Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 22181396

2019. június 25.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Ma Vilmos napja van.
Holnap János napja lesz.

Jeszenszkyt és Bayert is bevetik Márki-Zay ellen

A hódmezővásárhelyi Promenad portál információi szerint jövő héttől új közéleti műsorral jelentkezik a város körzetében sugárzó Rádió7. (Lehet, hogy már Makóról vagy Mezőhegyesről fognak sugározni? – F. I.)

Nem is akárkiket sikerült lecsábítania a csatornának a szombat délelőtti közéleti magazinjához. Állandó házigazdaként Jeszenszky Zsolt fog beszélgetni a térség kérdéseiről, olyanokkal, mint Bayer Zsolt, Gajdics Ottó, vagy Apáti Bence, a kormány remek propagandistái. (Jeszenszky Zsolt a volt külügyminiszter, Jeszenszky Géza fia – F. I.)

A folytatás, illetve a teljes cikk elérhető ITT

Az ország legeladósítottabb városa volt Hódmezővásárhely Lázár János polgármestersége idején. 2010 után a többi önkormányzat adósságállományával együtt lényegében átvállalta a kormány a magyar adófizetők nyakára a hitelek törlesztését. Lázár szinte naponta hazajárt állami autóval és állami sofőrrel Vásárhelyre. Ezt is kifizettük. Csepreghy Nándorral együtt intézte el Lázár János azt, hogy 2017 végén kifizessék a 2018-ra járó uniós pénzeket. Rákay Philip miután kikopott a köztévétől, már korábban kapott valami állást Mezőhegyesen, de valószínűleg onnan kap már fizetést Csepreghy Nándor is. Összenőtt, vagy visszanőtt…

A Márki-Zay Péter elleni támadásból a feleségét sem fogják kihagyni, ellene is megindul a hadjárat. Remélhetőleg a hét gyermeküket megkímélik a kisded játékaiktól! A jövő héttől megindul a hajsza, valószínűleg azt követően, hogy bejelentésre került a Márki-Zay Péter által vezetett mozgalom indulása. Erről ITT

Békéscsaba, 2019. január 8.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Lehet vidáman elmúlt nyolcévezni, gyurcsányozni, de arról is beszélni kell, hogy a 2010-es kormányváltást megelőző év végén még „csak” 20,4 ezermilliárd forint volt az államadósság úgy, hogy akkor gazdasági világválság volt. Ilyen körülmények között indul el a paksi bővítés kedvezőtlen kamatozású orosz hitelből és a Budapest–Kelebia vasútvonal felújítása, amely beruházás Kínának lenne fontos. Kínai hitelből Magyarország állja a számlát, és az építkezésen sok kínai vendégmunkás lesz majd jelen. Szakértők szerint az utóbbi beruházás jó esetben 1200 év múlva megtérül…” (Részlet a 31 ezermilliárd forint felett az államadósság című cikkből) Nem mellesleg az államháztartási hiány is nagyon magas, az önkormányzatok nélkül számolt államháztartási hiány 1646,2 milliárd forintra emelkedett augusztus 31-ig. Ez az éves előirányzat 121 százaléka. Ennek egyik oka az, hogy tavaly előre kifizették az uniós pénzeket. Az előre kifizetésre azért került sor, mert nem voltak biztosak az újabb parlamenti kétharmadban, ami sajnos mégis összejött. Ha az unióból nem jön annyi pénz, amennyit kifizettek, akkor a készfizető kezes ebben az esetben is a magyar adófizető polgár.

Emlékeztető: „A lakosság részére biztosított uniós pénzből nem a családi házak és a társasházak lesznek, illetve már vannak szigetelve, hanem a középületek. Állítólag nagy nehezen rábólintott az unió, hogy Lázár János ezt is megtehesse. A lakosság is szigetelhet – hitelből. Erre a hitelre is könnyen ráfázhatnak az azt igénybevevők, úgy járhatnak, mint a devizahitelesek! A családok évéből is sikerül csalások évét kreálni. Itt már semmi nem az, aminek látszik. Főleg a magyar vidék rohamosan vágtat az ellehetetlenülés irányába. A budapesti vízfej meg nagyon jól elszórakozik, sokszor a minisztériumokban, sokszor a parlamentben.” (Részlet A kétharmados parlamenti többség mindent visz című cikkből) Most meg elvették tőlünk a lakástakarék-pénztárral kapcsolatos lehetőséget is, miközben a kiválasztott oligarchák (magyarországi adófizetést elkerülők) egyre gazdagodnak!