Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 20697569

2019. március 19.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma József napja van.
Holnap Klaudia napja lesz.

Javítani akartak a harmadik világban élők életén, Magyarország megakadályozta

Megakadályozta a magyar kormány Európa, Afrika, a Karibi és Csendes-óceáni régió együttműködését. Az uniós terv az lett volna, hogy gazdasági beruházásokkal teremtsenek jobb életkörülményeket a harmadik világban, és így akadályozzák meg a migrációt. A magyar kormány azért vétózott, mert az együttműködés szabályozta volna a legális migráció jogi környezetét.

A magyar kormány akadályozta meg 79 ország együttműködését. Az EU az afrikai, karibi és csendes-óceáni országokkal kötött volna gazdasági, kereskedelmi partnerséget. A cél pont az lett volna, hogy a harmadik világbeli országokban olyan életkörülményeket teremtsenek, hogy az ott élők ne akarjanak Európába vándorolni. A magyar kormány viszont megvétózta az együttműködést, mert az a legális, törvényeknek megfelelő migrációt is szabályozta volna.

A folytatás, illetve a teljes cikk a híradó videó-felvételével elérhető ITT

Forrás: hirtv.hu

sokkaljobb-kommentár: Csak nem a Letelepedési kötvény, vagy hasonló kötvények forgalmazásában jelentett volna gátat? Líbia az egyik legélhetőbb ország volt, de a hamis zászlós hadművelettel azt is „sikerült” felforgatni. Kadhafi amíg élt, megfogta a migránsokat. Azóta nincs Líbiában élhető élet, három részre van szakadva az ország. Másfél millió körüli migráns várakozik Líbiában. Mi lesz, ha beindulnak Európa irányába? Egyelőre mérsékelt tempóban, de jönnek – Olaszországba.

Jelentős mennyiségű migráns él mér köztünk, akiket a Máltai Szeretetszolgálaton keresztül tartat el velünk a kormány, szállodákban, albérletekben, budai mozgáskorlátozottak intézményében. A szerb–magyar határra érkező migránsokat is ugyanezzel a módszerrel van „szerencsénk” eltartani! Időközben a befogadott migránsokról kotyogó Altusz Kristóf helyettes államtitkárból koppenhágai nagykövet lett.

Békéscsaba, 2018. május 29.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „A magyarok helyett sajnos már a fél világot támogatja a nemzetinek mondott kormány Lázár úr! Az nem igaz, hogy Ön erről nem tud! Támogatjuk Vietnamot, Laoszt, a Fülöp-szigeteket, Mongóliát, Srí Lankát, Nigériát, Mianmart (ahol nem az üldözötteket támogatjuk, hanem az üldözőket!), és csak a jó ég tudja, kiket nem. Már Ghánában is sportkomplexumot építünk, és a határ mentén körbe sok helyen stadionok is épülnek az adónkból, amiket majd fenn is kell tartanunk. 2017 év végén 200 milliárd adóforintunkat szórták szét a szélben. Orbán Viktor Tusnádfürdőn ráijesztett az erdélyi magyarokra, mondván, ha nem a Fideszre szavaznak, elzáródnak a pénzcsapok. Sajnos idehaza az egészségügyre, az oktatásra, a szociális ágazatra és több más fontos célra nem nyílnak meg…” (Részlet a Lázár János ezúttal Romániából migránsozott című cikkből)