Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 25766125

2020. február 27.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Ma Ákos, Bátor napja van.
Holnap Elemér napja lesz.

Jakab Péter a propagandakormányról

Egy év alatt 65 milliárd forintot szórt el a kormány az adófizetők pénzéből hazug propagandájára. Eredetileg 25 milliárd forintot szánt az Orbán-kormány a kommunikációra, ám ezt a horribilis összeget is sikerült túlkölteni a két és félszeresével.

Vagyis a Fidesz-közeli gazdasági csoportoknak, reklámcégeknek és a sajtótermékeknek nevezett, piaci alapon életképtelen hazugsággyáraknak rekordszintű pénz ütötte a zsebét. A Jobbik álláspontja egyértelmű: a kormány éppen 65 milliárd forinttal költött többet propagandára, mint amennyit az megért volna.Bármely más területen jobban hasznosult volna ez a temérdek pénz, nem beszélve a kórházak, iskolák fejlesztéséről, bővítéséről, vagy a magyar bérek fokozatos európai felzárkóztatásáról.

Az Orbán kormány már nemcsak a közpénzlopás, a túlárazott pályázatok vonatkozásában vezeti az európai toplistát, hanem a hazug, gyűlölködő és önfényező propagandára költésben is. Méltó módon egy korrupt féldiktatúrához.

Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője

Forrás és fotó: keleten.hu

Emlékeztető: „A reáljövedelmek mértéke mostanában érte el a 2008-as szintet! A minimálbér adómentes volt, de a fülkeforradalmi győzelem (2010) után adókötelessé tették. A gyalázatos egykulcsos személyi jövedelemadó ellehetetleníti a keményen dolgozó magyar kisembert, és jót tesz az egyre gyarapodó létszámú havi egymillió (sőt már elég sok havi ötmilliós jövedelmű is van!) feletti jövedelműeknek! Erről azonban nem igazán esik szó a mindent letaroló kormányzati médiában… Az elszabaduló infláció megállítására egyelőre nincs sem kormányzati, sem jegybanki akarat! Arról, hogy olyan intézkedések is születnek, amelyekkel a magyar társadalom jár jól, nem igazán lehet hallani! És arról sem, hogy a világ legmagasabb, 27 százalékos áfáját legalább 25 százalékra csökkentenék!” (Részlet a Hajmeresztő áremelkedések, felpörgő infláció című cikkből)

Emlékzetető: „Azé az ország, akié a földje! A termőföld, a trafikok, a rokkantak, a magán-nyugdíjpénztári pénzek, a lakástakarék-pénztárak elleni merényletek tovább növelik pártunk és kormányunk népszerűségét! Így van ez Orbánisztánban… A fél világot támogatják már az adónkból, és egyre több fa esik áldozatul a megalomániának. Budapest és sok vidéki város is lassan betonteknővé válik, miközben tombol a hőség. Egyik brókerbotránytól a másikig tántorgunk, megspékelve némi bankbotrányokkal, a felelősségre vonásnak már látszata se igen van. Nem fogja ez a hatalom az uniós ügyészséghez sem csatlakoztatni az országot, mert akkor a klientúra nem tud a zavarosban halászni.” (Részlet a Mészárosé lett a legtöbb magyar termőföld című cikkből)  

Emlékeztető: „Nem igazán voltak biztosak a kétharmados győzelemben, ezért előre kiosztották az uniós pénzeket, gyorsított eljárásokban. Azok a minisztériumi alkalmazottak, akik ezen dolgoztak, hatalmas jutalmakat kaptak. A legtöbb jutalmat Varga Mihály nemzetgazdasági minisztériumában fizették ki, volt olyan dolgozó, aki 18 millió forintot kapott. Amennyiben nem jön be annyi pénz az unióból, amennyit kiosztottak, akkor bizony a magyar adófizetőket fogja terheli a következmény. Mint a Letelepedési kötvényeknél… Ott is jelentős a kár, de a 150 milliárd körüli hasznot a Rogán-féle haveri ökörkör vágta zsebre!” (Részlet az EU-s következményei lesznek a kormányzati pénzszórásnak című cikkből)