Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27177594

2020. június 01.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Tünde napja van.
Holnap Anita, Kármen napja lesz.

Jó üzlet a kamupárt – a Fidesznek is

A rabló-, vagy más néven kamupártoknak köszönhette 2014-ben a Fidesz a kétharmadot – hangzik el a Partizán csatorna által Rablópártok címmel forgatott tényfeltáró dokumentumfilmben. A filmről – amelyet tegnap este mutattak be a Bálint Házban – 444.hu közölt cikket.

Eszerint egy családi vállalkozás működteti a rendszert, amelynek egyik pártja, a megtévesztő SMS (Seres Mária Szövetségesei) nevet viselő alakulat egyik jelöltje Mészáros Norbert 316 szavazatot vitt el a 2014-es országgyűlési választáson a budapesti 15ös választókerületben, ahol Kunhalmi Ágnes 20 592 voksot kapott, miközben fideszes ellenfele alig 56 szavazat különbséggel vitte el a mandátumot. A film szerint a párt azon több tucat kamupárt egyike volt, amely azért jöhetett létre, mert a választásokon több százmillió forint támogatást rakhattak zsebre.

A film főszereplője Seres Mária és férje, Stekkler Ottó…

A Magyar Hang cikkének folytatása az elérhetőségekkel ITT !

Forrás: magyarhang.org

A Magyar Hang cikkében benne van, de külön is kiemeljük ezt a videót!!

Féltucat kamupártot működtethet Seres Mária és férje. Erről bővebben ITT !

sokkaljobb-kommentár: A kamupártoknak a nagy pénzlenyúlásokra a lehetőséget a Fidesz kétharmad törvényben biztosította. A 2014-es és a 2018-as országgyűlési választásokon együttesen már nyolcmilliárd forint kárt okoztak ezek a rabló pártok. Zuschlag János, a szocik egykori üdvöskéje is működtetett néhányat. Komikus volt, amikor a 2018-as választás előtt rövid előre figyeltek rá, hogy ne tudjon megint kárt okozni. Egyébként a rossz börtönkörülmények miatt ő is perelte a magyar államot az európai bíróságon és kapott is onnan is néhány millió forint kártérítést. Ügyes, nagyon ügyes. Most az uniós választáson nincs állami támogatás, és nem is indult közülük talán csak egy, valami Tea párt nevű. Néhány roma kamupárt is nagyot kaszált, de nem igazán maradt le Szepessy Zsolt volt monoki polgármester Összefogás Pártja sem. Elszámoltatás és felelősségre vonás vajon miért nincs velük szemben?

Arról, hogy a kamupártok végleges megszüntetése, az adóforintok pumpolására szakosodott huncutkák ellen bármi ÉRDEMLEGESET tenne a hatalom, nem érkezett információ. Arról viszont bőven, hogy a parlamenti ellenzék ellen micsoda tetteket képesek végrehajtani – arról igen! Legkirívóbb a Jobbik esete, amely pártot csaknem egymilliárd forintra büntette meg a Domokos László Fideszes pártkatona által vezetett állami számvevőszék. Olyan határozattal, amely ellen fellebbezési lehetőség nincs! Jogállamban…?

A másik választási csalási nagykapu Ukrajna felől működik, ahová már 20 milliárd forint körüli magyar nyugdíj kerül át, és jönnek a hálás jól járók a Fideszre szavazni. Úgy 150-300 ezer forint nyugdíjat felvenni havonta, hogy itt soha egyetlen percet nem dolgoztak, soha járulékot nem fizettek, nem is rossz üzlet – nekik! TAJ-kártyájuk is van, és jönnek már át jelentős számban ingyen gyógyulni is, a nyíregyházi, de már újabban a kisvárdai kórházba.

A kamupártok és az Ukrajnából átjárók mindig megcsinálják a kétharmadot a Fidesznek. Az egymillió fölötti kettős állampolgár levélszavazatának a költsége se semmi ám! Milliárdokba kerül az is!

Ilyen elképesztő pénzpocsékolás, korrupció, a fél világ anyagi támogatása Afrikától az ázsiai diktatúrákig, a stadionok építése már nemcsak itthon, hanem végig a határok mentén Ausztria kivételével minden országban, a rettenetes mértékű államadósság és államháztartási hiány, az orosz (Paks II-re) és a kínai (Kínának fontos vasútépítésre) hitel felvétele és törlesztése  közepette meddig lesz képes talpon maradni Magyarország, nemsokára ki fog derülni!

Békéscsaba, 2019. április 25.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Főként Ukrajna felől jönnek befelé a vendégmunkások. Félő, hogy ennek bizony további jelentős következményei lesznek. Csak egy magyarországi állandó lakcím kell hozzá, ami lesz nekik, mert már kapják a lakcímkártyákat… Ha bejelentik oda a felmenőiket, jöhetnek magas  magyarországi nyugdíjért a szülők, nagyszülők. Mind a vendégmunkások, mind a felmenőik a már magyar nyugdíjat élvező ukrán állampolgárokhoz hasonlóan magyar választójoggal fognak rendelkezni. Az ingyenes betegellátáson túl rájárnak a szociális kasszára is. Általában jóval magasabb nyugdíjat kapnak, mint a magyarországi társaik.” (Részlet az Orbán migránsvárost csinál Kecskemétből (is) című cikkből)