Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27027185

2020. május 19.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Ivó, Milán napja van.
Holnap Bernát, Felícia napja lesz.

Izraelben reklámozta az Orbán-kormányt Balog Zoltán

Az egykori emberierőforrás-miniszter, Balog Zoltán Izraelben népszerűsítette az Orbán-kormány politikáját – derül ki a 24.hu tudósításából. 

Fotó: alfahir.hu

A múlt hét óta, utazó nagyköveti pozícióval büszkélkedő Balog Zoltán, a Jeruzsálemi Imareggeli elnevezésű rendezvényen lépett fel, majd felszólalt az izraeli parlamentben is. 

A korábbi miniszter szerint a magyar történelemben még soha nem volt ilyen jó kapcsolat hazánk és Izrael között, ami annak köszönhető, hogy állandó párbeszéd van Benjamin Netanjahu és Orbán Viktor között. 

Balog izraeli kirándulásáról úgy nyilatkozott, hogy „Izraelben ünnepelték a magyar küldöttséget.” 

Hozzátette, hogy megbízatása arra is szól, hogy olyan helyeken is megpróbálja elmagyarázni, hogy mit miért tesznek, ahol az esetleges konfliktusok miatt a hivatalos politikai kommunikáció nem működik.

Balog Zoltán kiemelte, hogy a miniszterelnök személyesen bízta meg, hogy németül és angolul tartson előadásokat a magyar kormányzat politikájának ismertetéséről, személyes politikai kapcsolatait is felhasználva.

Forrás: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: Medgyessy Péter volt miniszterelnök és volt D-209-es ügynök is volt utazó nagykövetünk. Sok hasznát nem lehet látni az ilyen felesleges posztoknak, ráadásul sokba is kerül a röpködésük a világ felett.

Balog Zoltán volt az, aki még miniszterként agyba-főbe dicsérte a Lungo Drom kongresszusán a zsebes iskolázatlan Farkas Flóriánt. Aki nem mellesleg az MSZMP-ben és az MSZP-ben is elkövetett már ezt-azt. 1998-ban Göncz Árpád elnöki kegyelemben részesítette, és azonnal Fideszes lett. Mint Szili Katalin és sokan mások…

Bukott miniszternek lenni nálunk nagyon jó, erre bizonyíték volt Fellegi Tamás, és immár Balog Zoltán is.

Békéscsaba, 2019. június 6.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „A Fidesz politikájának egyik legkártékonyabb „vívmánya”, hogy megtanította mindenkinek: ha lojális, akkor joga van teljesítmény nélkül érvényesülni. Nagy lesz a morális ára ennek a nyolc vagy még ki tudja, hány évnek.” (Részlet a Kéri László: Orbán Viktor egy hepciáskodó hős, a legrosszabb Fidesz-korszak csak most jöhet című cikkből)