Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 20697819

2019. március 19.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma József napja van.
Holnap Klaudia napja lesz.

Július 24-én indul Tusnádon a szokásos nyári szabadegyetem

Szokásos helyszínen, a magyar adóforintokból csodálatosan felújított tusnádi kempingben július 24–28 között rendezik meg a szokásos szabadegyetemet, amit a Fidesz házi rendezvényének is lehet mondani.

A felújításról bővebben itt: „A magyarországi főszervező Kisebbségekért-Pro Minoritate Alapítvány 2014-ben támogatást nyert a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-től, melynek köszönhetően a tulajdonosi viszonyok rendezése után megkezdődtek a felújítási munkálatok a tusnádfürdői kemping területén, a kemping üzemeltetőjével és a Tusnádfürdői Önkormányzattal kötött hosszú távú megállapodás alapján. A munkálatokat természetesen egymást követően lehet csak végezni, szinte használhatatlan állapotban volt valamennyi épület, közmű. Ahogy a táborozók már személyesen tapasztalhatták, első lépésként 2014 nyarán felújításra került a kemping különböző pontjain található három vizesblokk, így összesen 34 db teljesen új mosdó, 12 db tusoló, 28 db wc, 12 db piszoár áll rendelkezésre. Így a sátorozók és a kis házikók vendégeinek a megfelelő körülmények között történő tisztálkodási lehetőségét sikerült biztosítani. Nem utolsó sorban megújult a kazánház, amely az állandó meleg vizet biztosítja a vendégeknek, azaz végre van meleg víz a tusnádfürdői kempingben.” (Forrás: tusvanyos.ro)

A szabadegyetemen általában az utolsó napon szólal fel Orbán Viktor miniszterelnök, és közérdeklődésre számot tartó beszédet mond. Ott mondta ki, hogy Magyarország illiberális állam, és ott figyelmeztette a hallgatóságot (akik zömmel erdélyi magyarok), hogy a Fideszre kell szavazni, mert ha azt nem teszik meg, akkor elzáródnak a pénzcsapok. Azok a pénzcsapok, amelyek a magyarországi egészségügyre, az oktatásra és a szociális ágazatra nem igazán szoktak kinyílni. Idén valószínűleg már keresztényként határozza majd meg Magyarország berendezkedését. Csak hát akkor úgy is kellene viselkedni, és az eltartóit, a magyar adófizető kis embereket is illene emberszámba venni, és nemcsak akkor, amikor megszorításokat vet ki rájuk.

Arról sem szokás beszélni, hogy mennyibe kerül a tusnádi szabadegyetem, és ki fizeti a számlát? Az sem kerül szóba, hogy az év további, cirka 355 napján a kemping bevétele Magyarországot vagy Romániát illeti, és abból mennyi kerül be a magyar államkasszába, vagy csak a kiadás illet minket?! Igaz, a lakiteleki népfőiskola részére biztosított milliárdjaink is eltűnnek, ott is csak azt tudjuk, hogy az ottani beruházások is a mi adónkból történnek, de a haszonélvező ott se kerül szóba. A TAO-ba és a jegybanki alapítványokba kiszervezett pénzünk útja is követhetetlen, pedig már több mint 200 milliárdról van szó évente! A járulékokat is adóként szedik be, és szabad pénzeszköz lesz abból is! A magyar társadalom egyelőre lehajtott fejjel nézi, hogy mi történik körülötte? Nincs se ellenállás, se tiltakozás, ezért jócskán nekibátorodott a hatalom, és bizony továbbra is következmények nélküli ország maradunk! A kétharmados parlamenti többség mindent visz, sajnos a magyar jövőt is!

Arról, hogy már a fél világot támogatja a kormány az adónkból, bővebben ITT

Békéscsaba, 2018. július 16.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető 1.: „Soha nem volt ilyen magas a magyar államadósság összege, mint most: az év végére a kormány előzetes becslése szerint 27,5 ezer milliárd forinton tetőzhet az adósság, amely a 2010-es kormányváltást megelőző év végén még csak 20,4 ezer milliárd forintot tett ki. Vagyis az elmúlt nyolc évben – a második és a harmadik Orbán-kormány regnálása alatt – több mint hétezer milliárd forinttal nőtt a nominális államadósság összege. Ebben még nincs benne a magánnyugdíjak államosításából származó mintegy 2200 milliárd forintos összeg, amit közvetlenül adósságcsökkentésre fordított a kabinet. Ezzel együtt 9,3 ezermilliárd forintos a növekmény, vagyis a jelenlegi államadósság harmada az Orbán-kormány elmúlt nyolc évének a „teljesítménye”. Ez nagyjából a háromnegyede a Medgyessy–Gyurcsány–Bajnai-kormányok nyolcéves regnálása alatt keletkezett 12,5 ezermilliárd forintos adósságnövekedésnek. Akkor azonban gazdasági válság volt.” (Részlet az Elvesztették Orbánék az államadósság elleni csatát című cikkből, 2017 november)

Emlékeztető 2.: „Nem igazán voltak biztosak a kétharmados győzelemben, ezért előre kiosztották az uniós pénzeket, gyorsított eljárásokban. Azok a minisztériumi alkalmazottak, akik ezen dolgoztak, hatalmas jutalmakat kaptak. A legtöbb jutalmat Varga Mihály nemzetgazdasági minisztériumában fizették ki, volt olyan dolgozó, aki 18 millió forintot kapott. Amennyiben nem jön be annyi pénz az unióból, amennyit kiosztottak, akkor bizony a magyar adófizetőket fogja terheli a következmény. Mint a Letelepedési kötvényeknél…”  (Részlet az EU-s következményei lesznek a kormányzati pénzszórásnak című cikkből)