobbik története legnehezebb évén van túl, mert annyi támadást kapott a Fidesztől, hogy csak a nyertes sajtópereik meghaladják a 250 darabot. Ez 250 hazugság a Jobbikról, amit csak utólag lehetett kivédeni.

Ebben karaktergyilkosság, bomlasztási kísérlet, milliárdos bírság, plakátolási tiltások szerepeltek, ami a Jobbik szerint azt bizonyítja, hogy a földdel akarták egyenlővé tenni őket, de nem sikerült nekik.

Másrészről az eredményeket értékelve Jakab szerint fontos látni, hogy a jobbikosok sokkal többen vannak annál, mint amennyien most vasárnap szavaztak, tehát a probléma inkább a mozgósítással lehetett. Azt mondta, hogy levonják a tanulságokat, és a párt megújulva fog nekimenni az önkormányzati választásoknak.

Egy tapodtat sem hátrálunk, nem tesszük le a fegyvert, a végsőkig harcolunk a rezsim ellen – mondta Jakab Péter, jelezve, hogy ősszel 3200 településen 3200 csatát kell megnyerni a Fidesszel szemben.

A folytatás, illetve a teljes cikk további elérhetőségekkel, fotókkal ITT !

Forrás: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: „A Jobbik bíróságra vitte az ügyet, a Kúria pedig ki is mondta, hogy „az ukrán–magyar határ mentén a kettős állampolgárok szavazásra történő szervezett szállítása törvénysértő volt”, de úgy vélte, hogy „kellő bizonyítottság hiányában” a Fideszt nem lehet eltiltani a jogsértéstől, és a szavazás megismétlését sem rendelték el. A Kúria abszurd módon úgy határozott, hogy „alapelvek sérelme önmagában nem elég” a választás eredményének megsemmisítéséhez, és a szavazás megismétléséhez.” (magyarhang.org)

Ettől függetlenül szervezetten, 30 készenléti rendőr segítségével áthordták megint az ukrán–magyar kettős állampolgárokat, köztük az egyre szaporodó létszámú magas magyar nyugdíjat élvezőket a Fideszre szavazni. Ezeknek a „választóknak” van magyarországi állandó lakcíme, ez kell a magyar nyugdíj folyósításához. Van olyan ház, ahová százasával vannak bejelentkezve, szóval zajlik tovább egyre erősödő mértékben a magyar nyugdíjfolyósítás Ukrajnába. Őszre bizony már elég sok szabolcsi településen ők fogják megválasztani az önkormányzatokat. A szavazatuk következményeit természetesen a magyar lakosság viseli… A magyarországi magyarokat utolérte a Stockholm-szindróma! Beleszerettek a fogva tartóikba, a megalázóikba! Ukrajnából most már nemcsak nyugdíjért jönnek át, egyre több vendégmunkásnak nevezett migráns is áttelepül. Az ő lakásgondjuk megoldott, a kilakoltatottakkal mi történik, az a kormány számára érdektelen.

Békéscsaba, 2019. május 27.

F. I. – K. M.

Emlékeztető 1.: „Azt a bizonyos 1963. évi egyezményt 2010 előtt a Bajnai-kormány felmondta volna, de hatalomra kerülve a kétharmados parlamenti többséggel rendelkező Fidesz-kormány leállította, és ráerősített a szervezésre. Hogy mennyi magyar adóforint gurul át a határainkon temérdek alapítványon keresztül, az már szinte nyomon követhetetlen. Ausztria kivételével minden határ menti országban épülnek már a stadionok is. A külföldieknek teremt most már a magyarok adójából munkahelyeket a kormány az ideiglenesen itt állomásozó külföldi multiknak, hiszen óriási munkahely-teremtési támogatást és adókedvezményt kapnak. Miközben a csonka honban egyre elképesztőbb méreteket ölt a szegénység, melynek a tetejére jön rá az újabb kilakoltatási hullám és az elszabaduló infláció.” (Részlet a Brüsszel közleményt adott ki, hogy hazudik a magyar kormány című cikkből) Az 1963 évi egyezmény a Magyar Népköztársaság és a Szovjetunió között jött létre. 1989. október 23-tól Magyarország államformája köztársaság, 1991-ben szétesett a Szovjetunió. Miféle egyezmény az, amelyet a magyar kormány még ennyi év után is életben tart? Vagy járnak át magyarok is Ukrajnába nyugdíjért vagy ingyen gyógyulni, esetleg segélyekért? Ukrajna nem mellesleg nem uniós tagállam, és mégis szavaztatta őket a Fidesz.

Emlékeztető 2: