Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 21681102

2019. május 23.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ma Dezső napja van.
Holnap Eszter napja lesz.

Jobbik–Kocsis-csörte a bevándorlásról (videóval)

Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető szerint a brüsszeli bürokraták asztalai ismét tele vannak bevándorláspárti tervekkel. A Jobbik emlékeztet, 2015 és 2017 között 86 ezer bevándorló érkezett Magyarországra.

Illusztráció: alfahir.hu

Az elmúlt években kizárólag a Fidesz telepített be migránsokat Magyarországra, méghozzá nem keveset. A Központi Statisztikai Hivatal statisztikái szerint 2015-17 között 86 ezer bevándorló érkezett hazánkba, ebből több ezren vannak a korrupt letelepedési kötvénnyel érkező, sok esetben kétes hátterű külföldiek – reagált a Jobbik közleményében Kocsis Máté fideszes politikus vasárnap reggeli rádióinterjújára.

Az ellenzéki párt szerint a fideszes frakcióvezetőnek arra kéne magyarázatot adnia, hogy 2012 óta hogyan duplázódhatott meg a Magyarországon élő ázsiaiak és afrikaiak száma, hogy miért nő évről évre, egyre gyorsuló ütemben a bevándorlók száma. „A tettek és számok mutatják az igazságot, hiába hazudik mást közpénzmilliárdokért plakátokon és tévéreklámokban a Fidesz” – teszik hozzá. Emlékeztetnek, háromszor annyi Európán kívüli bevándorló érkezik évente, mint amennyivel a születések száma nőtt a történelmi minimumot jelentő 2011-hez képest.

Magyarországon egy aktív bevándorlásszervező alakulat létezik, ez pedig nem más, mint az Orbán Viktor vezette magyar kormány – szögezi le a közlemény.

A Fidesz frakcióvezetője a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában a héten megtartott frakciószövetségi ülés fő témájáról szólva azt mondta: a brüsszeli bürokraták asztalai ismét tele vannak olyan tervekkel, amelyek, a „Soros-tervnek” megfelelően, bevándorló-kontinenssé tennék Európát. Ezeket a javaslatokat – így a határvédelem jogának gyengítését, a migránsvízum bevezetését, a migrációt segítő Soros-szervezetek támogatásának növelését, és a nem bevándorláspárti országok pénzügyi vagy adminisztratív eszközökkel történő megbüntetését – a Fidesz–KDNP elutasítja – fejtette ki a politikus.

Érthetetlennek nevezte, hogy a tervek között van a kötelező betelepítési kvóta is, amelyet a magyarok minden idők legnagyobb részvételű népszavazásán elutasítottak. Brüsszel ezt figyelmen kívül hagyva semmibe veszi az emberek véleményét – értékelte Kocsis Máté. A fideszes politikus azt már nem tette hozzá, hogy a népszavazás a Fidesz által hozott szabályok szerint is érvénytelen lett, mert azon nem vett részt az összes szavazásra jogosult választópolgár fele.

Mint arról beszámoltunk, a fideszes politikusok hiába vannak meggyőződve a Soros-szervezetek támogatásáról, bevezetése óta egy fillér bevándorlási különadó nem folyt be, és az Orbán-kormány irányítása alá tartozó Nemzeti Adó- és Vámhivatal sem indított egyetlen ellenőrzést sem ilyen adónemben.

A nem érkező bevándorlási különadóról ITT !

Forrás és fotó: alfahir.hu

Emlékeztető: Hangfelvétel a beismerésről…